На Косово 50.000 радикални исламисти подготвени за Џихад

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
ne, ne mozam, ajde cao, ne debatiram so skizofreni
немаш што да кажеш
знам боли вистината
ја ти викам чао пошто ке гледам филмче и ке се опуштам додека некое дете умира
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:19 ---
5000 ..... 150 000? од кога е таа информација за 5000?
да не си утнал некоја нула некаде? 1 500 000 да не е?
не тоа е моја пресметка
можеби е повеке
ама овие се само моја пресметка од една статистика
немора да е така
сигурно дека кријат како што го криеа бројот на загинатите кој сигурно беше повеке од 50000
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:20 ---
а и попос на население во косово немало од 1994
така да ...
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:33 ---
еве една слика како изгледаат новороденчињата DUbaby-227x300.jpg
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:34 ---
чернобил беше подобро

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
чек ти ова со сликава навистина е?

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
ne, ne mozam, ajde cao, ne debatiram so skizofreni

одма сега да се јавите кај ВУЈКО СЕМ и да го прашате зашто ви ги зезна поколениата за толку мало парче земја и зашто сака да ве истреби во наредниве 100 год

Kosovo_uranium_NATO_bombing1999.png
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:38 ---
чек ти ова со сликава навистина е?
да
ова е дете родено во косово
сеа го барам линкот дека ја затворив страната
има уште ама жално е за гледање
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:40 ---
Употребата на осиромашениот ураниум во муниции предизвикува последици по здравјето на човекот на подолг период. Предизвикува пореметување на нормалната функција на бубрезите, срцето, црниот дроб и мозокот, поради својата огромна токсичност! Останува радиоактивен и неговиот процес на полураспаѓање е 4,8 милијарди години! Аеросолите продуцирани при активирањето и делувањето на ваквото оружје може да контаминираат огромни пространства околу местото на ударот, што секако доведува до негово масовно вдишување од страна на луѓето и животните!

Студијата во САД, за ветераните од заливската војна, укажува дека 67% од нив имаат потомци со аномалии!

http://ajvandoktor.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

е замисли какви се идните генерации на косово
ах бе за чабе е толку мало парче земја кога ке нема на кој да се остави
ЖАЛНО

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
ок, доволно е што кажа дека е навистина така. и Да, жално е за гледање, така да плз непостирај таков линк
и да, жал ми е за дечињата кои ништо не скривиле да се родат такви, ама за тоа се криви родителите, така да за нив ич не ми е гајле. тражили сте, добили сте. со ѓаволот си направиле пазар

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
ок, доволно е што кажа дека е навистина така. и Да, жално е за гледање, така да плз непостирај таков линк
и да, жал ми е за дечињата кои ништо не скривиле да се родат такви, ама за тоа се криви родителите, така да за нив ич не ми е гајле. тражили сте, добили сте. со ѓаволот си направиле пазар
MNOGU JASNO
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 03:39 ---
I DA SE VRATIME NA BRADONJITE NA KOSOVO
interesno e sto pred nekoe vreme na devojce koe noselo samija vo skolo i zabranile
poznato e deka albancive se daleku od religiozni
e interesno e kako ke se spravuvaat samite so ovie bradonjive
a eve sto se sluci posledno vo bosna
vahabist sto i napravi na musimanka a ova gi ceka i nekoi kosovarki

http://tocka.com.mk/1/86528/horor-vo-bosna-vahabist-brutalno-siluval-devojka

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
ke se opusti rece, dodeka se ubivaat deca, da znaev od pocetok so kakvi psikopati debatiram ke barav proska od gospod, sega znam deka direktno vo pekoll idam, ajde drkajte si eden na drug, pozz.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
ke se opusti rece, dodeka se ubivaat deca, da znaev od pocetok so kakvi psikopati debatiram ke barav proska od gospod, sega znam deka direktno vo pekoll idam, ajde drkajte si eden na drug, pozz.
Иди у нашите онкологии да видиш кој е процентот на пациенти од Косово, а кој е од пациенти други.
Детски и наивно делува вашето негирање на болните факти, но тоа е така, па ти признал не признал, докториве наши онколози се напунија со пари од Косово.
Добивте држава, али ги напунивте со пари медицинскине мафијаши тука.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
немаш што да кажеш
знам боли вистината
ја ти викам чао пошто ке гледам филмче и ке се опуштам додека некое дете умира
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:19 ---

не тоа е моја пресметка
можеби е повеке
ама овие се само моја пресметка од една статистика
немора да е така
сигурно дека кријат како што го криеа бројот на загинатите кој сигурно беше повеке од 50000
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:20 ---
а и попос на население во косово немало од 1994
така да ...
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:33 ---
еве една слика како изгледаат новороденчињата Прегледај го приврзокот 57734
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:34 ---
чернобил беше подобро
О ти ненормален, а и ите двајцата ретардирани што ставија лајк на сликава сте подли, и не бирате средства, изопачени ниедни........и со бебиња ли???? срам да тие...

Кога си изопачен и сакаш да постираш такви слики, болен ниеден, зошто само линкот не го ставаш, ако има воопшто.......

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
Иди у нашите онкологии да видиш кој е процентот на пациенти од Косово, а кој е од пациенти други.
Детски и наивно делува вашето негирање на болните факти, но тоа е така, па ти признал не признал, докториве наши онколози се напунија со пари од Косово.
Добивте држава, али ги напунивте со пари медицинскине мафијаши тука.
koj negira covece? kade negirav nesto vo vrska so ova? uste ne ni pocnav da debatiram za toa, sum negiral, neli gledase sto postira covekot pogore i sto kazuva, pa nema valda da debatiram sa takvi luge, ako misli deka taka e, taka e. sto da mu pravam jas

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
О ти ненормален, а и ите двајцата ретардирани што ставија лајк на сликава сте подли, и не бирате средства, изопачени ниедни........и со бебиња ли???? срам да тие...

Кога си изопачен и сакаш да постираш такви слики, болен ниеден, зошто само линкот не го ставаш, ако има воопшто.......
Глупсоне, тоа е реалноста, сакал неќел. Тие гревчиња ја имаат маката, подарок од осиромашениот ураниум, па постирал ти слики од нив или не, верувал или не.
Дали мислиш дека ако сто пати кажеш не е така, и навистина, нив магично ќе ги снема?
Вашето негирање има мистични моќи и ќе придонесе да не се раѓаат такви деца на Косово?
Овие случаи наголемо се користат од твоите соверници на Косово. Зборувам за овие 50.000, кои ги користат во своите антиамерикански кампањи таму, по џамиите и другите места.

За првпат можам да се сложам со АлКаеда. Ете да не кажете дека у све ви контрирам.

Сликата горе треба да има спојлер или линк, а не вака директно да биде ставена (IMO). плус треба да има текст пред спојлерот или линкот кој ќе предупреди на содржината

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Глупсоне, тоа е реалноста, сакал неќел. Тие гревчиња ја имаат маката, подарок од осиромашениот ураниум, па постирал ти слики од нив или не, верувал или не.
Дали мислиш дека ако сто пати кажеш не е така, и навистина, нив магично ќе ги снема?
Вашето негирање има мистични моќи и ќе придонесе да не се раѓаат такви деца на Косово?
Овие случаи наголемо се користат од твоите соверници на Косово. Зборувам за овие 50.000, кои ги користат во своите антиамерикански кампањи таму, по џамиите и другите места.

За првпат можам да се сложам со АлКаеда. Ете да не кажете дека у све ви контрирам.
Јас не сум слушал никогаш дека имало употребено осиромашен ураниум, ти ако знаеш постирај линк и докази..........
Уште помалку не сум лсушал и видел зачестени појави на новороденчија кои покажуваат знаци на деформитет од радиоактивнпост.....не сме далеку а да не сме слушале......

Демек американците немале бомби без осиромашен ураниум.....

Ова е српска пропаганда, а тие вехабисти ако ги има, треба да се истребат сите до еден, мама у пи.... да им еб.м..... тие се класични шпиуни.......

Уште еднаш постирај линк каде се има докази дека е употребено осиромашен ураниум!!!!!! а не постирајте само слики, скапани ниедни.........

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
Јас не сум слушал никогаш дека имало употребено осиромашен ураниум, ти ако знаеш постирај линк и докази..........
Уште помалку не сум лсушал и видел зачестени појави на новороденчија кои покажуваат знаци на деформитет од радиоактивнпост.....не сме далеку а да не сме слушале......

Ова е српска пропаганда, а тие вехабисти ако ги има, треба да се истребат сите до еден, мама у пи.... да им еб.м..... тие се класични шпиуни.......

Уште еднаш постирај линк каде се има докази дека е употребено осиромашен ураниум!!!!!! а не постирајте само слики, скапани ниедни.........
Све е српска пропаганда.
Вехабисти нема.
Нема драстично зголемен број на пациенти со ракови и тумори. Тоа е исто српска (или руска, вмровска...) пропаганда (иако огромниот профит на онкологиите во Скопје е прилично реален, а и зголемувањето на бројот на приватни здраствени установи од ваков карактер во Скопје).
Децата у Смилковско сами си ги убивме.
Српските и македонските цркви и гробишта сами си ги растураме.
....

Боље да прекинам и ти сам да си напишеш како ти одговара за све. Еве кажи за кој клуб навиваш и сите ќе ти потврдиме дека оваа година има освоено лига на шампиони. Стаи една листа, ние само ќе лајкнеме....

M

Muranyi

Гостин

Еве слушај-јас работам на хирургија во Државна болница и секој трет пациент со карцином,независно од кој вид и локација,е од Косово.Ма да џабе,за тебе се е српска пропаганда.

Kajgana Shop

На врв Bottom