NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па секако ко овој игра одбрана ко да е Finals Game 7
:pos:
A Noah ko celo negovo semejstvo da ima kalash na celo od Al Kaeda ...
ako gleame taka, inace na kraj, ako ne si znael, redovno se uozbiluvaat, ne igraat do tolku lezerno ko vo pogolemiot del od tekmata, osven ako razlikata ne e golema. Durant cela tekma ja igra za MVP, samo Pol igra vo duhot na olstarot, uziva, melem za oci e.

Три Ол Стара по ред за Дурентула со 30+ поени, ретардираноста на Бош и бананите на Коби.
Тоа е тоа од утакмицава!

:pos:
A Noah ko celo semejstvo da ima kalash na celo od Al Kaeda ...
ako gleame taka, inace na kraj, ako ne si znael, redovno se uozbiluvaat, ne igraat do tolku lezerno ko vo pogolemiot del od tekmata, osven ako razlikata ne e golema. Durant cela tekma ja igra za MVP, samo Pol igra vo duhot na olstarot, uziva, melem za oci e.
Не ми се веруа дека му објаснуваш:facepalm:.

Осќам син му на Kрис ќе биде играчиште, уште од мал сегде го носи со негo:)

Аха таќе се стануало играчo_O,инаку браво за крис пол сосема заслужено(y),мада мислев дека ќе добие дурант.

Не ми се веруа дека му објаснуваш:facepalm:.

па на тебе нема ни потреба никој да ти објаснува пошто реплицираш на све :pos: ако го конташ ова воопшто

п.с. нареден пат види убаво ако не видеш, шо си пишал да не бришеш постови :icon_lol:

па на тебе нема ни потреба никој да ти објаснува пошто реплицираш на све :pos: ако го конташ ова воопшто
Мирен дете мирен,бес возбуда,ете не зеде коби,па ќе моеш мирно да спиеш,ајт сеа.А да забраев молим те описмени се,за твое добро ова.

Кевине не се зема МВП со тоа што ќе постигнеш 30+ поени. Одлична демонстрација од страна на Пол како се игра ол-стар меч. Апсoлутно заслужено наградата оди кај него.

Коби ја доби психолошката борба и му покажа на Леброн дека се уште не е за старо железо. Мислам дека задоволен ќе си оди дома.:)
Од друга страна пак Џејмс изгоре во желбата да покаже дека зборовите од Џордан немаат никакво значење.
Сепак, да не заборавиме кој доминира оваа сезона.

Се на се, ми се допадна тоа што на крајот имаше искри на теренот. Многу подобро од бркотницата по терен која ја гледавме цел меч.

сите знаеме колку силуваше Коби прошливе години како да е финале
конечни порасти и тој :icon_lol:

Незнам зошто мислите дека Дурант се "тркаше" за МVP. Па нему таков му е стилот, тој стално шутира, додека пак на Крис Пол играта е таква, тој стално асистира и го има насекаде. Безразлика, заслужено оди MVP-то кај Пол :)

Абе што сакате па освен 3 тројки на Дурант другото се му беа куцања у контра или па имаше отворен пат кон кош, што да праи да застане....

Инаку за самиот натпревар, без разлика дали се играло опуштено или со малку борба, се виде во моментов кои се 4ца најдобри кошаркари(Леброн не изигра нешто посебно ама се знае за него :P). Прилично добар натпревар, со подобра одбрани од минатите неколку години.

Пол очекувано блескаше на теренот..

Иначе за бананата на Коби никој нема да памети..ќе се памети дека Леброн му ја издупи глата на Лејкерси во два наврати и дека веројатно ќе освои нов прстен со Мајами кои изгледаат незапирливо

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom