Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
луќе, то е то. толку ни е капацитетот. со овој тренер и со овој тим, фазла не можи. ако овој токмаков го остават и за в година, наебавме.

Неам срце веќе... осеќам ко уште едно вакво мачење да не можам да го издржам. Сакам да бидам акнат у хибернација дур не ни тргне ко што треба... мачење на душата ми се ваквите ситуации, сигурен сум дека и на вас ви е исто. Веќе неам сила да коментирам и анализирам, што биде нека биде, и онака не можам да сменам ништо. Ми останува само да се надевам на бољи времиња и дека некој конечно ќе знае што треба да направи. Што сака нека се деси, само Ливерпул да се врати таму каде што треба, ми е гајле кој треба да си иде, кој треба да дојде, кој што ќе направи.... све ми е гајле... само нека тргне на подобро. The name on the back of the shirt will never be more important than the crest in the front. Би додал дека било кој со било каква функција во клубот никогаш нема да биде поважен од светиот Liverbird. Што сака нека се деси, само ЛИВЕРПУЛ да биде славен пак!

liverpool_fc_in_3d_by_kitster29-d57r8f5.jpg

СУАРЕЕЕЗЗЗ од мајкати пичката да ја ЕБААААМММ. Па до полувреме требаше 3 пати да погодиш бе копиле едно низаедно. Исто како и минатата сезона. Колку и да се неспорни квалитетите шо ги имаш ти требаат 10 шанси за еден факинг гол ебате. Па еднаш научисе мајкаму стара на 0-0 не се праат егзибиции туку се клава гол и од потешки ситуации од тие шо ги имаше ти. ААААА не ми се верува секој натпревар исто. Мора еден да посери тоа за шо играат останатите 10.

За крај сакам да го сменат Роџерс и да дојди Раниери за еднаш или да се заврши со овој клуб или да се дигнат горе. Веќе немам нерви за гледање иста приказна 4 години.

Знаеш дека Модрич е прогласен за најпромашен трансфер во сите лиги годинава..... Е истото го направи и со Кака!
Кака дојде една година пред Мурињо, а Модриќ само тој што не го гледа Реал може да рече дека е промашен трансфер

За крај сакам да го сменат Роџерс и да дојди Раниери за еднаш или да се заврши со овој клуб или да се дигнат горе. Веќе немам нерви за гледање иста приказна 4 години.

:pos::pos::pos:

те пингав, чекам коментар :)
Вчера не бев трезен, па изглеа нејќев да ти одговорам да не не се изразам ко што треба. У секој случај не ги глеав првите 25 минути и не ги видов интервенциите на Реина, али ви верувам дека имал супер одбрани. Нека продолжи така и до крај на сезона, али ако пак се врати на тоа ниво да брани ко што брани еден од мој клас што изведува гол аут со две раце ко од аут, тогаш пак ќе биде Реина Аут!

Вчера не бев трезен, па изглеа нејќев да ти одговорам да не не се изразам ко што треба. У секој случај не ги глеав првите 25 минути и не ги видов интервенциите на Реина, али ви верувам дека имал супер одбрани. Нека продолжи така и до крај на сезона, али ако пак се врати на тоа ниво да брани ко што брани еден од мој клас што изведува гол аут со две раце ко од аут, тогаш пак ќе биде Реина Аут!

Fenomenalni dve odbrani i nekolku dobri reakcii.

A be, JA PIJAM SPECIJALNA ZA POBEDA, ne ti. Gleas, ne ti ide. Baska garant te boli gla'ta sea.

Fenomenalni dve odbrani i nekolku dobri reakcii.

A be, JA PIJAM SPECIJALNA ZA POBEDA, ne ti. Gleas, ne ti ide. Baska garant te boli gla'ta sea.
Не бе, пиев откако завршивме, неам ја магични ракии ко тебе. Трифун + Валентајнс знаеш, со двете ја ублажував болката :D

Ma daj.
Nemavme konkretna zavrsnica. Bar edna od sansite da vlezese.
.

М'да, секако.

Кога се работи за келтскиот Велемајстор, ОК е.

Бар 10 посто од шансите да влезеа Кени дур беше тренер, Ливерпул сега може ќе играше Лига на Шампиони, под негово водство.

Не беше оправдание тоа за Кени, зошто би било за ирската ТИКВА?

Зошто не за ланската сезона на Даунинг? (креирани 55 зицери, од кои ниту еден не бил реализиран).

А да влезеа шансите на Зенит, онака, сите? И да завршеше катаљон - нула?
Така може?

Освен superstarpizza кој благо - реално гледа на настаните (а е за статус кво на тренерската позиција) и дава критики и пофалби на место, сите други располагате со крајно неоснован оптимизам, надополнет со оправдување на Роџерс at any cost.

М'да, секако.

Кога се работи за келтскиот Велемајстор, ОК е.

Бар 10 посто од шансите да влезеа Кени дур беше тренер, Ливерпул сега може ќе играше Лига на Шампиони, под негово водство.

Не беше оправдание тоа за Кени, зошто би било за ирската ТИКВА?

Зошто не за ланската сезона на Даунинг? (креирани 55 зицери, од кои ниту еден не бил реализиран).

А да влезеа шансите на Зенит, онака, сите? И да завршеше катаљон - нула?
Така може?

Освен superstarpizza кој благо - реално гледа на настаните (а е за статус кво на тренерската позиција) и дава критики и пофалби на место, сите други располагате со крајно неоснован оптимизам, надополнет со оправдување на Роџерс at any cost.

Па, не знам, колку реални шанси имаше Зенит, а колку Пул?

Во прво две, во второ три - Занит. Влегоа два гола.

Во прво три на Суарез, една на Даунинг, во второ две на Суарез, една на Џонсон, онака, солидни и јаки шанси. ако не 10% ондак 98.2% шанси. И неколку четирипеттински шанси ако идеме у процентажа.

Да влезеше се што беше 85% шанса ќе беше бар седум- пет за пул. Или Осум-пет за Пул.

Зарем освен шансите кои не ги искористивме, килавиот терен кој не дозволи брзо и кусо подавање, не ти се допадна играта и тактиката?
Не го мешај Кинг Књни сеа.
Збориме за брза игра со многу пасови и многу шанси.

Ко за беља, обата меча каде немавме комплетен напаѓач со Суарез у тандем, загубивме.

Очигледно е потребен уште еден напаѓач за да може да се клават голоЈ.

Штета што Стариџ не смее да игра у ЛЕ.
Инаку, веруј, сосема друга песна ќе беше.
Немаше да се губи малоно неухрането алиментационо негритенце.
Итн итн.

Знам, не ти се допаѓа Роџо. Сакаш аут за него.
Јебига. Твој став. Ама пак, од друга страна, кој да го замени сега.
А ако веќе не му се дава шанса за уште една сезона, цела, треба да се најде некој кој нема одново да мења концепт на игра. Овие играчи, со мала и квалитетна допуна на клучни места можат нависитна бум да направат.

Divider,

Дури и на килави игри ко Football manager; ти стигна известување (временска прогноза) за следниот меч. Ако владеат лоши услови, ако има неарен терен, вели, смени, прилагоди тактика. И одиш во tactics - settings, и местиш/прилагодвиш тактика за таквите услови. За да не се заебеш, да играш со брзи топки по земја во каллив терен.

Ако се вадите на теренот, значи Роџерс заебал работа. Крај на дискусија.

Роџерс не знаеше дека теренот ќе биде ораница, и дека ке се игра на минус катаљон? Или во осмолетка слабо учел zemjopis? Нек дојт, јас ке го подучам за беспари.

Играш против Зенит на гости.
Кога си underdog; ако се натегаш, ќе го кркаш. Два пати ко Пул.
Или ке одиш на резултат, па макар да браниш 0:0, или all guns blazing. Нема натегање со фаворит на такви услови.

Стерлинг... не смее Стерлинг да игра, при се познато против Зенит.

And many more. Работи за кои јас сум крив, знам.

ПИЕС: Не барам оставка од Роџерс сега. Барам да си замине во јуни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom