Во Новата година посакувам (Филм и ТВ желби)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Среќна! На сите!

За @RocknRolaa & @Anne. клик и повеќе среќа у борбата против шовинизмот во ова катче. :icon_lol:
Io Sono Interista да добие поквалитетни канадски серии, а за сечие општо добро повеќе сајфај серии, и за крај да и дадат убав финиш на Фринџ.
Кој честитката се придружуваат мама тато и родителите, и секако Iceboy, и секако уште подобри анимирани следнава!
beneamata повеќе филмови со фустанчиња али уз драма, каков ефект имаат врз економската состојба и слично, може документарец да го напраат, јебешга!
Anon ... zarem da komentiram? Da ti ja ukinat kabelskata!
Pluh да прекине да живее во денајл, да го прифати хипстерството во себе и повеќе уметнички филмови следната, мокјументарите понудеа веќе се што можат.
Psyside навистина е добра Death Note.
Cold Breath да си го задржи ентузијазмот.

И снемува време, па да ви порачам сите убав провод, ала Чарли Шин, бидете среќни, да продолжиме да си се дружиме, на 2ри веќе да има блуреј од Хобитот, да уживаме со домашните пред тв, здрави и среќни и уште подобра година од оваа, на филмски план! O, и фер оскари!

Cheers!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Брзо кажувајте што да ви посакам за роденден, ај хев д павр. :D
Ја за роденден сакам wot и Iceboy да добијат вкус, и овој вториот да го смени тимот, пошо не можам да го гледам ваков за никаде...

( И после себичен бил Io... )

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Не коби бе... остај ја Rocknrolaa да си каже...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Пука подфорумов од поштовање према мене во последно време... :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ја за роденден сакам wot и Iceboy да добијат вкус, и овој вториот да го смени тимот, пошо не можам да го гледам ваков за никаде...

Ама Wot веќе доби исполнување на желба. И кино и вкус не може. За Iceboy може. It's done!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Си помешал брзини нешто. За Барса сум таман е, не сум за Интер па за никаде да сум......oooops :).

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Грда темава без тагирање... Сега Dragonsky ќе ја разубави со една добра фотка.

Kajgana Shop

На врв Bottom