NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете некој рече дека бостон ќе го утепа денвер,:pos::pos:,што мислевте вие,таќе се давало локум коефицент?ах бе колку треба ехе.

Луѓето што се кладат треба да научат едно златно правило кога е во прашање НБА лигата: Не постои поклон коефициент во НБА и не постои “сигурна“ утакмица. Едноставно НБА не е Евролига па да знаеш дека Бросе не може да ја победи ЦСКА, тука секој секого може да победи.

Ајде да се потсетиме чим сме веќе кај ЛеБрон ...

кога веќе хејташ по другите и си се заљубил у леброн еве
mvp-dirk.jpg

:pos: а ова шо е твоето, ако не е хејтање
http://www.forum.kajgana.com/threads/nba-Сезона-2012-2013.64303/page-160#post-5697084

прв се фати за постирање гифови, па сега не ти се свиѓа пошто не е во твоја полза
п.с.
4226316_o.gif
А за тебе па што да каже човек? Фан на Чикаго постира гифови против Леброн и ти одма ставаш гиф против Коби, и тоа гиф од пред две недели. За греота си.

Од каде па Коби го вмеша овде.
Да има прича бе. :D Се зезам, да ја размрдаме темата малце. Инаку не се карајте за безвезе, и Роуз и Леброн се играчи за почит, нема везе што нема Роуз титула, млад е и има доста време за да освои титула.

Да има прича бе. :D Се зезам, да ја размрдаме темата малце. Инаку не се карајте за безвезе, и Роуз и Леброн се играчи за почит, нема везе што нема Роуз титула, млад е и има доста време за да освои титула.
хехехе за тоа ќе видиме.
Еве уште една слика за да ја размрдаме темата :D :D
545703_547738441913577_692408385_n.jpg

И јас сум за да не се расправаме за глупости за да не дојде до големо...

А за тебе па што да каже човек? Фан на Чикаго постира гифови против Леброн и ти одма ставаш гиф против Коби, и тоа гиф од пред две недели. За греота си.

ја само се надополнив, почно гледам почна да се става рандом гифови, а ти пак се фати за прстените, и ставаш слика :pos: лелеле кој циркус е ова овде, постира некој против леброн, лајкови фрчат, не ве реплицира никој. постира некој против друг играч, одма расправија, и после објективно пишувале тука некои (знаат си кои).

п.с. кога веќе сме кај прстени
robert-horry.jpg

:pos: а ова шо е твоето, ако не е хејтање
http://www.forum.kajgana.com/threads/nba-Сезона-2012-2013.64303/page-160#post-5697084

прв се фати за постирање гифови, па сега не ти се свиѓа пошто не е во твоја полза
п.с.
4226316_o.gif
:facepalm: значи онака ги постирав од ол старот некој комични ситуации од леброн и одма хејтање било.Ол старот иако замина е уште актуелен а ти ми ставаш гиф од леброн како го лепи роуз онака безвезе, хејтерски.
П.С остај хејтањето па дури и за бостон си.:tapp:

:pos::pos: Да да ти сосема случајно постираше гиф каде Коби прави почетничка грешка, фак лоџик. Не се секирај не сме ретардирани, сфаќаме која ти е поентата, мразиш се што е поврзано со Лејкерс, а највеќе Коби како најдобар од тој тим. Нема потреба да смараш, јас со сликата се зезав, одамна се имам изјаснето за муабетот со прстените, дебилен е и веќе не е интересен. Ај ако не сеа да репнам слика од Бил Расел, 11 прстени има. Башка Хори дел од своите прстени ги има освоено со Лејкерс, нешто не ти штима со сликата. :love:

:facepalm: значи онака ги постирав од ол старот некој комични ситуации од леброн и одма хејтање било.Ол старот иако замина е уште актуелен а ти ми ставаш гиф од леброн како го лепи роуз онака безвезе, хејтерски.
П.С остај хејтањето па дури и за бостон си.:tapp:
Ако е фан на Бостон незначи дека треба да го хејта ЛеБрон заради некои глупави причини. А инаку тие 2 блокади на Коби станаа актуелност затоа што успеал блок да направи.
Во последно време ЛеБрон не му е лепнал една на Роуз затоа што е повреден па не се сретнале уште во оваа сезона инаку лепи редовно па толку не се крева прашина колку што станаа популарни двата блока на Коби.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom