RickyLFC9
Модератор
Не ме мрази бе, уште коа пишав претпоставував ќе се изнервираш. Тоа е, ја не го рејтувам Реина, ти го рејтуваш, исто ко некои што го мразат Роџерс, а ние го сакаме. У моментот на пишување се напнав шо го примивме голот и кога почнав да се загушувам со главата под кебе решив да сменам амбиент и да си пишам тука. И Дивајдерот стално држи лајв стриминг во фан клубот на секоја утакмица, па никому ништоДобро бе Рики, пичка му матер. Па како што знам и фудбал имаш тренирано. Многу нормално постапи, не падна, го остави до крај во неизвесност. Ако паднеше, само ќе му ја копнеше топката. Па и ти ебате, јас не знам како можеш да гледаш фудбал еј Ливерпул игра и да дремеш на форум па уште и да ти текне да ме пингаш, за Реина. Гледај фудбал, запишувај ако сакаш на страна па ќе дискутираме.
1 вс 1 со Хулк и ти го кривиш Реина бе брат. Хулк, ебаниот Хулк што секој тим сака да го има, сам трча 30 метри накај Реина и има 5-6 секунди да реши што ќе прави и ти ме пингаш за „кикс“ на Реина. Опрајтесе бе луѓе.

А тренирањето фудбал беше у 5то одделение, играв средина пошто сакав да бидам како Џерард, али дрво бев и изиграв само една компетитивна утакмица на која не ме биваше и направив индирект т.е со нога му ја дадов у рака топката на мојот голман, среќа судијата не го виде тоа иначе пенал и ќе изгубевме, 1-1 беше. Најблиску до успех што сум стигнал беше асистенција у пријателска у Бардовци негде, не знам ни ја како успеав. Тренирањето фудбал ко копиљ нема врска со моето знаење за тоа Реина дали треба да стане или не. Јесда жалам што бев глуп и се откажав од тренирање, али то је друга прича