Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Me interesira dali e do mene ili noviot Bond stvarno bese dobar? Ko za Bond film de.
Konecno go prifativ Craig ko Bond.
Ти и ова говедово:
(+18 пошто стварно е говедо)

Мене не ми е гледан, престанав да гледам уште од таа сцената кога Бонд паѓаше од авион со црвената кола... што е многу, многу е. Не се сеќавам ни кој филм беше нити кој беше Бонд, ваљда Тимоти Далтон.

Навивам да умре веќе еднаш.

Misery (1990)

Odlicen triler, so Kathy Bates vo uloga na nejziniot zivot. Za recenzii ne me biduva, megutoa predlagam da se odvojat 1:45 min za ovoj masterpiece na Rob Reiner.

Ocenka 9/10.
Ако не те бидува за рецензии не мора баш во темите за рецензии да пишеш ;)

Слушам 24601 биле новите 4 8 15 16 23 42. Или па вториве станаа многу мејнстрим :D

од гуглање, го немам гледано уште лесмис
Не, ова се е трибјут на актерите кои ми направија мерак со филмот и ќе оди на вашите мали екрани (и на екранот од Psyside) до Оскарите.

После тоа се знае: We have to go back!

Го гледаше некој Cloud Atlas во еден здив? Го разбирам филмот дека приказните се испреплетени една со друга ама некако ми беше ептен за спиење.
Го игледав по 4 обид и на крај изгубив од континуитет и треба одново га го гледам.

Го гледаше некој Cloud Atlas во еден здив? Го разбирам филмот дека приказните се испреплетени една со друга ама некако ми беше ептен за спиење.
Го игледав по 4 обид и на крај изгубив од континуитет и треба одново га го гледам.
Јас, ама морав пошто карта платив :)
Кога ќе размислам подобро, картата не помогна кога го гледав Инсепшн...
Како и да е, не труди се да го разглабаш филмот, само гледај.

Јас, ама морав пошто карта платив :)
Кога ќе размислам подобро, картата не помогна кога го гледав Инсепшн...
Како и да е, не труди се да го разглабаш филмот, само гледај.
Со Инспешн немав никаков проблем.
Не знам...Почнав со Јога претходната недела, може да е од тоа.

На Инсепшн имам заспано три пати во Рамстор, неверојатно, не знам што ден ќе беше... :)

Некои филмови си бараат момент, остај го за кога ќе те фати ептен криза за гледање.

Како бе на Инсепшн си заспал? :eek:
Ништо не се дешаваше. Прво заспав Леонардо и Елен Пејџ кога одеа по тоа скалите... ми се сврте во умот... После тоа Џозеф Левит беше во таа собата и сите освен него спиеја таму и ја заспав... се разбудив кога имаше пукање при крајот и си реков кај нема аир од филмов, барем да се наспијам ко човек...

Ништо не се дешаваше. Прво заспав Леонардо и Елен Пејџ кога одеа по тоа скалите... ми се сврте во умот... После тоа Џозеф Левит беше во таа собата и сите освен него спиеја таму и ја заспав... се разбудив кога имаше пукање при крајот и си реков кај нема аир од филмов, барем да се наспијам ко човек...

Тебе у подсвест ти влегол филмот и те контролирал да паднеш во сон.

Think about it.

Сите се против мене, само она џубрено Мара ме поддржуваше свремена на време...

Сите се против мене, само она џубрено Мара ме поддржуваше свремена на време...

Лице ти праеше, умеџувремену ми ѕвонеше на Скајп и те оговараше. :unsure:

Како бе на блокбастер да заспиеш, па и во кино.. досега не сум сретнал толку досаден филм, а не сум без ич, 2-30 ми се собираат гледано... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom