NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
моја прогноза: Фарид (куцање), Кари (тројки), од навивачки аспект

ај и од мене, да не велам после знаев дека овај ќе тепа

Џералд Грин куцања
Лилард скилс
Ирвинг тројки

Фарид и Новак според мене, а да и Паркер во скилс

Теренц Рос или Џералд Грин во куцање, а во тројки Рајан Андерсон.

Има некој стрим од ова ? :/ Барам и се нешо за плаќање,симињање....има на официјалната некоја конференција незнам дали е тоа ... :)

Вечер од 9 почнуваат, полека полека, со такмичењето во тројки, после skills challenge, и после иди забивањето.
На стримов каде што гледам од 21 часот пишува дека почнува НБА Алстар.
21 е кај нив, кај нас почнува од 3 :)

21 е кај нив, кај нас почнува од 3 :)
Не не на стримо дури пишува +1 ГМТ, ама биле овие церемонииве, си шутираат, Дејвид Стерн со Силвер заедно на прес конференција ова она, интервју од овој од оној.
А имаше иначе од 9 утакмица од топ Д-Лига играчи некои дури прв пат името му го слушав. :D

Има некој стрим од ова ? :/ Барам и се нешо за плаќање,симињање....има на официјалната некоја конференција незнам дали е тоа ... :)
http://www.firstrow1.eu/watch/169552/1/watch-nba-all-star-2013.html
Се двоумам измеѓу -
дали да се стегам на столица да го гледам
или комотно да си легнам на кревет и на спортклуб да ги гледам :D

Ај и јас да прогнозирам :D
Скилс- Паркер како најискусен е фаворит, ама се надевам на победа на мај мен Џру:vozbud:
Куцање- Грин ми е фаворит, у позадина ги очекувам Рос и Бледсо, глеам слабо некој се надева на него. За Фарид се согласувам со Баркли што кажа, Фарид забива на утакмици од цепелини од офанзивни скокови, ама не ми се верува дека ке искреира некое опасно забивање сам.
Тројки- Бонер! Дечкото е луд, не промашува, коа некој зима 4 мил долари по сезона само за да пуца тројки тогаш се ти е јасно :D

Не не на стримо дури пишува +1 ГМТ, ама биле овие церемонииве, си шутираат, Дејвид Стерн со Силвер заедно на прес конференција ова она, интервју од овој од оној.
А имаше иначе од 9 утакмица од топ Д-Лига играчи некои дури прв пат името му го слушав. :D

http://www.firstrow1.eu/watch/169552/1/watch-nba-all-star-2013.html
Се двоумам измеѓу -
дали да се стегам на столица да го гледам
или комотно да си легнам на кревет и на спортклуб да ги гледам :D
Не легнувај, ке заспиеш, вчера така се заебав:pos:
Ама пушти си спортклуб, двајцава коментатори се цареви :)

Не легнувај, ке заспиеш, вчера така се заебав:pos:
Ама пушти си спортклуб, двајцава коментатори се цареви :)
Исто 100 пати ми се има случено, вчера Селебрити утакмицата на рати ја гледав, и после се свестив станав од седење ја гледав Шак против Баркли оти скроз ќе заспиев.
Многу пати ми се има случено да заспијам кога и да ги гледам Лејкерс ако не сум наспан доволно или ако не сум преспал одма заспивам.
Сега брзо беше со братучед мој преку Скајп зборуваме "коментатори" изиграваме дур ги гледаме Лејкерс и еднаш сум му заспал сред утакмица а замисли разговаравме.
:D :D
А коментаторите се топ, ќе развијам некоја си надприродна концентрација пробувам да ги исклучам од глава и да ги слушам овие од ТНТ.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom