Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://en.wikipedia.org/wiki/Erectile_dysfunction#TreatmentИ мене куро не ми станува на Ен Хатавеј.
RocknRolaa ^ Веќе ја имам спуштено поодамна ама ми стои во компјутер, се некако одлагам да ја гледам оваа трилогија (не ми беше на листа за гледање) ама сега дефинитивно ќе ја изгледам![]()
Чим така спуштај ја трилогијата LOTR. Ако Хобитот ти се допаднал, тогаш оваа трилогија ќе те нокаутира.![]()
Нека почека дур искочат и другите два дела од Хобит, зошто се ќе му се измеша у п.м. во хронолошка смисла ако ја гледа сега првата трилогија, и тек после другите два филма. Чим чекал до сега може да почека уште малку.
Ништо нема да му се измеша. Приказната е пред и потоа, многу е едноставно.Sex Is ZeroНекој предлог за добра комедија ?![]()
whatever works (2009)Некој предлог за добра комедија ?![]()
Туку ќе заборавев. Го гледав The Fall од 2006 година. Многу убаво филмче, особено главниот актер ме импресионира. По некој коинциденција филмот го гледав дента кога отидов да го гледам Хобитот, кога го гледам и него во филмот. Некако ми се промакнал од останативе, а навистина добар актер е.
Кажи му го тоа на режисерот на Movie 43.Jennifer Lawrence ми станува омилена актерка, додека за Bradley Cooper и Robert De Niro веќе се докажано добри актери.
Па и јас да ги земам овие актери ќе направам ВРВ ФИЛМ![]()
The Game (1997) драма-трилер-мистерија режирана од Дејвид Финчер смислена до најмал детал. Мајкл Даглаг е во главна улога на Николас ван Ортон, богат инвеститор-банкар кој живее во самотија и депресија потсетувајќи се на сликата од самоубиството на својот татко. За својот роденден добива чуден поклон од својот брат(Шон Пен), услуга од компанија која подготвува игри за своите клиенти засновани на случките од минатото. Поклонот е со цел да се размрда здодевниот, богаташки и рутински живот во кој тоне Николас.
не само комедија, филмов е комплетно законwhatever works (2009)

Некое квалитетно филмче со Клинт Иствуд или Џон Вејн или поточно препорачајте ми некои вестерн филмови кои што би требало да ми се гледани, а не ми се?![]()