Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам Евертон кикснале, супер победа викендов...
Иначе Шамак ни во Вест Хем не го пуштаат да игра, за греота.....

Да си слушал пренос на Скај ТВ со нивни коментари нема така да збориш, кога ќе изгледаш еден натпревар со емисја пред натпреварот, анализа на полувреме и после натпреварот (кога зборам за анализа не мислам само на обичен разговор на третокласни стручнаци тука на најдобрите поранешни фудбалери кои прават добри анализи со помош на најсовремени аудио - визуелни ефекти), е дури тогаш можеш да кажеш дека задоволството е КОМПЛЕТНО.

п.с одамна фудбалот стана повеќе од само 90 мин игра, на запад од него прават два и повеќе часовна квалитетна тв програма.

Е добро де, сум слушал и преноси со коментар на Невил, не дека е лошо ама сликата ми е пред се! Значи безмалку хд слика има на руските, а во споредба на флеш од 400кпс извини ама рускиот е подобар!

Освен на wiziwig ретко друга страна отварам. Ама само што го форматирав компјутеров немав никаков софтвер, ги пробав сите што беа во браузер, со флеш, ама катастрофа. Веројатно и Телекабел ме е****. А и Сопкаст во последно време се помалку стримови има, паднаа нешто.

Има одличен флеш стрим со околу 500 кб. Последниве два натпревари гледам на тој. Англиски коментатор и плус ги нема досадните чатови и реклами што трепкаат од страна. Подобар квалитет на сликата на флеш стрим немам видено. Едина маана е што не може на фул-скрин да се гледа.
Обично и јас преферирам на сопкаст да гледам ама никако да ги начекам каналите да нес е офлајн:(

Дај слика или линк како изгледа таа мајца ?
Малку се тапа сликиве, со мобилен, и на закачалка малку тапа изгледаат.

Дресот (од пред некоја сезона)
2013-02-10 20.03.45.jpg

Мајцата за тренинг.
2013-02-10 20.06.29.jpg

Класика гаќица (неперена :P) во комбинација.
2013-02-10 20.08.09.jpg

Легендарен амблем. The Gunners! Victoria Concordia Crescit!
2013-02-10 20.08.45.jpg
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 00:51 ---
Има одличен флеш стрим со околу 500 кб.
Го поминав и него, ама ме зезаше. Како што кажав, може и интернетот да ми беше за никаде.

Е добро де, сум слушал и преноси со коментар на Невил, не дека е лошо ама сликата ми е пред се! Значи безмалку хд слика има на руските, а во споредба на флеш од 400кпс извини ама рускиот е подобар!
извини ама за вкусови не се дискутира ;)

Има одличен флеш стрим со околу 500 кб. Последниве два натпревари гледам на тој. Англиски коментатор и плус ги нема досадните чатови и реклами што трепкаат од страна. Подобар квалитет на сликата на флеш стрим немам видено. Едина маана е што не може на фул-скрин да се гледа.
Обично и јас преферирам на сопкаст да гледам ама никако да ги начекам каналите да нес е офлајн:(
ќе се уклучиш 5-10 мин пред почетокот , затоа што после ги гасат (и нема да го гасиш до крај)

извини ама за вкусови не се дискутира ;)

ќе се уклучиш 5-10 мин пред почетокот , затоа што после ги гасат (и нема да го гасиш до крај)

Јасно ми е тоа. Пробувам да се уклучам уште од 15 минути пред натпреварот ама никако не ми успева:(

Андре Сантос официјално замина на позајмица.

Кој ќе игра лев бек со Б.Минхен?

Веројатно Вермален, кој да моментално е повреден.

Андре Сантос официјално замина на позајмица.

Кој ќе игра лев бек со Б.Минхен?

Веројатно Вермален, кој да моментално е повреден.
Сања може да игра лев бек,ама затоа десен ќе треба да игра Џенкинсон против брзиот Рибери

Џенко, не фала, малце нека се стабилизира по изданието од саботата. Мора да биде Вермален, се надевам ќе се опорави. Најискрено, едвај чекам да отпаднеме од ЛШ оваа сезона, имаме најминимални шанси да победиме, ни се погоди вториот најдобар тим од сите можни, само да нема некои нови повреди и достоинствено да се претстават.

Јас многу повеќе би сакал најсериозно да го сфатиме ФА купот и да го освоиме истиот.

Џенко, не фала, малце нека се стабилизира по изданието од саботата. Мора да биде Вермален, се надевам ќе се опорави. Најискрено, едвај чекам да отпаднеме од ЛШ оваа сезона, имаме најминимални шанси да победиме, ни се погоди вториот најдобар тим од сите можни, само да нема некои нови повреди и достоинствено да се претстават.

Јас многу повеќе би сакал најсериозно да го сфатиме ФА купот и да го освоиме истиот.
се сложувам од 2005 година немаме трофеј,уште нема glory на емирати.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom