Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што убава опроштајна порака ти оставив вчера ама не стигна да ја видиш... џимеј може да ти ја прераскаже во кратки црти. Вклучува шопинг и состанок со извесен бивш член на форумовИо ќе ја сакам Ан, врати се!

Супер е Wreck It Ralph им го препорачувам на сите само смешен ми беше постотабе тоа ми беше првата намена... после ми избоде очи постот на јо
иначе не го потценувајте цртанот, треба да е меѓу најдобрите у последно време... ако не и во поголем тајмфрејм
да пишев првин цртанот и тоа со ио да го потценам и сместам во "патем" ќе беше ептен потценувачки![]()

Многу ми е чудна трансформацијава на John C. Reilly од актер кој би го нашол вообичаено во драмски филмови до филмови како Talladega Nights и цртани како овој. Како преку ноќ да се деси тоа.Супер е Wreck It Ralph им го препорачувам на сите само смешен ми беше постот![]()
Кои предходни делови, Lord of The Rings?Прашање до сите фанови на Хобит.
Сакам да го гледам филмот Хобит ама ги немам гледано претходните делови. Прашувам дали се поврзани претходните делови со Хобит.

.Е, не знаеле...За Пиратите од вториот дел па натака апла се гледа дека не знаеле што прават.