Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Што состави ќе извадат двете репрезентации? Вреди да се троши време за во живо да се оди да се гледа? :)))
Оддамна не сум ги бодрел нашиве,иако е пријателска :)
Мислам дека Данска со комбиниран состав ќе дојде, а нашиве би требало со најјак состав да испаднат. Еве го на Данска составот
Голмани: Каспер Шмајхел, Андерс Линдегард, Јеспер Хансен.
Одбрана: Даниел Вес, Даниел Агер, Симон Кјаер, Крист Стадсгард, Јорес Окоре, Микел Киркесков, Ларс Јакобсен.
Среден ред: Ники Зимлинг, Ласе Шоне, Вилијам Квист, Кристијан Ериксен, Каспер Слох.
Напад: Михаел Крон Дали, Виктор Фишер, Никлас Педерсен, Николај Јоргенсен, Денис Ромедал, Андреас Корнелиус.

^Од овие повиканите ако го извади најдобриот можен состав има да не отворат ко Аргета.

Картите се пуштени во продажба во Тобако?

Скопје
- Билетара на арена “Филип Втори“ (од 10 – 18часот)
-Југотон ГТЦ, 1ви кат
-Цвеќара Розе Веро 2
-Камард Рамстор
-Super Tobacco Лептокарија
-Tobacco Гоги Драчево
-Longplay, ТЦ Бисер Аеродром

Македонија:
-Агора Куманово
-City Tobacco Прилеп
-Hard Rock Битола
-ZZ Top Охрид
-Шишко Кочани
-Корзо Гевгелија

можеш директно од билетара кога ќе одиш сигурно нема да се сите продадени :)

Ако се с`снат нашиве ќе дадат голче, ама ужаааас сме во одбраната а гледам Попов пак ќе недостасува... што значи типот за утре би бил GG сигурен.
Втора опција X!

Карти за Македонија-Данска колку пари се ?
Денеска во школо ни делеа. :pos: Инаку 150 денари па нагоре... сега гледам дека си учел во Георги не делеа на 3/4 година?

Е да и ја тоа сакав да спомнам, чув во некое средно ги делеле картите за утакмицата.

Добра утакмица за гратис идење иначе вака не ми се дава 150 ден некако за утакмицава иако не ни фаќам собраниски канал :D

Е да и ја тоа сакав да спомнам, чув во некое средно ги делеле картите за утакмицата.

Добра утакмица за гратис идење иначе вака не ми се дава 150 ден некако за утакмицава иако не ни фаќам собраниски канал :D
У Георги делеа.

гратиси фрчат на сите страни :) 95 % од стадионот ќе бидат со гратиси

Данска отсекогаш била зезната селекција,макар и со комбиниран состав,бидејќи имаат добри поединци.

Глеам погоре и Агер и Кјаер се повикани,па очекувам и двајцата да го започнат натпреварот.
Во средниот ред очекувам Квист и Ериксен да почнат,посебно овој вториов,за мене најопасниот играч на Данска,играч од кого треба да се пазат нашите репрезентативци и играч кој треба навреме да се затвара.
Мање битно кој ќе им игра у напад ако овој Ериксен игра позади напаѓачот/напаѓачите.

Патем,може некој да ми каже ние отприлика со каков состав ќе настапиме и кои Се се повикани ?

Данска отсекогаш била зезната селекција,макар и со комбиниран состав,бидејќи имаат добри поединци.

Глеам погоре и Агер и Кјаер се повикани,па очекувам и двајцата да го започнат натпреварот.
Во средниот ред очекувам Квист и Ериксен да почнат,посебно овој вториов,за мене најопасниот играч на Данска,играч од кого треба да се пазат нашите репрезентативци и играч кој треба навреме да се затвара.
Мање битно кој ќе им игра у напад ако овој Ериксен игра позади напаѓачот/напаѓачите.

Патем,може некој да ми каже ние отприлика со каков состав ќе настапиме и кои Се се повикани ?
Од она што наслушав,
Богатинов,Лазевски,Новевски,Грнчаров,Тодоровски,Демири,Глигоров,Тричковски,Ибраими,Пандев,Јахович.:)

Од она што наслушав,
Богатинов,Лазевски,Новевски,Грнчаров,Тодоровски,Демири,Глигоров,Тричковски,Ибраими,Пандев,Јахович.:)

Па не е лош составов ко за пријателска утакмица.Мило ми е што Адис ќе игра пак,се надевам ќе даде гол и ќе се покаже одлично,заслужува да игра се репрезентацијата.

Па не е лош составов ко за пријателска утакмица.Мило ми е што Адис ќе игра пак,се надевам ќе даде гол и ќе се покаже одлично,заслужува да игра се репрезентацијата.
утре ќе му биди вистинскиот тест..се надеваме нема да разочара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom