Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ме изненади фактот дека истиот режисер на In Bruges го направил Seven Psychopaths.
Извесен Martin McDonagh. Секоја чест за човеков, успеа во два филма да го постигне оној кул ефект за кој на Гај Ричи му требаат засега... 10 филмови and counting.
А брат му е режисер на The Guard. Гени се у питање.

Добро, само јас ли сум страствен хејтер на сите филмови со ајкули што постојат? Да, и култниот Jaws sucks едитирано :mad:. Не можам да ги сварам просто!
Деца читаат јебига!

Ме изненади фактот дека истиот режисер на In Bruges го направил Seven Psychopaths.
Од почеток се гледа дека се поврзани, хуморот сличен е плус Колин Фарел... воопшто не проверив ама први слични филмови што ми паднаа на памет беа In Brudges и Hot Fuzz.

Неговиот беше за тримесечен бан :)

А ти брзо да се јавиш кај Бене за часови по иронија :P

Дечки и девојки, само да ве информирам дека не сум повеќе модератор. Го направив тоа вчера додуша ама не знам дали ми го избришаа постот или пак го лупнав во погрешна тема. Како и да е, имајте го ова како информација од практични причини.

Сакам да ви кажам дека ми беше огромно задоволство да го модерирам овој подфорум и среќен сум што виртуелно се дружев со така фини луѓе како повеќето овде. Имаше и што да помогнам на нови членови и што да научам од членови кои навистина имаат убави познавања и вкус за филмска уметност. Беше интересно, поучно, но пред се забавно. Се надевам дека така и ќе остане.

Ми беше привилегија и задоволство да модерирам со џимеј, со кого си имавме одлично разбирање и работевме со голем ентузијазам. Го реорганизиравме форумов во оваа форма во која е денес (постарите членови памтат како беше порано), го направивме прегледен за да може секој да најде што бара и отворивме теми како оваа во која има максимална слобода на пишување, по што се воведе ред во темите за рецензии кои не личеа на ништо. Подоцна ни се придружи Rocknrolaa која брзо се вклопи и стана модератор за пример. На двајцата им посакувам да си работат со уживање и уште долго да модерираат.

Исто сакам да им се заблагодарам на супермодераторките Џену и Crazy in Love кои секогаш беа тука да помогнат и да не заменат.

Како и во секој Оскаровски говор ако продолжам да набројувам ќе заборавам некого и ќе ми се налути. Ве сакам скоро сите :)

Се читаме!

Немој Јо, немој вакви клишеа! Сум поминувал низ ова! Не размислуваш трезно, те дрши мала нервоза! Не го сакаш ова!
Крајно сериозен сум.

патем, disney пуштија digital release од wreck it ralph, имате на пајрат беј подредете по uploaded

Не сум пишман аџија, завршена работа е затоа сега пишам :)

Немој Јо, немој вакви клишеа! Сум поминувал низ ова! Не размислуваш трезно, те дрши мала нервоза! Не го сакаш ова!
Крајно сериозен сум.

патем, disney пуштија digital release од wreck it ralph, имате на пајрат беј подредете по uploaded

:pos::pos::pos:
Сериозно напишан пост со извичници и болдирани зборови во кој што се спомнува дека си мртов сериозен.

И после тоа следни информација дека изглегла пиратина верзија од цртан филм.

Како бе сериозно да го сфатам постов :pos:

Ова во стил на
"Крајот на светот во 18:00. Повеќе за ова во временската прогноза во 19часот.

Ова во стил на
"Крајот на светот во 18:00. Повеќе за ова во временската прогноза во 19часот.
:pos:
Професионална деформација му е тоа, мора да не информира за нешто.

абе тоа ми беше првата намена... после ми избоде очи постот на јо
иначе не го потценувајте цртанот, треба да е меѓу најдобрите у последно време... ако не и во поголем тајмфрејм

да пишев првин цртанот и тоа со ио да го потценам и сместам во "патем" ќе беше ептен потценувачки :D

Ио ќе ја сакам Ан, врати се!
Што убава опроштајна порака ти оставив вчера ама не стигна да ја видиш... џимеј може да ти ја прераскаже во кратки црти. Вклучува шопинг и состанок со извесен бивш член на форумов :cool:

Iceboy, жал ми е ама ќе мораш да го смениш тимот :sneaky:

Max Legend каде го откопа ова чудо? :pos:

Џену, значи баш имаш тајминг, на сред јадење... :)

Го испадивте човекот.. се откажа од модератор, ама ни рече се читаме! Се читаме, нели? Нели? :place:

Иначе War Witch номинираниот за странски.. мислам секој нигерски филм ќе биде City of God. (n)

Супер е Wreck It Ralph им го препорачувам на сите само смешен ми беше постот :D
Многу ми е чудна трансформацијава на John C. Reilly од актер кој би го нашол вообичаено во драмски филмови до филмови како Talladega Nights и цртани како овој. Како преку ноќ да се деси тоа.

Прашање до сите фанови на Хобит.
Сакам да го гледам филмот Хобит ама ги немам гледано претходните делови. Прашувам дали се поврзани претходните делови со Хобит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom