- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
http://www.goal.com/en/match/98841/zenit-saint-petersburg-vs-liverpool/report
Роџерс изгласан за ФЛОП !!!

Па и редно беше

Па и редно беше

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти веројатно би се согласил со изборот на Гол, Анјуков да е играч на натпреварот? Ма дај не ме јеб, и го објавувате ова само кога ви одговараhttp://www.goal.com/en/match/98841/zenit-saint-petersburg-vs-liverpool/report
Па и редно беше![]()
Кака дојде една година пред Мурињо, а Модриќ само тој што не го гледа Реал може да рече дека е промашен трансферЗнаеш дека Модрич е прогласен за најпромашен трансфер во сите лиги годинава..... Е истото го направи и со Кака!
За крај сакам да го сменат Роџерс и да дојди Раниери за еднаш или да се заврши со овој клуб или да се дигнат горе. Веќе немам нерви за гледање иста приказна 4 години.
http://www.goal.com/en/match/98841/zenit-saint-petersburg-vs-liverpool/report
Па и редно беше![]()
Вчера не бев трезен, па изглеа нејќев да ти одговорам да не не се изразам ко што треба. У секој случај не ги глеав првите 25 минути и не ги видов интервенциите на Реина, али ви верувам дека имал супер одбрани. Нека продолжи така и до крај на сезона, али ако пак се врати на тоа ниво да брани ко што брани еден од мој клас што изведува гол аут со две раце ко од аут, тогаш пак ќе биде Реина Аут!те пингав, чекам коментар![]()
Вчера не бев трезен, па изглеа нејќев да ти одговорам да не не се изразам ко што треба. У секој случај не ги глеав првите 25 минути и не ги видов интервенциите на Реина, али ви верувам дека имал супер одбрани. Нека продолжи така и до крај на сезона, али ако пак се врати на тоа ниво да брани ко што брани еден од мој клас што изведува гол аут со две раце ко од аут, тогаш пак ќе биде Реина Аут!
Не бе, пиев откако завршивме, неам ја магични ракии ко тебе. Трифун + Валентајнс знаеш, со двете ја ублажував болкатаFenomenalni dve odbrani i nekolku dobri reakcii.
A be, JA PIJAM SPECIJALNA ZA POBEDA, ne ti. Gleas, ne ti ide. Baska garant te boli gla'ta sea.
Ma daj.
Nemavme konkretna zavrsnica. Bar edna od sansite da vlezese.
.
М'да, секако.
Кога се работи за келтскиот Велемајстор, ОК е.
Бар 10 посто од шансите да влезеа Кени дур беше тренер, Ливерпул сега може ќе играше Лига на Шампиони, под негово водство.
Не беше оправдание тоа за Кени, зошто би било за ирската ТИКВА?
Зошто не за ланската сезона на Даунинг? (креирани 55 зицери, од кои ниту еден не бил реализиран).
А да влезеа шансите на Зенит, онака, сите? И да завршеше катаљон - нула?
Така може?
Освен superstarpizza кој благо - реално гледа на настаните (а е за статус кво на тренерската позиција) и дава критики и пофалби на место, сите други располагате со крајно неоснован оптимизам, надополнет со оправдување на Роџерс at any cost.