Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дај не зборите глупости, играч како Зидан ни се родил до сега ни па ќе се роди. Има јаки играчи и сега што играат на иста позиција, ама Зидан беше УМЕТНИК; у буквална смисла на зборот.
Искрено, единствен што до негде ми личи на Зидан у стил и слично е Иниеста. Ама ипак, реков дека според мене нема да има играч како Зидан со таква фудбалска интелигенција, знаење итн.

Дај не зборите глупости, играч како Зидан ни се родил до сега ни па ќе се роди. Има јаки играчи и сега што играат на иста позиција, ама Зидан беше УМЕТНИК; у буквална смисла на зборот.
Искрено, единствен што до негде ми личи на Зидан у стил и слично е Иниеста. Ама ипак, реков дека според мене нема да има играч како Зидан со таква фудбалска интелигенција, знаење итн.

Бускеец е тука некаде по интелегенција :свиркам:

Искрено ич не ме плашат Манчестеровци. Едниствено што имаат подобро им е нападот Руни, Перси. На другите позиции сме каде каде подобри. Со еден Гигс кој играл за 2рата светска војна, и лимитиран Керик нема да можиме да излезиме на крај? Абе ај :) Само да има одбранава добар ден, и некој да се извампири да изигра на нивото на Варан против Барселона во купот, и се ќе е ок.

Кога топката е доле на тревата, можеби.

не знаете само колку ќе го надиграме на УТД...мислите Моу на еден лимитиран тим со 1 ефикасен напаѓач не знае да затвори?? ееххх..присетете се на А.Мадрид и Фалкао колку играше во Мадрид.ништо повеќе.утакмицата ќе биде како со тотенхем во ЛШ што ја играваме.сигурен рез.дома и пријателска у гости...100%

А да не летате предвреме а? :)

Мора малку да загрејме атмосфера, а и ќе прочитаат фанојве нивни и ќе има расправии дека во Гигс има уште 10 години играчка кариера :P

Си ја прајме неделава поинтересна :ROFLMAO:

Мора малку да загрејме атмосфера, а и ќе прочитаат фанојве нивни и ќе има расправии дека во Гигс има уште 10 години играчка кариера :P

Си ја прајме неделава поинтересна :ROFLMAO:

Јасно е тоа.И јас од прееска пишувам овде кај вас, ама слабо ми реагирате некако:D Ајде бре луѓе да се покараме малце нема уште многу уште два дена останаа:icon_lol:

Инаку за Гигс не ми одврзувај уста мољим ти се.:pipi: А и нема да игра среда 100%, пошто денеска играше 90 мин.

Лелелелее ко ќе ви го здрви Руни еден од 17 метра.....:pos:

Искрено, малце летате. :)

Според мене буквално се може да се деси на овој двомеч. :) И јас можам да кажам скрши му ја ногата на Роналдо и готово, се друго е просек во Реал Мадрид. Ама не е така. Играат Реал Мадрид - Манчестер Јунајтед, не некоја од овие 2 екипи против некоја третолигашка екипа (да не биде Алкоркон по можност :D). Искрено да ви кажам, Бенезема и Игуаин според мене се во никаква форма. Би го кажал сега моето мислење за нив двајцата, ама ај ќе си ќутам да не ме демантират. :) За Керик гледам малце го потценувате, демек Кедира многу појакиот фудбалер што е. :) Па дури и споредба со Атлетико Мадрид.. Аман бе. :) Во секој случај, јас нема ни да се обидам да типувам кој ќе победи. :) Па и да испадне Манчестер, нема да ми е мака, оти испаднал од Реал Мадрид, не од Базел, Бенфика или Лион на пример. Ама како и да е. Вие си знаете. :)

Искрено, малце летате. :)

Според мене буквално се може да се деси на овој двомеч. :) И јас можам да кажам скрши му ја ногата на Роналдо и готово, се друго е просек во Реал Мадрид. Ама не е така. Играат Реал Мадрид - Манчестер Јунајтед, не некоја од овие 2 екипи против некоја третолигашка екипа (да не биде Алкоркон по можност :D). Искрено да ви кажам, Бенезема и Игуаин според мене се во никаква форма. Би го кажал сега моето мислење за нив двајцата, ама ај ќе си ќутам да не ме демантират. :) За Керик гледам малце го потценувате, демек Кедира многу појакиот фудбалер што е. :) Па дури и споредба со Атлетико Мадрид.. Аман бе. :) Во секој случај, јас нема ни да се обидам да типувам кој ќе победи. :) Па и да испадне Манчестер, нема да ми е мака, оти испаднал од Реал Мадрид, не од Базел, Бенфика или Лион на пример. Ама како и да е. Вие си знаете. :)

:свиркам:

Еден предлог... да се направи посебна тема за дуелов? Вака не е интересно по фан клубовиве да се инаетиме:) Знам дека има ЛШ тема, ама па таму се мешаат многу други мислења од сруги дуели....Шо велите?

Еден предлог... да се направи посебна тема за дуелов? Вака не е интересно по фан клубовиве да се инаетиме:) Знам дека има ЛШ тема, ама па таму се мешаат многу други мислења од сруги дуели....Шо велите?
Може, и јас сум за :)

Еј абе толку се внесовте у ЛШ, не приметивте дека Атлетико Мадрид изгубил 2-1 од Рајо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom