Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Штета... тоа е... едино не сфаќам зашто прекинуваме да играме по 75та минута? Океј може не прекинуваме, али темпото значително опаѓа секогаш. Тоа ни фали, победнички дух малце во тимот, искуство да надополни во последните 15 минути. Штета... но тоа е тоа, останува да се надеваме уште на некое чудо и достојно да завршиме во Премиер Лига. YNWA !!
Рики, ти свесен си кое темпо беше она на утакмицата? Неможиш исто да играш после 70 минути, цело време бркавме резултат, мн мн високо темпо на игра и очекуван беше пад на играта

Рики, ти свесен си кое темпо беше она на утакмицата? Неможиш исто да играш после 70 минути, цело време бркавме резултат, мн мн високо темпо на игра и очекуван беше пад на играта
Абе да ама види, други екипи кога бркаат резултат 90+ минути константно вршат пресинг. Нас како да ни фали тоа некако...

А двете играња со рака?

судија педееер
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 00:21 ---
Абе да ама види, други екипи кога бркаат резултат 90+ минути константно вршат пресинг. Нас како да ни фали тоа некако...
Онака никој не брка. Она беше лудо

Рики, никој не брка 4 гола, и никој не игра ваков пресинг плус темпото беше невозможно да се игра 90 минути
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 00:30 ---
gerard, се надевам оти малку по малку ќе почните да сваќате оти Роџерс воопшто не е лош менаџер, и како што кажа некогаш фали среќа (Зенит во двата натпревари беше надигран ама сепак помина)....
За измените, нема друг играч кој би влегол во игра, затоа беа утка, немаме квалитетна клупа моментално и тука мислам оти е разликата меѓу ова место и ЛШ. На лето ќе се купат квалитетни играчи, ќе се продадат непотребните ќе добиеме конкурентна екипа, најискрено се надевам и верувам.
Никој неможи да кажи оти не играме убав, течен фудбал (по мое Ливерпул долго време не играл вака), ама дефанзивните грешки скапо не коштаат, ама и за тоа мислам ќе се најде решение, со доведување на дефанзивен тренер (не би ме чудело тоа да е Кара) и комплетно менување на стоперите (барем 2 нови). Како и да е ќе видиме што ќе биди од сега до Август месец

Главите горе бре, Ливерпул гази, уште малку да се ,,изгланца,, тимот, да се отсранат некои индивидуални грешки, двајца тројца макс како појачање и сите да останат особено Суарез. И немаме гајле, Ливерпул ќе гази, факт!!! БР ја има целата факинг моја поддршка. Колку Скаузер 88 и профа го хејтаат ја толку го поддржувам...од вечерва сум препрепрезадоволен...

Штета за Ливерпул, стварно изиграја одлично, посебно Суарез, ама ефтини голови кога се примаат то е.Ајде до година да се вратите во ЛШ кај што ви е местото.

Главите горе бре, Ливерпул гази, уште малку да се ,,изгланца,, тимот, да се отсранат некои индивидуални грешки, двајца тројца макс како појачање и сите да останат особено Суарез. И немаме гајле, Ливерпул ќе гази, факт!!! БР ја има целата факинг моја поддршка. Колку Скаузер 88 и профа го хејтаат ја толку го поддржувам...од вечерва сум препрепрезадоволен...
Ти и Дивајдерот сте ми непресушен извор на оптимизам и инспирација (y)

Ти и Дивајдерот сте ми непресушен извор на оптимизам и инспирација (y)

Погледни ја играта вечерва, додади ги на тоа Стариџ и Кутињо, додади на тоа два тројца плус, НЕ ОДЗЕМАЈ НИШТО... и добиваш невероватно страшен тим, Ливерпул до крајов на сезоната и особено догодина ќе гази, немам ни најмали сомнежи во ова...кладба ставам во шо сакате...

Погледни ја играта вечерва, додади ги на тоа Стариџ и Кутињо, додади на тоа два тројца плус, НЕ ОДЗЕМАЈ НИШТО... и добиваш невероватно страшен тим, Ливерпул до крајов на сезоната и особено догодина ќе гази, немам ни најмали сомнежи во ова...кладба ставам во шо сакате...
-Реина само. Доведување на константен голман и добар центален бек и топ 3 не ни бега следната сезона.

Верував дека можете да направите пресврт и да стигнете до 4от гол.За малку.Добри голови видовме од Суарез ;)

RickyLFC9 Што згреши Реина? Зошто го фати ударот на Хулк што повеќето голмани немаше да го фатат?

RickyLFC9 Што згреши Реина? Зошто го фати ударот на Хулк што повеќето голмани немаше да го фатат?
Ај уште тој вториот удар да не го фатеше :D

Зборев за голот, коа излета мнг летаргичен ми беше некако, само му клекна на колена ко да сакаше да го запроси, ни да крене раце да проба да блокира ни ништо. Јесда беше мат позиција, али нас некако стално ни ги фаќаат таквите. Не очекувам да го фатеше нормално, али не ми изгледаше ни ко да се труди многу. И не, не е Реина кривец за елиминацијава. Ќе го видиме до крај на сезона, ако се подобри супер, ако не...

Ај уште тој вториот удар да не го фатеше :D

Зборев за голот, коа излета мнг летаргичен ми беше некако, само му клекна на колена ко да сакаше да го запроси, ни да крене раце да проба да блокира ни ништо. Јесда беше мат позиција, али нас некако стално ни ги фаќаат таквите. Не очекувам да го фатеше нормално, али не ми изгледаше ни ко да се труди многу. И не, не е Реина кривец. Ќе го видиме до крај на сезона, ако се подобри супер, ако не...

Добро бе Рики, пичка му матер. Па како што знам и фудбал имаш тренирано. Многу нормално постапи, не падна, го остави до крај во неизвесност. Ако паднеше, само ќе му ја копнеше топката. Па и ти ебате, јас не знам како можеш да гледаш фудбал еј Ливерпул игра и да дремеш на форум па уште и да ти текне да ме пингаш, за Реина. Гледај фудбал, запишувај ако сакаш на страна па ќе дискутираме.

1 вс 1 со Хулк и ти го кривиш Реина бе брат. Хулк, ебаниот Хулк што секој тим сака да го има, сам трча 30 метри накај Реина и има 5-6 секунди да реши што ќе прави и ти ме пингаш за „кикс“ на Реина. Опрајтесе бе луѓе.

Scouser88 верувам дека не си ја гледал. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom