Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер Рома ќе победи? :D

644482_370254273048953_2017540255_n.jpg

Ајде Палермо нека изгубат па да му ја видам фацата на Зампарини кога ќе идат во сериа Б :D
Миколи, Иличич и Дубала на клупа :eek: :tapp:

Кај спомнав, кај се запустив. Инаку немам видено Јунајтед, Реал или Барса да играат во петок.
Абе финтата е што никогаш не се играло вака... ко имаше групи, оти исто не ги преместуваа за у Петок???

nvm, да не почнуваме пак... глејте ова:

8638fb52b4959bff5220fd33ed1403c1.jpg

Ајде Палермо нека изгубат па да му ја видам фацата на Зампарини кога ќе идат во сериа Б :D
Миколи, Иличич и Дубала на клупа :eek: :tapp:

Кој ги знае што прават мафијашите таму ... Пари направија тоа е сигурно !

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
А Рома ако излези со овaa формација 3-4-3 има да прими 5 гола
Stekelenburg;
Piris, Burdisso, Marquinhos
Torosidis, Pjanic, De Rossi, Balzaretti
Lamela,Тotti, Osvaldo

Наполи и Интер играат во недела и покрај тоа што играа во четвртокот Европа лига... А лацио тек у понеделник иако и лацио играше Европа лига во четвртокот...СРАМОТА друг третман за лацио а друг за интер и наполи!!!!!!!..не е видено ова нигде... :свиркам:

Наполи и Интер играат во недела и покрај тоа што играа во четвртокот Европа лига... А лацио тек у понеделник иако и лацио играше Европа лига во четвртокот...СРАМОТА друг третман за лацио а друг за интер и наполи!!!!!!!..не е видено ова нигде... :свиркам:

Conte-worried_Genoa.jpg

Мамицата у пичка на она Тоти-но глупо. Па до вчера заедно играа за Италија бе! :tapp:

Тоти ако е легенда на италјански фудбал тогаш Мунтари е легенда на светскиот фудбал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom