П
Паган-др
Гостин
Цивилка се они, кај ќе ги познаеш у интернет кафе.Они се класични џандари. За дување и фиксање, алфи.
Цивилка се они, кај ќе ги познаеш у интернет кафе.Они се класични џандари. За дување и фиксање, алфи.
Токи-вокито никогаш не лаже!!Цивилка се они, кај ќе ги познаеш у интернет кафе.
Ми изгледа дека е снимено у Кисела вода и Интернет-кафето до Манго, близу Васил Антевски - Дрен школото (не сум знаел дека таму се фиксат), и СД Пелагонија?Темава ја започнувам со следново да постираме слики и сл. работи каде што полицајците се затекнати како својата работа не си ја изршуваат или едноставно место да работат ти е си одмараат еве јас ќе започнам со оваа слика
Прегледај го приврзокот 58782
Хах, затоа кога ќе вртиш во полиција после заузето е или не ти креваат
Мацедониан, како се осеќаш после рестартот?
Во 03-04 сабајле се дува и се фиксаат во школо?Ова е сликано кај 03-04 часот сабајле
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 02:13 ---
На 40 метри од кај што седато во школото се дува и се фиксаат а они на фб ...
Знаеме де кој си не се плаши, само не нервира кога некој мисли дека не надмудрил. Не сме за џабе модератори 7 години, го знаеме речиси секој член кој ќе се пререгистрира со нов ник. Никот се менува, али стилот на пишување никако
Во 03-04 сабајле се дува и се фиксаат во школо?
Ауф многу болје верувајХах, затоа кога ќе вртиш во полиција после заузето е или не ти креваат
Мацедониан, како се осеќаш после рестартот?
Со секоја чест на исклучоци, ама не се ...Добро бе мајку му, луѓе се и они.
Колку е само болно детево шо се вратило... има 13 годиниЗнаеме де кој си не се плаши, само не нервира кога некој мисли дека не надмудрил. Не сме за џабе модератори 7 години, го знаеме речиси секој член кој ќе се пререгистрира со нов ник. Никот се менува, али стилот на пишување никако
Поздрав до џандарите на форумов
Во К. Вода е ова така ?Ова е сликано кај 03-04 часот сабајле