Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
A kako toa drug da me pofali,pa neli tuka sme anonimni.Pa mislish li deka ke go otkrijam identitetot i ke postavam vakvo prasanje.Aj te molam ma kolku neka ti izgleda narcizoidno.Steta sto tuka mi odgovaraat onie sto od brak ne znaat ni sto e "B" i se drznuvaat da razgovaraat za vakvi temi.Sepak ne e nisto loso ako imas visoko mislenje za sebe a normalno i istoto da go primetuvas kako drugite te dozivuvaat.Jas bev samo realen i iskren a daleku sakav da bidam pateticen.Sepak ti blagodaram za mislenjeto.Pozdrav!
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 23:42 ---

Nemozam da Ve razberam zasto site imate crni scenarija,ke doznae zenati,otide brakot,ke se sluchi ova ona....pa ne sum lud do toa da dojde!

епа бараш мислење ти дадовме
а после викаш црни сценрарија
ало човек ова е македонија се се дознава таков ни е менталитетот секој сака да чуе да види и да прераскаже и да додаде
А ТИ ОД КАЈ ЗНАЕШ ДЕКА ТАА КУРВАТА ШТО ЈА ИМАШ ВО ФИРМАТА НЕМА ДА КАЖЕ НА НЕКОЈА ДРУГАРКА ПА ДА СЕ РАШИРИ ТОЈ МУАБЕТ
ИЛИ УТРЕ АКО ЈА ИЗВАДИШ ОД РАБОТА ПОРАДИ БИЛО КОЈА ПРИЧИНА ( а таа причина е што после плескањето со тебе ке почне да се прај газдарица и да те црпи ) НЕМА САМА ДА КАЖЕ НА ЖЕНАТИ

Mislev deka barem za ovaa tema mashkite ke me branat.A ima li mashki na forumov?

Абе Гери т.е. Геро 90% на форумов се машки но никој нема да ти ракоплеска за тоа што си наумил да го направиш ......... да си ерген ќе ти речам терај мајсторе, па дури и да имаш девојка ај некако, ама женет си бре во брак си и имаш деца ......... :tapp:
П.С. И сега што реши ќе ја пумпаш секретарицата или не .......... :X3:

Jas iam 19 godini,pa da imam zenska koja ja sakam,ne bi ja izneveril,a ti 34 imas, zena koja ja sakas/sakal i deca koi se stolb na eden brak...:tapp:
Bratce,ajde ova istovo odgovorimi go koga ke napolnish 34 godini.Da znaes ako se setish kako ke kazesh.Tipot beshe vo pravo!
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 00:28 ---
епа бараш мислење ти дадовме
а после викаш црни сценрарија
ало човек ова е македонија се се дознава таков ни е менталитетот секој сака да чуе да види и да прераскаже и да додаде
А ТИ ОД КАЈ ЗНАЕШ ДЕКА ТАА КУРВАТА ШТО ЈА ИМАШ ВО ФИРМАТА НЕМА ДА КАЖЕ НА НЕКОЈА ДРУГАРКА ПА ДА СЕ РАШИРИ ТОЈ МУАБЕТ
ИЛИ УТРЕ АКО ЈА ИЗВАДИШ ОД РАБОТА ПОРАДИ БИЛО КОЈА ПРИЧИНА ( а таа причина е што после плескањето со тебе ке почне да се прај газдарица и да те црпи ) НЕМА САМА ДА КАЖЕ НА ЖЕНАТИ
Kako neznam dali ke kaze ili ne.Pa direktor sum,neli jas znam se:pos:

Плус ептен е ретардирано да бараш совет за веќе одлучена работа. Или курназлаци можеби е ова продавање, џоа ние сме америте, па овоа е филм, а ти си мадафакерскиот директор шо пердаши пичиња глупи како во серијата Gossip Girl.
Крај краева, јас ако барам совет, барам кога не знам шо да одлучам, ми натежнуваат мислите наваму натаму, па слушам искуства, ми отвараат варијанти, ги разгледувам истите и тек носам одлука за некоја работа. Ти на одлучено шо да прам? Ако е за така, јас ги замолувам сите кајганџии да се изјаснат, АЈДЕ ДИРЕКТОРЕ, клецни ја! Нека ти дадат поддршка во тоа што го мислиш, ако истото го посакуваш и не си спремен да слушаш туѓи мислења, туку да се драпаш и играш курташлак со истите.
И ве замолувам не ги црнете комшиите никогаш, или поштарите, тие се пратени намерно за да реагираат некогаш и во вакви ситуации ;)

Директорот,немал да ни каже што ќе се случи.А бе нашиве новинари во последно се доста активни на то поле(само директори и секретарици фаќаат на дело) :).

Инаку,јас од срце ти посакувам еден Penis captivus па да те гледаме и ние овде во ЧДА подфорум.

Ako si od ovie na fotografijata ne nudam nikakva rabota:pos: a i mojava generacija ne se rikvredzii brat.Staromodni sme,seljaci,po zenskite sme!
Е сеа, не си фер. :) При секретарка шо ти се пушта шо ќе ти се други работници бе директоре, знам ја тоа, али не ми вреѓај омилен бенд, успут не се гееви.

Sto posle toa ako maleckava se zaljubi.Toa e problemot.Da bideme realni,pozicija dobra dobiva,stanuva komotna na rabota,ima pozicija za ucena nad mene,plata,pari mok......Toa e dilemata sto me odvrakja nazad.Da bidam realen malata e top,dobar rabotnik e,sovesna ,vredna.Problemot ne e zena mi,brakot,decata,problemot e sto posle toa.Nema nikoj da doznae,mozam samo da izgubam dobar rabotnik.A mozebi i da stane uste podobar,neli?:)

Друже,
Тоа што може да ти го направи жена со седење, неможе да ти го направи ѓаволот ни со залет‘‘(y)
Ако малечката се заљуби во тебе, ич ќе си немаш проблем. Ќе си ја играш како сакаш, колку сакаш
Проблемот ќе си имаш доколку малечката има други Х причини да те одвлечка во кревет, како уцена, во тој случај самиот ќе си се вплеткаш во сопствената мрежа.
А тоа дека нема да дознае никој, мало морген.
Можеш да изгубиш многу повеќе од само добар работник, си го ставаш на коцка семејството, да не останеш на крајот со прстот во уста,(y)

шо ќе биди ако на некој од форумот си му познат и овај муабет некако да стигни до фамилијата твоја... ај размисли 2 пати, број до десет и админите нека ја избришат темата да немаш проблеми. позз

И сега што топла вода ке измислуваме.
Нема да бидеш ни прв ни последен директор што ја пердаши некоја од вработените, нити е тоа некоја ретка појава, баш напротив.
Остај што тука се глуми лудуло и во зависност од прашањето или темата, на некоја ке те закопаат либералите а на оваа ке те закопаат моралистите. Зависи како ке ги погодиш и кој е на смена;).
Јас гласам за(y)

Дојдоја сите форумџии и форумџики изиграваат чесни. :sneaky:

и

Си стискаат лајкови меѓусебе. :)
Да?
Не станува збор за чесност, туку за граници во животот, што ќе биде ако секој со секого почне да се пердаши без да размислува за последиците?
Мене не ми е воопшто намера да глумам чесност, никогаш не ми ни било, кој како сака така нека ме проценува, i don't give a damn, само не сте интересни со охрабрувачкиве коментари, и не е во ред, затоа што секој различно го погаѓа ваква тема.

Ja да сум машко и да сум на твое место би го плеснал тоа шо ми е дома :pipi:
Замисли жена ти да е у таква ситуација? Претпоставениот да ја глеа као објект за едно плеснуење, пошо ќе иде на службен пат? Убо ќе ти стојат роговите?
Sto si se zakachila za zenami.Alooo vrabotenata e tema.

Care eh sega da imav 22 godini.Kaj otide vekov deca so ovaa vozrast vaka da razmisluvaat.Mojava generacija e od Chernobil,dali radijacijata togas ne utepa sto na taa vozrast razmisluvavme samo so dolnata glava.Abe bratce udri dodeka mozes,imash vreme za semejstvo_Ovde razglabame drug problem.
ако твојата генерација е од чернобил значи дека имаш 26-27
ЧЕРНОБИЛ БЕШЕ ВО АПРИЛ 1986

доста овде прајш филмови по форумов

На времето ваквите разјарени мажјаци(ѓоа Геро) ги шкопувале/кастрирале ......... ама ЈБГ денеска било ДИМОКРАЦИЈА бе хеј ......... :tapp:
Геро а што не земеш една конзерва па на работа ако ти е досадно и ако ти се е*е пикај си го во конзервата, а таа згодната секретарица избркај ја од работа а на нејзино место вработи некоја стара гадосија дупло постара од нејзе ............ боље решение од ова амин, ама мора чоек прво да праша, ко пита не скита ! :giggle:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom