NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова фино This шо си го пишал, лајкови ќе собереш, ама ако си 94та генерација (според никот твој) шо да фак ти памтиш од таа генерација Лејкерс со Коби и Шек?
Јас шо сум 2 години постар едвај ја памтам, не па ти.

Ова фино This шо си го пишал, лајкови ќе собереш, ама ако си 94та генерација (според никот твој) шо да фак ти памтиш од таа генерација Лејкерс со Коби и Шек?

А од кај знаеш ти дека не симнал торент па ги изгледал сите натпревари... постои такво нешто ако не си знаел.

Таќе бе браос,шек сите титули сами ѓи зеде,коби би бил нула да не бил он:eek:,детски муабети.Секој што го гледал лал у тоа време знае дека муабетиве са неиздржани и смешни.

Зашто мислев дека имаш 25+..
Ни тебе не ти се признава ништо за памтењето, ела заедно ќе ги глеаме торентите

А од кај знаеш ти дека не симнал торент па ги изгледал сите натпревари... постои такво нешто ако не си знаел.
Оти никој нема толку слободно време во животот за да гледа толку утакмици. Настрана што ако му се изгледани тие утакмици и ако сеуште го има тоа мислење е голема глупост, ама ај да не ја почнувам пак таа тема.
Зашто мислев дека имаш 25+..
Ни тебе не ти се признава ништо за памтењето, ела заедно ќе ги глеаме торентите
Де бре не ме прај толку стар јеботе :)

Индиана-Њу Јорк многу вероватен плејоф дуел,Пејсерси ги мочат Никси со децата од клупата. 74 поени на полувреме.
This is how you make a statement

лелеее Харден ги силува Оклахома ејјј:vozbud:
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 04:33 ---
New Carrier High 46 !

:pos: ај да не ти ги тражам постовите од лани.... кралицата, немал муда он да реши утакмица, на сила играл, немал шут итн итн. а такви приказни дека од лани во плејофот станал он играч, и дека за една година му пораснале муда, продавај ги на други
за коби ќе ти кажам само едно, шо објаснува све. Коби = еден од најпреценетите играчи во историјата на НБА (најмногу пувањето од страна на неговите фанови)
чао, пријатно
Поздрав од еден од најпреценетите и другарите :*

Каде е сега тој хоштаплерот да постира копачи пак?И тоа хејтерчето на Коби?

Поздрав од еден од најпреценетите и другарите :*

:pos:
поздрав до тебе и до сите езерџии шо летат во облаци

прво влезете во плејоф па после рипајте :icon_lol:
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 12:36 ---
нели јас ништо не разбирам, шо има да се изјаснувате на мене, а ме цитират секој втор пост :pos: бедни сте

Слабо брадата вчера а ?:D
А ќе ми текне некој кажа не бил ни во топ10 во моментот :ROFLMAO:

И така ви викам ја,бостон си замина помочан дома.
Тууу бе, а баш сакав Бостон да тепаат, ќе гледавме статуси од типот: You can't handle the truth. :pos: Џонка џабе постираш од Џеф Грин клипови, тоа е за претходната утакмица, вчера ве посраа затоа ќути си и признај си пораз. (иако знам дека никат нема да го признаеш) Ве поздравија и најпреценетиот играч на денешницата и најпреценетиот центар на денешницата. Ае наздравје.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom