Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој не гледал НБА како мал незнае што е разочарување, коа стануваш сабајлето и првото нешто што го сфакаш е дека си ја преспал утакмицатаИсто 100 пати ми се има случено, вчера Селебрити утакмицата на рати ја гледав, и после се свестив станав од седење ја гледав Шак против Баркли оти скроз ќе заспиев.
Многу пати ми се има случено да заспијам кога и да ги гледам Лејкерс ако не сум наспан доволно или ако не сум преспал одма заспивам.
Сега брзо беше со братучед мој преку Скајп зборуваме "коментатори" изиграваме дур ги гледаме Лејкерс и еднаш сум му заспал сред утакмица а замисли разговаравме.
![]()
А коментаторите се топ, ќе развијам некоја си надприродна концентрација пробувам да ги исклучам од глава и да ги слушам овие од ТНТ.

Абе ќе гледам ќе гледам и водат водат дур не заспијам, сабајле кога ќе проверам резултат ако изгубиле мини-срцев напад добивамКој не гледал НБА како мал незнае што е разочарување, коа стануваш сабајлето и првото нешто што го сфакаш е дека си ја преспал утакмицата![]()

А овие од СК се скинаа од смеење за времето на ЗападотИстокот до прва победа![]()

Им се иде у wcСите на скил-челенџот како скиснани трчаат.. што е работата ?