Не сум толку сигурен за Ц.Гора дека се слаби. Колку и да немаат бекови, овие Пекович и Вучевич се зверови. Пекович сезонава е топ 5 центар у НБА а Вучевич свака част како игра дечкото е скокачка машина. Така да Мекејлеб и да помине бековска линија овие двајцава ке го чекаат во рекет
. А у право си за тоа колку ке ги пуштат и двајцата од тимовите и колку ке се трудат...Сепак мене највише ме плаши Дачич. Дечкото глеам не игра нешо посебно сезонава али сите памтите дека не растури на европското. Едноставно нема кој да го чува, немаме таков тип на играч. Војдан е многу низок, Перо не е толку подвижен, не гледам кој друг.
А во врска со power rankings они излеа нешо као алиби го пишале тоа дека наводно нема да играат Перо и Илиевски, али искрено само со Бо мислам дека можеме да ги тепаме тие што ги наброја.
П.С. Штета што на многу првенства фалат огромен број на НБА играчи, што некои не ги пуштаат, а и некои сами некат да дојдат заради замор. Мислам дека би биле многу поинтересни првенставата да доагаат сите играчи европјани од НБА, на многу фаворити би им ги замрсиле сметките.