dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.365
Помалку очигледен одговор баравЗатоа што не добил доволно гласови да влезе во први пет.
Помири се.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помалку очигледен одговор баравЗатоа што не добил доволно гласови да влезе во први пет.
Помири се.
Мислев дека се надоврза на преѓешниот муабет, Криштоф беше фаворит цело време а сега некако Томи Ли Џонс е фаворит. Мислам дека многу лесно Томи Ли Џонс ја има најслабата улога од сите номинирани и една од најслабте во неговата кариера. Неверојатно е за неколку нервозни реплики да му дадат Оскар. Мислам дека сепак Криштоф ќе добие.Вториот ред ми беш за SLP пошто за филмот де Ниро е номиниран за споредна машка улога. Од сите улоги кои ги имал до сега, грев е Оскар да добие баш за овој филм.
дајте некој стрим за ред карпет.. неможам да најдам!!
RocknRolaa Ај верчева после прогласувањето на најдобра споредна актерка ако може да ја отвориш one night only темата за Ането, или ако ништо друго додади пост со слики од вечерта
Да немавме мод-дезертер немаше вака да те прашувам али тоа е кога имаме дезертери..
Те сфаќамСтавете фотки тука.Нејќам пак да го проживувам „кошмарот Ен Хатавеј“ да не ме сфатите погрешно.
Туку ајде прогнози, што викате како ќе се покаже Сет Мекфарлан? Јас ставам на тоа дека ќе биде тапа водител, интрата што ги покажа кои демек требаше да бидат забавни се досада невидена.