да додадам една моја категорија : најкорисна партија, мене ми е, нозе, газ и половина.Koja партија ви е најглупа за вежбање, а која најомилена? Мене најглупа ми е нозе, а најомилена грб.
Не во никој случај, затоа е еден од најкористените додатоци меѓу спортистите општо. Само треба правилно да се зема, иначе ќе го мочаш и нема да има ефект.da prasham dali kreatinot moze da bide shteten po zdravjeto?
Најомилена гради, најглупа рамо.Koja партија ви е најглупа за вежбање, а која најомилена? Мене најглупа ми е нозе, а најомилена грб.
Да, тоа е подобро кажаноМислам дека не треба да ги делиме како најомилена и најглупа/најнеомилена партија.
Сепак треба се да се вежба за складно се да изгледа, поделбата би била партија која е најмачна за вежбање и партија која со задоволство ја вежбате.
Па види има многу варијации ево ти еднаaj koj moze neka sostavi programa na vezbanje za race,noze, grp ramo i stomak za cetiri dena vo nedelata
пробај вакаПроблем со заостанување не еден дел од телото
Значи одам на теретана подолго време сите мускулни групи ми напредуваат али нешто послабо рацете
Кога ке ја стегнам раката добро е се гледа дека се има вежбано али кога ке ја отпуштам станува раче.
1.83цм 77кг сум
Тренингот ми е даден од бугарскиот шампион Димитар Димитров
и во кратки црти изгледа вака
Понеделник Гради Стомак
Вторник Грб Стомак
Среда Нози + Кардио
Четврток Бицепс Трицепс
Петок Кардио
Сабота Гради Рамо
Исхраната е средена 2до2.5 грама протеин на 1кг
мислам дека општо ти фали кикажа, качи барем уште 5-6 кг маса и продолжи да си тренираш интензивноПроблем со заостанување не еден дел од телото
Значи одам на теретана подолго време сите цускулни групи ми напредуваат али нешто послабо рацете
Кога ке ја стегнам раката добро е се гледа дека се има вежбано али кога ке ја отпуштам станува раче.
1.83цм 77кг сум
Тренингот ми е даден од бугарскиот шампион Димитар Димитров
и во кратки црти изгледа вака
Понеделник Гради Стомак
Вторник Грб Стомак
Среда Нози + Кардио
Четврток Бицепс Трицепс
Петок Кардио
Сабота Гради Рамо
Исхраната е средена 2до2.5 грама протеин на 1кг
Колку е можно за 6месеци да се качи на мускулна маса без суплементи само со исхрана добра ?мислам дека општо ти фали кикажа, качи барем уште 5-6 кг маса и продолжи да си тренираш интензивно
околу 5кг мускул максималноКолку е можно за 6месеци да се качи на мускулна маса без суплементи само со исхрана добра ?