Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После дурант играл за мвпПол очекувано блескаше на теренот..
Иначе за бананата на Коби никој нема да памети..ќе се памети дека Леброн му ја издупи глата на Лејкерси во два наврати и дека веројатно ќе освои нов прстен со Мајами кои изгледаат незапирливо
Ај објасни ми како тоа ќе се памти дека Леброн им ја дупнал главата на Лејкерс во регуларен дел на сезона? Да беше во финале океј, ќе разберам ама вака... Тогаш значи ќе се памти и во 2009/2010 кога Коби му ја дупна главата на Леброн на два пати кога играше овој во Кливленд, и тоа на гостински терен Коби играше со температура и примаше инфузија пред мечот. Логикава ти е 0 (нула).Од постов се гледа дека следиш се што се случува во NBA и тоа детално. UBER FAILЗначи овај Леброн неможам да го гледам,од секаде шутира и ќе постигне нормално 30 поени и ау мау најак бил.Ако 15% прецизност имаПосле дурант играл за мвп
Ај објасни ми како тоа ќе се памти дека Леброн им ја дупнал главата на Лејкерс во регуларен дел на сезона? Да беше во финале океј, ќе разберам ама вака... Тогаш значи ќе се памти и во 2009/2010 кога Коби му ја дупна главата на Леброн на два пати кога играше овој во Кливленд, и тоа на гостински терен Коби играше со температура и примаше инфузија пред мечот. Логикава ти е 0 (нула).
Го залепи шо го залепи, не знам зашто толку цепидлачите. Лани му ја закуца, сеа го залепи, кој знае што ќе биде следната сезона.![]()

земи обесисе, еден идиот помалку ќе има на земјаваЗначи овај Леброн неможам да го гледам,од секаде шутира и ќе постигне нормално 30 поени и ау мау најак бил.Ако 15% прецизност имаПосле дурант играл за мвп
Не е дека се нервирам само ти кажувам дека немаше смисла муабетот што го направи.поентата ми беше за оваа сезона..смири се нема потреба дотолку да се растревожуваш само сакав да потенцирам дека сепак се работи за олл-стар дуел и дека една банана во ол стар дуел не значи апсолутно ништо и дека да беше сериозен натпревар леброн немаше да дозволи онака да биди залепен туку како тенк ќе влезеше меѓу сите ..тоа ми беше поентата не мора да се нервираш![]()
Не е битно што како напраил, само од инат зборите. И јас не го сакам Леброн ама не можам да кажам лош збор за човекот кога моментално е неприкосновен. А за Коби се мава хејт во секоја прилика, ако шутира многу тогаш себичњак бил, ако има 10+ асистенции тогаш ич не шутирал пичка бил, ако го залепи Леброн на Ол Стар тогаш играл одбрана како да е финале а требало да се заебава бидејќи е Ол Стар, не може да разберам некои луѓе. Па бидете реални кажете си дека убаво го залепи, не гледам ништо лошо во ова.Не е дека се нервирам само ти кажувам дека немаше смисла муабетот што го направи.Не е битно што како напраил, само од инат зборите. И јас не го сакам Леброн ама не можам да кажам лош збор за човекот кога моментално е неприкосновен. А за Коби се мава хејт во секоја прилика, ако шутира многу тогаш себичњак бил, ако има 10+ асистенции тогаш ич не шутирал пичка бил, ако го залепи Леброн на Ол Стар тогаш играл одбрана како да е финале а требало да се заебава бидејќи е Ол Стар, не може да разберам некои луѓе. Па бидете реални кажете си дека убаво го залепи, не гледам ништо лошо во ова.

Дефинитивно некој луѓе не се за кошарка..Не знам шо му беше поентата на Дурант. Како плеј оф да игра. Дефинитивно некој играчи не се за All Star.
Кажи ми дека не си озбиленЗначи овај Леброн неможам да го гледам,од секаде шутира и ќе постигне нормално 30 поени и ау мау најак бил.Ако 15% прецизност имаПосле дурант играл за мвп
...Дечкото постави рекорд за најголем број натпревари еден по друг кај што постигнува над 30 и шутира над 60 посто од поле а ти тука викаш дека 15 посто шутирал
.15% прецизност WTF?!, а тоа што последните 3 натпревари има 60% ефикасност од поле тоа е друга работа.Значи овај Леброн неможам да го гледам,од секаде шутира и ќе постигне нормално 30 поени и ау мау најак бил.Ако 15% прецизност имаПосле дурант играл за мвп
Ne zezaj druze za ova, tazen den e ova za LAL, pocina covekot koj beshe sinonim na nekoj nacin za Lejkers.Howard 2 coaches down 1 owner dead...the saga continues