M
MrzaRules
Гостин
Пред некое време некаде прочитав изјава на Чак Норис во која вели: "Албанците во Македонија се мнозинство".
Абе дарди србиве ги сонуваш и 24/7 мислиш на нив а ?
Still not funny,.,,..Thom Hanks qe go igrall u najnoviji fillm
LUFTETAR ILIR u prevod Љуфтeтар Иљир ... Иљирски Војин ...
sledeqi fillm Lufta ne Kallaja e Shkupit ........... u njega qe igrall
Sylvester Stallone koj e po poreklla Albanac, a ne Italian, on e poreklla od Arbereshka familja nga Italia ........ Forca Luftetaret
Kuq e Zi
Дарди,Во меѓувреме , веста брзо стигнала до Том Хенкс , и тој изјавил дека : Никогаш не сум дал интервју за некој српски медиум , нити пак сум дал таква изјава. И беше разочаран од медиумите кои сакаат да привлечат читаност-гледаност (ок он не ги знае србите , не е тоа заради читаност , туку за нешто што го правеле отсекогаш).
Косовските медиуми дури извадија слики од една средба помеѓу Хенкс и министерот за надворешни работи на Косово , Енвер Хоџај. Дури тој ветил дека ќе го посети Косово , дури некои рекоа дека постои можност тој да глуми во еден албански филм.
Главна улога :ДардиДарди,
Од каде ја ископа информацијава дека Том Хенкс ја негирал ‘‘наводната‘‘ изјава?
Така изјавија косовските медиуми? Или повторно ја искористивте вашата ‘‘видовитост‘‘на гравче?
Филм: Шчипоња го брани Приштин
Главна улога: Шчипоња
Споредна улога: Том Хенкс
Прегледај го приврзокот 58623
мада факаДали националната определеност како Албанец,по дифолт значи да си опседнат со Србите и само лајна да јадеш за нив?
Зборувате вака со потсмев и омраза и за нас Македонците?
Дарди ќе го напише сценариото.Главна улога :Дарди
Dardi samo pokazhuva kako srbite jadat lajna,Дали националната определеност како Албанец,по дифолт значи да си опседнат со Србите и само лајна да јадеш за нив?
режијаГлавна улога :Дарди
па тоа е нивна главна професија, опседнатост и омраза према сите каури.Дали националната определеност како Албанец,по дифолт значи да си опседнат со Србите и само лајна да јадеш за нив?