На Косово 50.000 радикални исламисти подготвени за Џихад

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
Еве слушај-јас работам на хирургија во Државна болница и секој трет пациент со карцином,независно од кој вид и локација,е од Косово.Ма да џабе,за тебе се е српска пропаганда.
Ooooo ti kafiru nacionalist nemoj da lazes!

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Еве слушај-јас работам на хирургија во Државна болница и секој трет пациент со карцином,независно од кој вид и локација,е од Косово.Ма да џабе,за тебе се е српска пропаганда.
A другите 2/3 од каде се?

M

Muranyi

Гостин
A другите 2/3 од каде се?
Види,знам накаде ти води муабетот и имам впечаток дека залудно ќе се трудам да ти докажувам некои работи.Зашто,секако,ти во секоја тема,како и оваа(иако сме офтопик со карциномите) ќе се обидеш да вметнеш национализам,албанофобија,српски пропаганди.А говориме за една алармантна појава,од која и ние со оглед на близината на Косово можеме да трпиме последици.Ако терај,супер е Косово,супер сме и ние-а Американците се најсупер.
Hint:прочачкај малку на интернет за зголемената појава на карциноми кај припадниците на КФОР,ете да не кажеш дека јас зборувам против Албанците или Косово.Ти се чудам Пуно,искрено.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Види,знам накаде ти води муабетот и имам впечаток дека залудно ќе се трудам да ти докажувам некои работи.Зашто,секако,ти во секоја тема,како и оваа(иако сме офтопик со карциномите) ќе се обидеш да вметнеш национализам,албанофобија,српски пропаганди.А говориме за една алармантна појава,од која и ние со оглед на близината на Косово можеме да трпиме последици.Ако терај,супер е Косово,супер сме и ние-а Американците се најсупер.
Hint:прочачкај малку на интернет за зголемената појава на карциноми кај припадниците на КФОР,ете да не кажеш дека јас зборувам против Албанците или Косово.Ти се чудам Пуно,искрено.
Па самиот кажа дека 1/3 се од Косово, знам дека во Косово болниците се катастрофа, во Македонија светлосни години е пред Косово за здраство.....
Општо за сите здраствени проблеми од Косово доаѓат да се лечат, а не само за карцином....

Искрено сум загрижен, ако имало такви радиоактивни труења, те молам просветли ме, дај некој линк !!!

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Јас не сум слушал никогаш дека имало употребено осиромашен ураниум, ти ако знаеш постирај линк и докази..........
Уште помалку не сум лсушал и видел зачестени појави на новороденчија кои покажуваат знаци на деформитет од радиоактивнпост.....не сме далеку а да не сме слушале......

Демек американците немале бомби без осиромашен ураниум.....

Ова е српска пропаганда, а тие вехабисти ако ги има, треба да се истребат сите до еден, мама у пи.... да им еб.м..... тие се класични шпиуни.......

Уште еднаш постирај линк каде се има докази дека е употребено осиромашен ураниум!!!!!! а не постирајте само слики, скапани ниедни.........
ZA VAHABISTITE I JAS ISTO
A LINKOVI KE TI PRATAM EDEN TON VO PP DEKA DA NE E OVDE EPTEN ILI AJ OVDE KE GI STAVAM PA TOA SE LINKOVI KOJ SAKA KE VIDI
A ZA DECATA NIKOJ NE SE SITI ZA TI DA VREGJAS
ZALNO ZA NIV NISTO ZA NISTO NE SE KRIVI AMA ZA NIVNITE TATKOVCI I DEDOVCI IC NE MI E ZAL
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 18:54 ---
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Kosovo_uranium_NATO_bombing1999.png

http://piotrbein.wordpress.com/2010/03/29/depleted-uranium-dirty-bombs-natos-deadly-gifts-to-kosovo-serbia/

http://postconflict.unep.ch/publications/uranium.pdf

http://www.youtube.com/watch?v=qyA2Tl_KWkM

http://rt.com/news/cancer-nato-s-time-bomb-in-the-balkans/

http://a1on.mk/wordpress/archives/28826

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=93E286E578AF5D4CB84923972529F60A

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=95C979C51B1D44478D39F60C7082070A

кажи ако не те задоволуваат овие информации ке ти дадеме и на албански и руски и како сакаш
и пак ке кажам жал ми е за децата ама за родителите ич
и да тоа нато уби повеке од 200 деца на косово ( па не за џабе постојано и америка се убиваат деца КАРМА)

Косово - изрешетано од проектилите на НАТО-агресорите на чело со Соединетите Американски Држави

Според Српскиот весник Блиц е утврдено дека во војната на НАТО против Југославија, авионите F-16 на воздушните сили на САД,Германија,и Турција користеле муниција со осиромашен ураниум. Според податоците на војската на Југославија, околу 50 000 проектили со осиромашен ураниум се фрлени на 100 густо населени места во Косово, а 3 000 до 5 000 проектили се фрлени во Прешево, Бујановац, Врање и Црна Гора. Во овие места е регистрирано зголемување на радијацијата за 1 100 пати во однос на дозволеното ниво на контаминација.
Според експертите, во Косово се уште постои радијациа што можно е во иднина разни болести да се појавува.
Најмногу осиромашен ураниум е фрлен на просторот Призрен - Дечани, на самата граница помаѓу Албанија и Југославија од една и Македонија и Косово од друга страна.

Американските извори тврдат дека авијацијата на САД извршила 23.000 летови со удари врз 995 објекти и со фрлање на 25.000 тони експлозив и 3.000 крстосувачки ракети

Германските извори тврдат дека се извршени 37.465 воздушни полетувања, со исфрлување на 20.000 тони бомби и ракети.

Турските извори оперираат со проценти- Турција изврши 2.000 воздушни летови или 10,9% од вкупниот број воздушни напади врз Југославија.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 18:59 ---
ПУНО цел свет знае за осиромашениот ураниум во косово само вие незнаете БРЕ
е тоа бе брат многу ме нервира МНОГУ
никогаш не признавате и секогаш србите ги кривите ( иако се криви за многу работи) и одма станува дезинформација
дај бе човек па генарали книги пишувале за косово ти викаш дека не си знаел
ај ке почекаме уште 10 год да го откупат ( безплатно) американциве цело косово па ке се дознае вистината
види не ми е гајле кој се живи во државава и која националност е ама многу се нервирам која тој некој сака да му убива деца и да мачи работници

и на крај пак заклучивме дека ниедна војна нема победник
иако косово е одделено сепак не е ваше / нивно ( на косоварите) еве се ви зедоа а ви го оставија само парчето земја канцерогено и последици тешки за идните генерации

жално
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 20:06 ---
кога веке сме кај џихад

да видиле дали косоварките имат “муда“ за вакво нешто :)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.764
Поени од реакции
1.156
http://www.youtube.com/watch?v=oeSQEBFHkDU
а што се случува овде
ништо не разбрав ама нешто со алванциве

па и комнератов
HISTORY OF ALBANIANS the TURKALBANIANS,IN ONE LINE:

"ETERNALLY THE best and cheapest GREEK TOILET CLEANERS"

крадците на историја коментираат...
Ќе искоментирам само околу клипот :)
Значи албанците за да дојдат до голема албанија во грција ги менуваат имињата и презимињата па дури и верата за да можат да купат куќа/стан во грција бидејќи само тоа е солуцијата на НЕгрци не даваат такво право. Примети сите имаат чудни имиња и сега најверојатно планирале некој терористички акт само ги фатила планинска бура пред време :D
ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΛΒΑΝΕ - цитат од парадата во Атина

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 20:12 ---
се тоа е ок што си ежбаат жениве
ама кај ке трчаат со сукњиве не ми е јасно
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 20:17 ---
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 20:29 ---

еве за органите за тие што негираат
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 20:30 ---

еве ова видео ме убедува дека америка им го спрема на косовариве само што овој пат ке биде бетер од сребреница :(
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 20:31 ---
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 20:34 ---
А ЕВЕ ЗОШТО СЕ СЛУЧИ И СРЕБРЕНИЦА
ЗА ТИЕ ШТО НЕ ИМ Е ЈАСНО И ШТО СЕУШТЕ СЕ ЖАЛАТ

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
50 000 вахабисти(читајте лепракони) на Косово ауууууууууу ...
Мислам дека малку е напумпана бројката, јес да ги има на целото ова подрачје западен Балкан пред се во БиХ, на Санџак, на Косово, јужна Србија, Македонија, Албанија и.т.н. ама бројка од 50 000 и тоа само на Косово кое нема ни цели 2 милиони жители, оваа бројка е напумпана !
Косово иако е 90+% со Муслиманско население сепак е по устав секуларна држава ........ пред некоја година особено се зачудив кога прочитав една вест на интернетов како во некое средно училиште во Косово професорот(Албанец-Муслиман) вреѓа, исмејува и брка од час надвор ученичка(Албанка-Муслиманка) која носела шамија ... ова да се случело во Белград, Загреб, Софија, Атина... ај некако човек нема да се зачуди, ама во Косово кое е 90+% со Муслиманско население...
Албанците не се многу религиозни како народ, тоа што на секој чекор се градат џамии тоа е повеќе како означување на нивните замислени територии а не дека се навистина страстни и големи верници... б.т.в. Албанците како и сите останати Муслимани на Балканот се припадници на традиционалниот Ислам односно Турската Ханефи школа(Ханафи мезхеб), овој Ислам е далеку послободен и понеопасен од онаа Арапската Вахаби(Лепраконска) школа... а тоа што чат-пат по улициве се среќаваат оние брадести Вахаби типчиња со брада до гради и со 3/4 панталони, кои наликуваат на лепракони тоа се лица кои се носат така лепраконски бидејќи добиваат соодветен џепарлак за тоа и тоа не е никаква тајна, дури и некои од нив самите си го признаваат тоа, какви Вахаби идеологии какви бакрачи ........... Албанците исто како и Бошњаците, Турците и.т.н. во голема мера се секуларизирани и повеќето од нив(барем во моја средина) немаат појма ниту од традиционалниот Ислам, а не пак од некакви радикални Вахаби Исламистички идеологии...
Некои од нив можеби и навистина се Вахабисти, но тој процент е премал... факт е дека немаат поддршка од широките Муслимански маси... а тоа што на протестите за притворените убијци(случај Смилковско) излегоа околу 5 илјади воглавном дечурлана со минимален ај-кју па уште со знамиња на Џихад а во суштина немаат ни основни познавања на својата религија, единствено што научиле и што знаат е реченицата смрт за каури и ништо друго !
Проблемите во Македонија се пред се меѓу-етнички, а религискиот дел на проблемите со сила се турка, точно е тоа дека постоело и постои ривалство помеѓу овие религии Ислам ВС Христијанство, но радикалниот Ислам мислам дека е чиста Ционистичка творба, погледнете што се случува по Африка и Азија, па истите тие Ционисти во некои земји ги поддржуваат Исламистите, а во некои земји ги пукаат ............ демек за доброто на светот, борба против глобалниот тероризам и сл. па самите западни држави примија милиони Муслимани и од Африка и од Азија последниве години/децении па сега им сметале, преку ноќ станале сите радикални Исламисти !
Госпоѓата Ангела Меркел јавно кажа дека мултикултурализмот е мртов, а истата таа како и нејзините претходници беа промотори на истиот тој мултикултурализам со години/децении наназад, ама пу пу неважи !
Косово они го создадоа како држава т.е. помогнаа во процесот да стане држава, ама па сега истите тие велат дека таму имало многу Исламисти, епа како дозволиле да има Исламисти таму кога тоа парче земја го контролираат токму тие(КФОР/УНМИК/ЕУЛЕКС) веќе повеќе од една деценија или пак ќори се ................ :tapp: хаха

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
50 000 вахабисти(читајте лепракони) на Косово ауууууууууу ...
Мислам дека малку е напумпана бројката, јес да ги има на целото ова подрачје западен Балкан пред се во БиХ, на Санџак, на Косово, јужна Србија, Македонија, Албанија и.т.н. ама бројка од 50 000 и тоа само на Косово кое нема ни цели 2 милиони жители, оваа бројка е напумпана !
Косово иако е 90+% со Муслиманско население сепак е по устав секуларна држава ........ пред некоја година особено се зачудив кога прочитав една вест на интернетов како во некое средно училиште во Косово професорот(Албанец-Муслиман) вреѓа, исмејува и брка од час надвор ученичка(Албанка-Муслиманка) која носела шамија ... ова да се случело во Белград, Загреб, Софија, Атина... ај некако човек нема да се зачуди, ама во Косово кое е 90+% со Муслиманско население...
Албанците не се многу религиозни како народ, тоа што на секој чекор се градат џамии тоа е повеќе како означување на нивните замислени територии а не дека се навистина страстни и големи верници... б.т.в. Албанците како и сите останати Муслимани на Балканот се припадници на традиционалниот Ислам односно Турската Ханефи школа(Ханафи мезхеб), овој Ислам е далеку послободен и понеопасен од онаа Арапската Вахаби(Лепраконска) школа... а тоа што чат-пат по улициве се среќаваат оние брадести Вахаби типчиња со брада до гради и со 3/4 панталони, кои наликуваат на лепракони тоа се лица кои се носат така лепраконски бидејќи добиваат соодветен џепарлак за тоа и тоа не е никаква тајна, дури и некои од нив самите си го признаваат тоа, какви Вахаби идеологии какви бакрачи ........... Албанците исто како и Бошњаците, Турците и.т.н. во голема мера се секуларизирани и повеќето од нив(барем во моја средина) немаат појма ниту од традиционалниот Ислам, а не пак од некакви радикални Вахаби Исламистички идеологии...
Некои од нив можеби и навистина се Вахабисти, но тој процент е премал... факт е дека немаат поддршка од широките Муслимански маси... а тоа што на протестите за притворените убијци(случај Смилковско) излегоа околу 5 илјади воглавном дечурлана со минимален ај-кју па уште со знамиња на Џихад а во суштина немаат ни основни познавања на својата религија, единствено што научиле и што знаат е реченицата смрт за каури и ништо друго !
Проблемите во Македонија се пред се меѓу-етнички, а религискиот дел на проблемите со сила се турка, точно е тоа дека постоело и постои ривалство помеѓу овие религии Ислам ВС Христијанство, но радикалниот Ислам мислам дека е чиста Ционистичка творба, погледнете што се случува по Африка и Азија, па истите тие Ционисти во некои земји ги поддржуваат Исламистите, а во некои земји ги пукаат ............ демек за доброто на светот, борба против глобалниот тероризам и сл. па самите западни држави примија милиони Муслимани и од Африка и од Азија последниве години/децении па сега им сметале, преку ноќ станале сите радикални Исламисти !
Госпоѓата Ангела Меркел јавно кажа дека мултикултурализмот е мртов, а истата таа како и нејзините претходници беа промотори на истиот тој мултикултурализам со години/децении наназад, ама пу пу неважи !
Косово они го создадоа како држава т.е. помогнаа во процесот да стане држава, ама па сега истите тие велат дека таму имало многу Исламисти, епа како дозволиле да има Исламисти таму кога тоа парче земја го контролираат токму тие(КФОР/УНМИК/ЕУЛЕКС) веќе повеќе од една деценија или пак ќори се ................ :tapp: хаха
konecno eden makedonec koj ja znae religioznata sostojba vo drzavava

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
konecno eden makedonec koj ja znae religioznata sostojba vo drzavava
Па не сум фала богу ниту глув, ниту слеп... живеам во СК но цела Македонија сум ја прошол и добро сум ја увидел, особено западен и централен дел ................ Албанците во МКД се некаде фифти-фифти половината се традиционални Муслимани, а половината(иако се декларативно Муслимани) не е*аваат религија ни 2%(да бидеме реални), а тие лепраконите со бради на прсти се бројат во секој Албански град/општина и така се носат лепраконски заради џепарац... под Албански град/општина мислам на доминантно населен/а од таа етничка заедница !

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
Па не сум фала богу ниту глув, ниту слеп... живеам во СК но цела Македонија сум ја прошол и добро сум ја увидел, особено западен и централен дел ................ Албанците во МКД се некаде фифти-фифти половината се традиционални Муслимани, а половината(иако се декларативно Муслимани) не е*аваат религија ни 2%(да бидеме реални), а тие лепраконите со бради на прсти се бројат во секој Албански град/општина и така се носат лепраконски заради џепарац... под Албански град/општина мислам на доминантно населен/а од таа етничка заедница !
tie bradosanite koi gi poznavam jas, site bile mangupi vo svoe vreme, i demek se kaele i nasle mir vo dusata a ustvari site se plakaat. denes gledas covekot nema leb, utre pusta brada i vozi bmw, samo uste ne znam sto im e celta i koj gi plaka konkretno. koga gledam ponekogas nekoja zena pokriena od stapala do glava mislis ninxha dosla vo gradot, objekt na smeenje se, samo uste ne znam sto im e vo pametot, radikalna vojna ne veruvam, nemaat muda i broj na luge za toa, no i cel.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
tie bradosanite koi gi poznavam jas, site bile mangupi vo svoe vreme, i demek se kaele i nasle mir vo dusata a ustvari site se plakaat. denes gledas covekot nema leb, utre pusta brada i vozi bmw, samo uste ne znam sto im e celta i koj gi plaka konkretno. koga gledam ponekogas nekoja zena pokriena od stapala do glava mislis ninxha dosla vo gradot, objekt na smeenje se, samo uste ne znam sto im e vo pametot, radikalna vojna ne veruvam, nemaat muda i broj na luge za toa, no i cel.
Па и јас го делам мислењето со тебе, оние поситуираните Муслимани не ти се носат така, тие брадестите лепракони се пред се од неситуирани семејства кои така се носат заради џепарац, а кој им ги дава парите, претпоставувам дека тоа оди преку некои фондови, ’’хуманитарни‘‘ организации, преку џамии, преку оџи...(хипотетички, моја претпоставка), а која им е целта само они си знаат т.е. тие што ги плаќаат !
Во секој случај смешни ми се машките личат ко лепракони со тоа долгата брада и 3/4 панталончиња, а жените им се завиени во црно од глава до пети исто ко нинџи бурка-нинџи !

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
или голф
стандардно ги возат брадосаните
ама бандити ова она тие се снајдоа пари им стигаат
ние ке учиме ке се убиеме од работа и пак помалку ке заработиме
него дај сите бради да пуштиме бре па и ние да поживееме ;)
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 02:25 ---
........ пред некоја година особено се зачудив кога прочитав една вест на интернетов како во некое средно училиште во Косово професорот(Албанец-Муслиман) вреѓа, исмејува и брка од час надвор ученичка(Албанка-Муслиманка) која носела шамија ... ова да се случело во Белград, Загреб, Софија, Атина... ај некако човек нема да се зачуди, ама во Косово кое е 90+% со Муслиманско население...

1, е тоа ме нервира, да го направеа срби или македонци тоа на девојчето овие ке испоскокаа демек за “исламот“ лицемерие
2, таа кучката меркелот и нејзината банда го заеба пола косово уште за војната со големи последици кои ги пишав пред тоа а следно за да си ги тераат бизнисите ке јадат трици како косово е опасно како има радикални како еве пак треба да се (помогнеме) замешаме и пак децата ке го јадат
овој пат бог знае што :гомце: ке остават во косово
секој втор ден се некој гадна информација даваат за косово а од др страна го пуштија рамуш како еве пак сме ви “пријатели“ а цели ги исцрпија, па сега кажуваат албански џихадисти спремале напади во америка :tapp:

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
или голф
стандардно ги возат брадосаните
ама бандити ова она тие се снајдоа пари им стигаат
ние ке учиме ке се убиеме од работа и пак помалку ке заработиме
него дај сите бради да пуштиме бре па и ние да поживееме ;)
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 02:25 ---

1, е тоа ме нервира, да го направеа срби или македонци тоа на девојчето овие ке испоскокаа демек за “исламот“ лицемерие
2, таа кучката меркелот и нејзината банда го заеба пола косово уште за војната со големи последици кои ги пишав пред тоа а следно за да си ги тераат бизнисите ке јадат трици како косово е опасно како има радикални како еве пак треба да се (помогнеме) замешаме и пак децата ке го јадат
овој пат бог знае што :гомце: ке остават во косово
секој втор ден се некој гадна информација даваат за косово а од др страна го пуштија рамуш како еве пак сме ви “пријатели“ а цели ги исцрпија, па сега кажуваат албански џихадисти спремале напади во америка :tapp:
ama jas si spijam mirno noke, toa e najvazno

Kajgana Shop

На врв Bottom