На Косово 50.000 радикални исламисти подготвени за Џихад

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Па Епир го сакаат грците луди се по него. Во Химара ако не си знаел како да се наоѓаш во Атина грчки знамиња , попови само секоја чест за грците имаат кеш и се им успева а и не е само кешот да се некој наши врска ќе немаат со таа пара националната свест е многу јака живеат во духот на мегали идеа :)
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 00:55 ---

Нема шала тука :) http://www.youtube.com/watch?v=c7YAbN7z-xc
леле видово ......
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:00 ---
на 0:35 сек па и кучиња трчаат позади :pos:

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
e taka, izleze voo videlina, nemoj da kries, e imam edna vest za tebe, jas ziveam tuka i ne sum makedonec i nikogas nema da bidam, sakas ti ili ne. ako tebe e ti odgovara togas, aj da delime makedonija, pa albancite sto ziveaat denes vo makedonija, neka ziveaat od utre vo albanija, taka nikoj nema da im go osporuva osnovnoto nacionalno opredeluvanje, e posle vikate zosto sme sakale vojna, more malku bese toa
ама ти не си албанец тоа е проблемот, ти си косовар[/quote]
hahahaah ha ha. ... HA! sto jades vaka sto si smesen, jajca so drveni boici?
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:02 ---
ова ти го напиша. не измислив јас топла вода
pa ti odish na toa, ako ne sakate vo ova da se opredelam toa sto sum, togas moze vo druga, neli?

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
http://www.youtube.com/watch?v=oeSQEBFHkDU
а што се случува овде
ништо не разбрав ама нешто со алванциве

па и комнератов
HISTORY OF ALBANIANS the TURKALBANIANS,IN ONE LINE:

"ETERNALLY THE best and cheapest GREEK TOILET CLEANERS"

крадците на историја коментираат...

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
ама ти не си албанец тоа е проблемот, ти си косовар

pa ti odish na toa, ako ne sakate vo ova da se opredelam toa sto sum, togas moze vo druga, neli?[/quote]
само смеј се, кој последен се смее најслатко се смее а гледам ти прв почна да се смееш

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125

pa ti odish na toa, ako ne sakate vo ova da se opredelam toa sto sum, togas moze vo druga, neli?
само смеј се, кој последен се смее најслатко се смее а гледам ти прв почна да се смееш[/quote]
get a life

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
само смеј се, кој последен се смее најслатко се смее а гледам ти прв почна да се смееш
get a life[/quote]
да и мона сака да живее на рат ама неможе од брадоњиве
е сеа веке кога се споменаа од косово
да кажеме и за кај нас

Колку е присутен тероризмот во Македонија и на соседните простори?

Нашите терористи, на нашата територија кои Американците ги истворија во ликот на импортирани терористи од Косово и од Република Албанија, именувани како ОНА, чии припадници јас ги нарекувам како Онанисти и припадници на АНА (Албанската национална армија) кои после заклучување на принудниот мир, во кој ние практично Македонија и Македонците ја изгубивме добиената војна ни ги донесоа ветераните на ОНА (Ослободителна народна армија) и ОВК (Ослободителна војска на Косово) во форма на Албанската национална армија, во форма на ФАРК (Вооружени сили на Република Косово) и во форма на делување на една радикална исламиска терористичка организација која е присутна на наши простори уште од 1994, 1995 година во Струшко која се именува како УНИКОН.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:19 ---
а која ниту структурите на безбедноста во Република Македонија, задолжени да се пресметуваат со сите облици на радикален тероризам не смеат да ја споменат, а не да превземат нешто. Од тие причини ние денеска се пазариме со отворени заговорници против политиката и соживотот на Македонците и Албанците на овие простори со луѓе кои отворено на трибини, каде што никогаш не би смееле да бидат присутни поради нивната политичка и безбедносна неподобност. Тие упатуваат закани до суверинитетот и територијалниот интегритет на Република Македонија и никој од актуелната Власт не им се спротиставува затоа што и самите тие се дел од заговорници против безбедноста на нашата суверена и демократска држава под име Република Македонија, која треба да биде заедница на повеќето ентитети, мултиконфесионална и мултинационална, а сметам и дека мора да бидеме и заедница која во преден план ќе ги има интересите на социјалниот бит на македонскиот граѓанин, без разлика на неговата припадност.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:20 ---
До пред година дена преку Призренската лига се остваруваше платформата на паналбанизам и тоа им беше доволно како прва фаза на творците на радикалниот ислам и на исламскиот фундаментализам. Саудиска Арабија финансираше се што беше потребно за разгорување на една паравојска на простори во Косово, Македонија, Црна Гора, па и Чемерија (Северен Епир), тоа е територија на која живеат Албанци која денес во овој миг кога говориме за тероризам во која спаѓаат паравојските и сите оние структури што ги организираат САД и нивните сојузници во формации на платена војска, во формација на к*рви на војната, сите тие се терористички организации кои ги остваруваат интересите на одредена политичко-економско-воена групација или на една одредена држава. Во оној миг кога беа остварени потребите за разгорување и прифаќање на тој паналбанизам како платформа, како верување за обединување на сите Албанци на просторите на Балканот, од Саудиска Арабија дојде налог и беше кажано на првенците на албанското движење дека завршува пониската фаза за обединување на Албанците и настапува втората фаза, а тоа е фазата на панисламизмот. Сите акции понатаму ќе следат како панисламизам, затоа што тоа го покажаа војната од 1999-та година и војната од 2001-та година во Македонија и се она што е пост овие војни.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:26 ---
http://www.primetime.mk/babanovski-vo-makedonija-ima-opasni-teroristichki-organizacii-i-nikoj-ne-prezema-nishto/

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Leut многу си елоквентен, не можеме да те сопреме од зборење, колку знаеш да се изразиш на сите овие постови
број 1
не те навредив, така да не ме влечи за јазик да станам вулгарен и прост ко тебе, ок? али ако продолжиш, нема да ти останам покус. а тоа дека се тетористи СЕ. колку се на број ти најдобро знаеш. тоа дека ти си националиста, исто така СИ. немој да се срамиш. само немој да си националист во македонија во земја во која живееш и лебот го јадеш, земја во која слободно се движиш и ти овозможува сигурност, дека никој нема да те присили на ништо, земја во која поради војната во 2001 година станавте заштитени со закон, ко вид пред изумирање да бевте, земја во која си правите што сакате затоа што во секоја куќа има бар по еден калаш и никој не лежи затвор заради тоа, .... треба да набројувам уште?
наместо тоа, треба да кажеш дека си горд што си македонец со албанско потекло и се трудиш да допринесеш за татковината.
твој одговор
ne, ne sum nacionalist, patriot sum, epa jas za brojka zboruvav, tamu bese poentata, uste ne sfati?
број 2
e taka, izleze voo videlina, nemoj da kries, e imam edna vest za tebe, jas ziveam tuka i ne sum makedonec i nikogas nema da bidam, sakas ti ili ne. ako tebe e ti odgovara togas, aj da delime makedonija, pa albancite sto ziveaat denes vo makedonija, neka ziveaat od utre vo albanija, taka nikoj nema da im go osporuva osnovnoto nacionalno opredeluvanje, e posle vikate zosto sme sakale vojna, more malku bese toa
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 23:21 ---
твој одговор
Малку беше а?
Е единствено за ова се сложувам со тебе.
Малку беше друже, малку беше.
Требаше како гниди да ги смачкаат, требаше крв да плукаат за секој одземен живот на војниците и полицајците, требаше АРМ да срамни се живо и диво, требаше брза, одлучна акција со сите расположливи сили.
Ама НЕ,‘‘некој им врза раце‘‘ па претставници на една американска воена агенција ги извлече опколените ТЕРОРИСТИ и со климатизирани автобуси без да го предадат оружјето ги превезоа во друго село, па да можат таму мирно да пукаат по свадби, сунети и сл.

Ти си живееш тука, ама никогаш нема да бидеш Македонец, е па и да сакаш не ни можеш да бидеш Македонец, тебе толку ти делиле, ти не си крив. Зарем може да се очекува од некој што му кажува оџата што да прави, да размислува трезвено? Не никој случај.
Македонецот има мозок да расудува, што е добро, а што лошо, а не како вас цела хорда од планина симнати да браните крвници.
Ти не си Македонец затоа што државата те носи на грб, а ти со сила и забиваш нож,, ‘‘рани куче да те лае‘‘
Ете ти ја Албанија, таму ќе си свој на своето, туку ни Албанците во Албанија не ве сакаат.
Биди сигурен дека на никого нема да му недостасувате, оставете не нас Македонците да дишеме на раат
одговор НЕМА
број 4
ама ти не си албанец тоа е проблемот, ти си косовар
одговор
а на она за златна зора ко пичица ќутиш. знаеш дека немаш муда да одиш таму и дигаш џева. а овде ко божем јак (едно тибетско говедо се вика ЈАК) се правиш
јасно ни е на сите кој седи од таа страна на компјутерот, ЈАК

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
Leut многу си елоквентен, не можеме да те сопреме од зборење, колку знаеш да се изразиш на сите овие постови
број 1

твој одговор

број 2

твој одговор
istiot muabet se vrti veke 4-5 strani i stvarno me mrzi istite recenici da gi povtoruvam, vi go znam filmot mnogu dobro, so vas ziveam.
pa da, se plasam od zlatna zora, se tresam koga pomisluvam, pa i benzin nemam na kolata i ne mozam da pojdam do tamu, gledaj samo kakvi muabeti pravite "zosto ne ides tamu kaj zlatna zora" muabeti :facepalm:

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
1 никој не го држи со сила во државава слободно може да фатат пут под ноге накај тирана
2 албанците живеат во албанија, македонци со албанско потекло живеат во македонија а во косово живее некое племе што го збори јазикот на албанците
ОВАА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ДЕЛИ ЗА ОВАА ДРЖАВА ЗИВОТ ДАДОА И МОЈ ДЕДО И МОЈ ПРАДЕДО И ПРАПРА......
ЕДНО МАЛО ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА НЕУСПЕШНИТЕ ПЛАНОВИ НА ПЛЕМЕТО ВО МИНАТОТО

Едни велат дека тоа биле Германците, други Бугарите, а трети пак Албанците… од кого се ослободуваа Македонците во ослободителната борба за Скопје во 1944-та година?

Сите што погинаа за ослободување на Скопје, не изгинаа од Бугарите, ниту Германците… Германците избегаа, го минираа „Камени мост“ и избегаа. Нашите изгинаа од Балистите од Глумово. Мојот кум што ме држел на рака, Драган Шутевски, 1944 година, загина на Треска од Балисти од Глумово. Колку македонски семејства. Колку чесни албански семејства се зацрнети од Џемаил Хасани – Џемо, на кого сакаат да му прават споменик во Гостивар. Тој не бил војник, тој бил терорист.

Ние Шота ја играме. Нема свадба на која не се нарачува Шота. А Шота Галица ја испеала таа песна што ја играме ние сите идиоти. Шота на Шар планина фатила 6 дечиња, од 6 до 12 години. Ги врзала, како христијанчиња во еден сноп и ги запалила. Додека овие деца гореле и вриштеле, таа со својата чета ја играла Шота Галица. Кај Србите кога некој ќе ја нарача на свадба Шота Галица, настануваат расправии. Ние живеевме во лага. Имаше многу убави работи во браство и единство. Но имаше и многу работи што ни направија непријатности и негативности.

Е ОВА Е ПЛЕМЕ И ДА ВИ ГОРАТ ВАШИТЕ ДЕЦА А И ДА ТЕ ПОТСЕТАМ ДЕКА И ТИ ГОРЕА И ПАК НЕКОЈ КЕ ВИ ГИ ГОРИ ДЕКА ЈА ПРЕТЕРАВТЕ

. Само ќе ги споменам: санаториумот во Сурдулица кој беше ракетиран и беа убиени стотици луѓе, стари и болни ; возот кај Гардилица, во кој не се вози политичка елита; ракетирањето во кое загинаа 200 албански бегалци, жени и деца, кои бегаа од местата каде се водеа жестоки борби помеѓу војската на СР Југославија и од друга страна, УЧК
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:54 ---
istiot muabet se vrti veke 4-5 strani i stvarno me mrzi istite recenici da gi povtoruvam, vi go znam filmot mnogu dobro, so vas ziveam.
pa da, se plasam od zlatna zora, se tresam koga pomisluvam, pa i benzin nemam na kolata i ne mozam da pojdam do tamu, gledaj samo kakvi muabeti pravite "zosto ne ides tamu kaj zlatna zora" muabeti :facepalm:
МУАБЕТОТ СИ Е НА МЕСТО САМО ТИ НЕМАШ ШТО ДА ИСКОМЕНТИРАШ ЗА ГЕЈЦИВЕ
ФУФКИ
ГЛЕДАМЕ ВИДЕА ШТО ВИ ПРАВАТ ВО АЛБАНИЈА А НЕ ПА ВО ГЕЈЛАДА
ЕПА ТОА Е БАЛАНС ВИЕ ОВДЕ НАШИТЕ НЕКОЈ ДРУГ ТАМО НА ВАШИТЕ ТАКА ОДИ ТОА
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:58 ---
НЕГО МУАБЕТОТ МИ Е ДАЛИ ЗНАЕШ КОЛКУ ЗАБОЛЕНИ ОД РАК ИМА НА КОСОВО?
еднаш го прашав дарди ама незнаеше за сегашната бројка
знам дека до 2004 беа околу 35000 а се повеке се зголемувал бројот
дај ако знаеш некој албански или кососвски сајт за овие статистики
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:01 ---
Американскиот новинар Роберт Парсонс го објави извештајот за кој тврди дека ОН сакаа да го сокријат и да го цензурираат со тоа што извадиле 70 страници со текст за ураниумот кој е фрлен во бомбардирањето на Србија, Косово и Црна Гора. Ураниумот ќе биде уништен за 4, 5 милијарди години, а дотогаш се прогнозира дека ќе има појава на многу канцерогени заболувања од загадувањето кое според авторот се шири и во околните земји.

Седум илјади лица годишно заболуваат од канцер во Албанија ( е ова е загрижувачка бројка )
http://www.puls24.mk/index.php/svet/region/14573-sedum-iljadi-turisti-godisno-zaboluvaat-od-kancer-vo-albanija
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:04 ---
Нивите во Косово затруени и опасни по живот!

"Загадените површини се користат за одгледување земјоделски производи кои содржат такви концентрации на загадувачи што може до доведе и до смрт на оние кои ги консумираат" - се наведува во извештајот

Земјоделското земјиште во Косово е затруено, па производите одгледувани на него можат да бидат смртоносни по граѓаните кои се хранат со него. Ова алармантно предупредување се наведува во најновиот извештај на Европската комисија подготвен во јануари годинава, пренесуваат српските портали Мондо и Вести он-лајн.

Консумирањето на овошје, зеленчук, месо и млечни производи од загадено земјоделско земјиште може да има смртоносни последици, стои во извештајот кој ја истражувал и потврдил неговата контаминација со максимум тешки метали, посебно со хром, никел, олово, цинк и арсен. Високата концентрација на загадувачите владее на цело Косово.

"Загадените површини се користат за одгледување земјоделски производи кои содржат такви концентрации на загадувачи што може до доведе и до смрт на оние кои ги консумираатт-се наведува во извештајот.

И приштинските медиуми предупредуваат дека резултатите од анализата се алармантни,како и дека тие треба што поскоро да се верификуваат и проследат на понатамошна анализа за да се избегнат евентуални социјални немири.

"Тоа е многу алармантен извештај. Јас видов и неколку текстови во албанскиот печат дека е зголемен бројот на канцерогени заболувања" - изјави Оливер Ивановиќ, државен секретар во Министерството за Косово и Метохија. Тој оцени дека за овој проблем недоволно се зборува и дека оваа прашање се занемарува, но дека е време властите во Приштина и меѓународната заедница, па и владата на Србија, со заеднички сили да почнат тоа да го истражуваат.
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=93E286E578AF5D4CB84923972529F60A

овие работи кажуваат дека во наредниве 100 год во косово ретко ке се раѓаат здрави деца

муабтот ми е ако вие пак да донесите уште некој брадоња па овој пат само бог знае што ке ви пушти америка ( според мене некое ново биолошко тестирање за муатанти )

наздрајве нека ви е

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
1 никој не го држи со сила во државава слободно може да фатат пут под ноге накај тирана
2 албанците живеат во албанија, македонци со албанско потекло живеат во македонија а во косово живее некое племе што го збори јазикот на албанците
ОВАА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ДЕЛИ ЗА ОВАА ДРЖАВА ЗИВОТ ДАДОА И МОЈ ДЕДО И МОЈ ПРАДЕДО И ПРАПРА......
ЕДНО МАЛО ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА НЕУСПЕШНИТЕ ПЛАНОВИ НА ПЛЕМЕТО ВО МИНАТОТО

Едни велат дека тоа биле Германците, други Бугарите, а трети пак Албанците… од кого се ослободуваа Македонците во ослободителната борба за Скопје во 1944-та година?

Сите што погинаа за ослободување на Скопје, не изгинаа од Бугарите, ниту Германците… Германците избегаа, го минираа „Камени мост“ и избегаа. Нашите изгинаа од Балистите од Глумово. Мојот кум што ме држел на рака, Драган Шутевски, 1944 година, загина на Треска од Балисти од Глумово. Колку македонски семејства. Колку чесни албански семејства се зацрнети од Џемаил Хасани – Џемо, на кого сакаат да му прават споменик во Гостивар. Тој не бил војник, тој бил терорист.

Ние Шота ја играме. Нема свадба на која не се нарачува Шота. А Шота Галица ја испеала таа песна што ја играме ние сите идиоти. Шота на Шар планина фатила 6 дечиња, од 6 до 12 години. Ги врзала, како христијанчиња во еден сноп и ги запалила. Додека овие деца гореле и вриштеле, таа со својата чета ја играла Шота Галица. Кај Србите кога некој ќе ја нарача на свадба Шота Галица, настануваат расправии. Ние живеевме во лага. Имаше многу убави работи во браство и единство. Но имаше и многу работи што ни направија непријатности и негативности.

Е ОВА Е ПЛЕМЕ И ДА ВИ ГОРАТ ВАШИТЕ ДЕЦА А И ДА ТЕ ПОТСЕТАМ ДЕКА И ТИ ГОРЕА И ПАК НЕКОЈ КЕ ВИ ГИ ГОРИ ДЕКА ЈА ПРЕТЕРАВТЕ

. Само ќе ги споменам: санаториумот во Сурдулица кој беше ракетиран и беа убиени стотици луѓе, стари и болни ; возот кај Гардилица, во кој не се вози политичка елита; ракетирањето во кое загинаа 200 албански бегалци, жени и деца, кои бегаа од местата каде се водеа жестоки борби помеѓу војската на СР Југославија и од друга страна, УЧК
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:54 ---

МУАБЕТОТ СИ Е НА МЕСТО САМО ТИ НЕМАШ ШТО ДА ИСКОМЕНТИРАШ ЗА ГЕЈЦИВЕ
ФУФКИ
ГЛЕДАМЕ ВИДЕА ШТО ВИ ПРАВАТ ВО АЛБАНИЈА А НЕ ПА ВО ГЕЈЛАДА
ЕПА ТОА Е БАЛАНС ВИЕ ОВДЕ НАШИТЕ НЕКОЈ ДРУГ ТАМО НА ВАШИТЕ ТАКА ОДИ ТОА
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 01:58 ---
НЕГО МУАБЕТОТ МИ Е ДАЛИ ЗНАЕШ КОЛКУ ЗАБОЛЕНИ ОД РАК ИМА НА КОСОВО?
еднаш го прашав дарди ама незнаеше за сегашната бројка
знам дека до 2004 беа околу 35000 а се повеке се зголемувал бројот
дај ако знаеш некој албански или кососвски сајт за овие статистики
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:01 ---
Американскиот новинар Роберт Парсонс го објави извештајот за кој тврди дека ОН сакаа да го сокријат и да го цензурираат со тоа што извадиле 70 страници со текст за ураниумот кој е фрлен во бомбардирањето на Србија, Косово и Црна Гора. Ураниумот ќе биде уништен за 4, 5 милијарди години, а дотогаш се прогнозира дека ќе има појава на многу канцерогени заболувања од загадувањето кое според авторот се шири и во околните земји.

Седум илјади лица годишно заболуваат од канцер во Албанија ( е ова е загрижувачка бројка )
http://www.puls24.mk/index.php/svet/region/14573-sedum-iljadi-turisti-godisno-zaboluvaat-od-kancer-vo-albanija
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:04 ---
Нивите во Косово затруени и опасни по живот!

"Загадените површини се користат за одгледување земјоделски производи кои содржат такви концентрации на загадувачи што може до доведе и до смрт на оние кои ги консумираат" - се наведува во извештајот

Земјоделското земјиште во Косово е затруено, па производите одгледувани на него можат да бидат смртоносни по граѓаните кои се хранат со него. Ова алармантно предупредување се наведува во најновиот извештај на Европската комисија подготвен во јануари годинава, пренесуваат српските портали Мондо и Вести он-лајн.

Консумирањето на овошје, зеленчук, месо и млечни производи од загадено земјоделско земјиште може да има смртоносни последици, стои во извештајот кој ја истражувал и потврдил неговата контаминација со максимум тешки метали, посебно со хром, никел, олово, цинк и арсен. Високата концентрација на загадувачите владее на цело Косово.

"Загадените површини се користат за одгледување земјоделски производи кои содржат такви концентрации на загадувачи што може до доведе и до смрт на оние кои ги консумираатт-се наведува во извештајот.

И приштинските медиуми предупредуваат дека резултатите од анализата се алармантни,како и дека тие треба што поскоро да се верификуваат и проследат на понатамошна анализа за да се избегнат евентуални социјални немири.

"Тоа е многу алармантен извештај. Јас видов и неколку текстови во албанскиот печат дека е зголемен бројот на канцерогени заболувања" - изјави Оливер Ивановиќ, државен секретар во Министерството за Косово и Метохија. Тој оцени дека за овој проблем недоволно се зборува и дека оваа прашање се занемарува, но дека е време властите во Приштина и меѓународната заедница, па и владата на Србија, со заеднички сили да почнат тоа да го истражуваат.
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=93E286E578AF5D4CB84923972529F60A

овие работи кажуваат дека во наредниве 100 год во косово ретко ке се раѓаат здрави деца

муабтот ми е ако вие донесите уште некој брадоња па овој пат само бог знае што ке ви пушти америка ( според мене некое ново биолошко тестирање за муатанти )

наздрајве нека ви е
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychotherapy
nemoj da se sramis, ima mnogu luge koi pataat kako tebe, odi leci se, za tvoe dobro i tvojata zivotna sredina. najseriozno.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
и еве еден од коментарите под текстот

eronimo, 08.02.2012 03:25:57
Toa im e vecniot podarok od spasitelot usa i nato, da podsetam raspadjanjeto na siromasniot uranium-254 e 250 godini
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:10 ---
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychotherapy
nemoj da se sramis, ima mnogu luge koi pataat kako tebe, odi leci se, za tvoe dobro i tvojata zivotna sredina. najseriozno.
друже јас сум во ред
види ти да не им е потребно лечење ( а лек нема) на вашите деца косоварчиња
и пак сеа да ја барате америка за помош во македонија грција и црна гора и те молам овој пат бидете погласни ;)
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:11 ---
и те прашав дали можеш да најдеш бројки на албански за косовариве со канцер ???????

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
и еве еден од коментарите под текстот

eronimo, 08.02.2012 03:25:57
Toa im e vecniot podarok od spasitelot usa i nato, da podsetam raspadjanjeto na siromasniot uranium-254 e 250 godini
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:10 ---

друже јас сум во ред
види ти да не им е потребно лечење ( а лек нема) на вашите деца косоварчиња
и пак сеа да ја барате америка за помош во македонија грција и црна гора и те молам овој пат бидете погласни ;)
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:11 ---
и те прашав дали можеш да најдеш бројки на албански за косовариве со канцер ???????
ne, ne mozam, ajde cao, ne debatiram so skizofreni

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
:place: си отиде, шмрк, се налути човекот. тапа, срам да ти е што му направи.
а интересен ми беше, нема сега кој да ме смее

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Само 5 000 Kосовари умираат од канцерогени заболувања годишно како последица на бомбите со осиромашен ураниум.Тој број само се зголемува од ден на ден и практично Албанците веќе го плаќаат данокот во крв од НАТО окупацијата.

еве најдов значи бројката до сега стигнала можеби до 150000
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:16 ---
:place: си отиде, шмрк, се налути човекот. тапа, срам да ти е што му направи.
а интересен ми беше, нема сега кој да ме смее
ја ке те смеам бе
еве ти податок пред малку дадов смеј се со полно срце на паметот што го имаа и што сеуште го имаат за нивниот спасител
а бог знае спасителот колку им се смее
епа тие се смееа кога ни убија 4 деца и еден татко епа малку и ние да се посмееме на бројкиве и на децава (ретардоси) што им се раѓаат ;)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Само 5 000 Kосовари умираат од канцерогени заболувања годишно како последица на бомбите со осиромашен ураниум.Тој број само се зголемува од ден на ден и практично Албанците веќе го плаќаат данокот во крв од НАТО окупацијата.

еве најдов значи бројката до сега стигнала можеби до 150000
5000 ..... 150 000? од кога е таа информација за 5000?
да не си утнал некоја нула некаде? 1 500 000 да не е?

Kajgana Shop

На врв Bottom