- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 541
oficijalen eА кажи ми, новиот ром (2.1) ти е официјален или со root стави custom rom ??
oficijalen eА кажи ми, новиот ром (2.1) ти е официјален или со root стави custom rom ??
staj mu kastm romoficijalen e
mislis da se isklucuva sam koga sakas ti?Како да исклучам автоматско заклучување на екран на v2.3.6 (Gingerbread)?
Неќам автоматски да се заклучува екранот и секој пат да го повлекувам тоа доле за да го отклучам.mislis da se isklucuva sam koga sakas ti?
па оди во сетинг за дисплеи и види што пишува screen timeout и селектирај колку време сам да се заклучиНеќам автоматски да се заклучува екранот и секој пат да го повлекувам тоа доле за да го отклучам.
moras, nema nacinНеќам автоматски да се заклучува екранот и секој пат да го повлекувам тоа доле за да го отклучам.
Не за да свети, да не ми се заклучува. Али нема начин изглеа све пребарав, дабл чек.па оди во сетинг за дисплеи и види што пишува screen timeout и селектирај колку време сам да се заклучино знај ако подолго да остане вклучен ќе ти троши батеријата
![]()
Мхм, пример сурфаш ќе го остаиш 30 секунди на страна и пак мора да го отклучуваш, малце аноинг.moras, nema nacin
epa sega stavi go na minuta ili povekje screen timeout i nema da imas problemНе за да свети, да не ми се заклучува. Али нема начин изглеа све пребарав, дабл чек.
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:27 ---
Мхм, пример сурфаш ќе го остаиш 30 секунди на страна и пак мора да го отклучуваш, малце аноинг.
мислам дека постои апликација лаунчер така се викаше не ми текнува и со тоа има опција да не свети и да не заклучува ама некои модели подржува на пример Моторола Разр,а други не, сепак за такво како што сакаш подобро земај нокиа симбиан го има таква опција,но андроид и иОС е стандард и мора така да биде.Не за да свети, да не ми се заклучува. Али нема начин изглеа све пребарав, дабл чек.
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:27 ---
Мхм, пример сурфаш ќе го остаиш 30 секунди на страна и пак мора да го отклучуваш, малце аноинг.
Колку што гледам јас во сетинзите на Maps нема таква опција. Можно е да е и до верзијата на оперативниот. Види преку Play Store исклучи го auto-update apps, со тоа најверојатно ќе се реши.Има ли начин да се исклучи автоматско апдејтирање на Maps? Цело време јавува „Insufficient storage avaliable“ а имам уште 30 мегабајти слободно (можам да симнам други апликации).
Да, преку тоа ми текна прееска и средив. Фала енивеј.Колку што гледам јас во сетинзите на Maps нема таква опција. Можно е да е и до верзијата на оперативниот. Види преку Play Store исклучи го auto-update apps, со тоа најверојатно ќе се реши.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2