Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Од она што го имам гледано од Јунајтед, Керик и не ми изгледа дека ќе биде баш некоја закана за нас, ми изгледа како доста лимитиран играч кој знае да даде некој обичен пас и да пресече некоја топка во одбрана, нашите играчи на таа позиција се многу подобри од него, пак ќе кажам ова од она што го имам гледано од дербињата во кои играле Јунајтед пошто само тие ги гледам од Премиер. Чаби може да излезе на крај со Руни ако тој игра некој вид на полушпиц, Рамос може со Ван Перси. Клучни играчи кај нас мислам дека ќе бидат Есиен/Арбелоа и Коентрао, Манчестер се најопасни по крилата а ако овие успеат да ги сопрат Гигс/Валенсија и Јанг, ќе завршат голем дел од работата. Спората одбрана на Манчестер мислам дека ќе си големи проблеми со Роналдо и Бензема. Скоро на секој дел од теренот сме израмнети со нив, нивните крила се во подобра форма, мада ако Ди Мариа заигра како кога играше минатата сезона подобри сме многу од нив на крилата. Едино што тие имаат прав шпиц во нападот а ние имаме телиња. Како и да е, ќе биде дуел за паметење.

Интересни ми се Манчестер. Секогаш по 2-3 класа играчи и ресто просечковци а играат на врвно ниво. Веќе оваа сезона го тепавме појакиот Манчестер така да за овие не се сомневам. Многу битно ќе биде напаѓачите да си го наместат нишанот оти секоја шанса ќе треба да се искористи.

Оваа утакмица највеќе очекувам од Озил. Мислам дека тој ќе биде тој што ќе ја реши утакмицата со некој свој магичен пас,гол...

Роналдо не верувам на Бернабе да биди толку изолиран ко што ќе биде на Трафорд. Можно е да рокне некое убаво голче од слободен. Имаат месечар на голот :icon_lol:

Интересни ми се Манчестер. Секогаш по 2-3 класа играчи и ресто просечковци а играат на врвно ниво. Веќе оваа сезона го тепавме појакиот Манчестер така да за овие не се сомневам. Многу битно ќе биде напаѓачите да си го наместат нишанот оти секоја шанса ќе треба да се искористи.

Епа затоа вие играте секогаш под ниво! Оти на еден клуб не му требаат 11 ѕвезди галактички, туку 2-3 шо ќе ги водат другите "работници" во тимот.Да си ми жив и здрав ја муабетов, начекав да ви кажам шо мислам да кризата во Реал, одамна се мислев да пишам.

А за ова подвлеченово немам шо да прокоментирам освен... само ти не се сомневај! :icon_lol:

Drettica,Другар ти мислиш дека Сити е подобар од Јунајтед?Види ја табелата во Англија и ќе ти биде јасно кој е подобар.

И уште едно,Де Геа месечар ххахахахахха се изнасмеав види од слободен каков шут му одбрани на Мата и се ќе ти стане јасно за каков голман се работи,денеска со евертон имаше 2 добри одбрани...

Drettica
И уште едно,Де Геа месечар ххахахахахха се изнасмеав види од слободен каков шут му одбрани на Мата и се ќе ти стане јасно за каков голман се работи,денеска со евертон имаше 2 добри одбрани...

А и на тренинг го гледам добар е.....

Епа затоа вие играте секогаш под ниво! Оти на еден клуб не му требаат 11 ѕвезди галактички, туку 2-3 шо ќе ги водат другите "работници" во тимот.Да си ми жив и здрав ја муабетов, начекав да ви кажам шо мислам да кризата во Реал, одамна се мислев да пишам.

А за ова подвлеченово немам шо да прокоментирам освен... само ти не се сомневај! :icon_lol:

For those about to troll, we salute you.

и мој совет не влегувајте во караници со фановиве на Манчестер пошто многу големо искуство имаат набиено ќе ве згазат ко Реал на Манчестер што ќе ги згази :icon_lol:

Drettica,

Една фатил,ама колку пати ве заебал на битни натпревари ? :)
Диего Лопез > Де Геа

Амн бе како дежурни се у реал фан клуб... ќе тепате и не се замарајте... ај сеа по еден лајк за победата и титулата

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Abe ZIdan si bese najdobar za negovata generacija vo Real ama mislam deka Ozil za dve - tri godini ke bide barem duplo podobar , vidi samo koku asistencii imase lani , jas kako navivac na Baern i golem hejter na klubovi koi trosat milijardi za igraci kako vasiot moram da kazam deka so Ozil se preporodivte i momentalno go imate najkompletniot playmaker vo svet DEFINITIVNO ! Uste e mnogu mlad i treba da se kali uste mnogu , toj sega e podobar vo nekoj segmenti od ZIdan , pobrz , po nesebicen , slobodni moze da sutira ama KIKI moze da se luti ;) , sekoja nafrlena topka od korner e 70 % gol na KIKI ili na Rambos taka da za nekolku godini veruvam deka ke ja potisne Kristina vo timot i ke stane lider vo Real togas i vie da osvoite LS nema da mi bide mnogu maka :) :) tamam nie za 3- 4 godini da go stigneme Milan :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom