NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако е фан на Бостон незначи дека треба да го хејта ЛеБрон заради некои глупави причини. А инаку тие 2 блокади на Коби станаа актуелност затоа што успеал блок да направи.
Во последно време ЛеБрон не му е лепнал една на Роуз затоа што е повреден па не се сретнале уште во оваа сезона инаку лепи редовно па толку не се крева прашина колку што станаа популарни двата блока на Коби.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
гледај ја утре вечер утакмицата па кажи ми кој по кого ќе лепе.

имам пишано тука и ќе пишам пак. нема шанси да излезеш на крај овде со фанови на коби, и хејтери на леброн (од кои повеќето се две во едно). секад ќе се курчат овде, ништо ново. викаш си божем се оправи малце темава во последно време, ама очигледно пак старата песна. ајт постирајте си шо сакате никој не ве чепка

имам пишано тука и ќе пишам пак. нема шанси да излезеш на крај овде со фанови на коби, и хејтери на леброн (од кои повеќето се две во едно). секад ќе се курчат овде, ништо ново. викаш си божем се оправи малце темава во последно време, ама очигледно пак старата песна. ајт постирајте си шо сакате никој не ве чепка
(y) Точно а јас им препорачувам да сменат насловот на темата :D

Никој од нас не го хејта Леброн, барем не на темава, единствен што хејта тука си ти, и оној фанот на Клиперс. Најди ми еден пост против Леброн и ќе праиме муабет после. НБА не е Интер-Јувентус па да паѓаат пцовки, вреѓања, тепачки и ред други работи, туку тука се почитува тоа што заслужува да биде почитувано. Јас се имам изјаснето дека не го сакам Леброн, не по мој вкус, но тоа не го прави ни малку лош играч, напротив, во моментов е неприкосновен!
Така да те молам за хејтање немој ти да ми правиш муабет, у секој муабет Коби го спомнуваш, не знам што комплекс ти има набиено човеков, само не е на арно волку омраза да имаш кон еден играч. Ае.

не е битно дали ќе игра, секако чикаго тепа.
инаку џони немам намера да се расправам, чисто онака ги ставив не сакав да хејтам ама јебига, некои лошо ме сфаќаат а исти сте и вие фанови на леброн и хејтери на коби, не може на крај да се излезе со вас.Уживај и сакај си го гарнет и леброн и посакувам успешна сезона на твоите омилени екипи.(y)

не е битно дали ќе игра, секако чикаго тепа.
инаку џони немам намера да се расправам, чисто онака ги ставив не сакав да хејтам ама јебига, некои лошо ме сфаќаат а исти сте и вие фанови на леброн и хејтери на коби.Уживај и сакај си го гарнет и леброн и посакувам успешна сезона на твоите омилени екипи.(y)
:facepalm::facepalm::pos::tapp:
Да и ЛеБрон и компанија си мислеше така дека ќе тепаат Чикаго. Ќе разговараме после натпреварот, пред натпреварот можеме милион различни мислења да си кажеме.

Никој од нас не го хејта Леброн, барем не на темава, единствен што хејта тука си ти, и оној фанот на Клиперс. Најди ми еден пост против Леброн и ќе праиме муабет после. НБА не е Интер-Јувентус па да паѓаат пцовки, вреѓања, тепачки и ред други работи, туку тука се почитува тоа што заслужува да биде почитувано. Јас се имам изјаснето дека не го сакам Леброн, не по мој вкус, но тоа не го прави ни малку лош играч, напротив, во моментов е неприкосновен!
Така да те молам за хејтање немој ти да ми правиш муабет, у секој муабет Коби го спомнуваш, не знам што комплекс ти има набиено човеков, само не е на арно волку омраза да имаш кон еден играч. Ае.

:pos: ај да не ти ги тражам постовите од лани.... кралицата, немал муда он да реши утакмица, на сила играл, немал шут итн итн. а такви приказни дека од лани во плејофот станал он играч, и дека за една година му пораснале муда, продавај ги на други
за коби ќе ти кажам само едно, шо објаснува све. Коби = еден од најпреценетите играчи во историјата на НБА (најмногу пувањето од страна на неговите фанови)
чао, пријатно

Шта речи а не погрешити.....шта речи а не опцути?

Да де најпреценет за амеби како тебе, за милијарди луѓе низ светот еден од најдобрите што некогаш заигррал во НБА.

isti kurac ti se i fanovite na lebron...KRALOT KRALOOOT VE MOCHHAAAA AAAAAAAAAAAA DAAAA PA STO AKO GO ZALEPIL KAJ BESE CELA SEZONA KOGA KRALOT GI MOCASE 2 UTAKMICI....KRALOOOOT DAAAAAAAAAAA

isti kurac ti se i fanovite na lebron...KRALOT KRALOOOT VE MOCHHAAAA AAAAAAAAAAAA DAAAA PA STO AKO GO ZALEPIL KAJ BESE CELA SEZONA KOGA KRALOT GI MOCASE 2 UTAKMICI....KRALOOOOT DAAAAAAAAAAA

не е баш така, еве сега пиша два,три поста еден навивач на леброн, а да беше обратно, коби да беше во таква форма како леброн, и да беше 28 години, тука ќе беше поплава, "jizz party" и уште што не. али што е тука е, немам намера да се расправам со луѓе, на коишто неможеш да им докажеш нешто, кои си имаат зацртано само едно во главата. не се однесува ова лично до тебе ;)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom