Педофилија

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Temava e pedofilija a ne nacina na oblekuvanje ....Kako treba da bide spored tebe obleceno dete spored tebe?ili ne znaes sto da pises pa sega aj ke se zajaduvas so clenovive na forumov.
Of topic kako i sekogas ama ne te reckaat gledam.
ako kazam deka treba da se sece raka na onoj sto ukral golemi pari ili deka treba da se kaznuvaat so kamenuvanje preljubnicite ke kazete eejj u koj vek zivees pa toa e zatucano, a za ova se odnesuvate isto ko fundamentalistite od islamskiot svet.
Poentata na nihilist e na mesto. Dajte si malku vreme ako ne ja razbirate od prva.:toe: Ochigledno 'celnata grupa' e nashata relativno pomladata (shodno i necelosno educirana) populacija, koja na sekoja chuvstvitelna tema istapuva so stavovi kako da e rastena vo Iran ili Severna Koreja. Sepak, poentata e na bolnite da im pomagame -ne da gi besime po ploshtadi.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Poentata na nihilist e na mesto. Dajte si malku vreme ako ne ja razbirate od prva.:toe: Ochigledno 'celnata grupa' e nashata relativno pomladata (shodno i necelosno educirana) populacija, koja na sekoja chuvstvitelna tema istapuva so stavovi kako da e rastena vo Iran ili Severna Koreja. Sepak, poentata e na bolnite da im pomagame -ne da gi besime po ploshtadi.
Да , но колку случаи на педофилија знаеш кој се „излечени“???
Факт е дека треба да се кастрираат , а не некој радикални мерки како бесење на плоштад , убиства , глупости !
Ама у однос на педофилијата не помагаат ни малите деца нешто повеќе , од 13 години со штикли и деколтиња, со напрчени муцки и мини сукња.
Супер ...

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Ама у однос на педофилијата не помагаат ни малите деца нешто повеќе , од 13 години со штикли и деколтиња, со напрчени муцки и мини сукња.
Супер ...
И после навечер во град ќе ме влечат, ќе ме тргаат. НЕ ПОВЕЌЕ :costumed4 :smeshko:

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Да , но колку случаи на педофилија знаеш кој се „излечени“???
Факт е дека треба да се кастрираат , а не некој радикални мерки како бесење на плоштад , убиства , глупости !
Супер ...

Дете од 5-6 години со што провоцира? Дури имаше случај кога беше злоставувано дете од 2 години. За ова какво болно оправдување ќе најдеме?

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Абе само бесење на плоштад за тие што злоупотребуваат деца тие се само за бесење.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Дете од 5-6 години со што провоцира? Дури имаше случај кога беше злоставувано дете од 2 години. За ова какво болно оправдување ќе најдеме?
:tapp:
Буквална смисла..
Јас барав болно оправдување??
Само коментирав во однос на 13 годишните „курвички“ кој што се облечени како да работат позади МТВ.
И сето тоа е предизвикано заради нашата суууупер естрада....

B. Boop

Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
:tapp:
Буквална смисла..
Јас барав болно оправдување??
Само коментирав во однос на 13 годишните „курвички“ кој што се облечени како да работат позади МТВ.
И сето тоа е предизвикано заради нашата суууупер естрада....
Од каде ти е тебе правото да окарактеризираш некого како "курвичка" ако на 13 години се облекува како што сака да се облекува? И како го поврза тоа со оправдувањето ако е силувана пошто наводно провоцира со изгледот?
Болен е бре тој ум што во 13 годишно девојче ќе препознае жена без разлика како истото изгледа. Тебе на твои години можда и ти изгледа дека провоцира, ама на 60 годишен човек?
И да, се слагам дека некој треба да си ја чукне главата во ѕид.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Од каде ти е тебе правото да окарактеризираш некого како "курвичка" ако на 13 години се облекува како што сака да се облекува? И како го поврза тоа со оправдувањето ако е силувана пошто наводно провоцира со изгледот?
Болен е бре тој ум што во 13 годишно девојче ќе препознае жена без разлика како истото изгледа. Тебе на твои години можда и ти изгледа дека провоцира, ама на 60 годишен човек?
Ај те молам , кажи ми дека на таа возраст доликува носење на мини здолниште од кое се гледа задникот , деколте од кое брадавиците се гледаат и штикли за да ги продолжат малите нозе.. ! Супер .. Не ни мене не ме провоцира , но некој педофил кој можеби претходно несакал да изврши злочин, ова буквално му доаѓа како јагода на шлагот ! Како сама да си го бара му доаѓа тоа некако .
А :tapp: беше у однос на малолетничките , смири хормони.

B. Boop

Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Ај те молам , кажи ми дека на таа возраст доликува носење на мини здолниште од кое се гледа задникот , деколте од кое брадавиците се гледаат и штикли за да ги продолжат малите нозе.. ! Супер .. Не ни мене не ме провоцира , но некој педофил кој можеби претходно несакал да изврши злочин, ова буквално му доаѓа како јагода на шлагот ! Како сама да си го бара му доаѓа тоа некако .
А :tapp: беше у однос на малолетничките , смири хормони.
Можеш да ја осудиш, исмееш, да не се дружиш, да ја отфрлиш, ама да ја силуваш бре?
И уште нешто, кажи им на твоите по дома, немој мене да ми кажуваш што да смирам.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Можеш да ја осудиш, исмееш, да не се дружиш, да ја отфрлиш, ама да ја силуваш бре?
И уште нешто, кажи им на твоите по дома, немој мене да ми кажуваш што да смирам.
Не сме ние задолжени да ги толерираме последиците на ПМС ...
Инаку психолошка болест е , колку и да пробаш да ја контролираш сепак дополнителна провокација на болен човек е непотребна ...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Бидејќи јас како натуралист-нудист не смеам да бидам гол на јавни места така ни седмоодделенки не треба ЗАКОНСКИ да се облекуваат така со тие предизвикувачки миниќи, танги и прозирни работи со шминки на тие кревки слатки нежни лиценца. Уффф.:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Педофилија не е болест и не се лечи. Пореметување е, исто ко ментална заостанатост.
За мене не е педофилија да сакаш да се сексаш со пунолетна особа без оглед на старосна разлика.
Pod pedofilija spagja, spored nasiot zakon na koj plukam kvalitetno, zloupotreba na maloletno lice isklucivo ,a pod uslov storitelot na krivichnoto delo -pedofilot , da e minimum 5 godini postaro od maloletnikot. Seto ostanato se zema za polov napad no ne i za pedofilija. Btw, da se objasnam zosto plukam na zakonot. Smetam deka 15 godini maksimalna kazna se ekvivalent na drapaj si go meot. Bidejki nekoi clenovi kazaa deka ne e bolest tuku psihicka sostojba, ne se leci i ne napreduva, ne se povlekuva istata, togas nebulozno e da gi zatvaraat 15 godini znaejki deka za isto tolku godini pak ke izlezat na ulica i ke kleca mali deca. Da se prashuvam jas, odma ke pijat elektricen stol, arno ama vaka, koga nemame smrtna kazna, dozivoten zatvor e edinstvenata solucija. Mnogu me potresuva temava zatoa sto ednas sedevme so 2 drugarki i ni doe eden shupak i ni go izvadi. Toa bese prv pat da vidam kurac, so oprostenje i imav 4 godini trauma od mashki svet... Pretpostavuvam da napravese neso drugo, ke bev sega ili vo sanatorium ili vo manastir... Kako i da e, nekoj kaza deka pedofil moze da e korisen za opstestvoto vo sferata koja mu e profesija, jas ne se soglasuvam deka bilo kakov doprinos na profesionalen plan moze da se meri so unisten zivot na malo dete, i opasnost za uste mali deca. Prijatno!:smir:
p.s. zaboraviv da kazam stav za minjicive... Osmoodelenkite i nivniot nacin na oblekuvanje kako i odnesuvanje treba da se podsmiri troa, ama toa nema nikakva vrska so pedofilijava. Pedofil bratche i da si oblecena ko svetica pak znae sto imas megu noze ti teknue.... Toa ti e isto kako nekoj ubica se seta na ulica i me glea mene mu licam zamisli na savrsena za da me ubie i mene, zaso na primer nosam rozevi patiki a ne nebesno zeleni.:)
p.p.s Ni kastriranje ne e resenie, moze da zloupotrebuva so race! E sea ke recete ekstremitetite li da mu gi seceme? ...Zatoa, dozivoten zatvor i resena rabota!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
p.s. zaboraviv da kazam stav za minjicive... Osmoodelenkite i nivniot nacin na oblekuvanje kako i odnesuvanje treba da se podsmiri troa, ama toa nema nikakva vrska so pedofilijava. Pedofil bratche i da si oblecena ko svetica pak znae sto imas megu noze ti teknue.... Toa ti e isto kako nekoj ubica se seta na ulica i me glea mene mu licam zamisli na savrsena za da me ubie i mene, zaso na primer nosam rozevi patiki a ne nebesno zeleni.:)
p.p.s Ni kastriranje ne e resenie, moze da zloupotrebuva so race! E sea ke recete ekstremitetite li da mu gi seceme? ...Zatoa, dozivoten zatvor i resena rabota!
Во однос на првото , нема никаква врска со педофилијата ? А доколку педофилот се обидува да се контролира , дали миничот ќе му помогне во тоа ? Не , ќе се попали уште толку.

А во однос на второто , каква корист би имал тој да злоупотребува со раце кога ќе нема желба за секс и неможе да добие сексуални нагони . А без сексуални нагони не би ни злоспоставувал воопшто.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Во однос на првото , нема никаква врска со педофилијата ? А доколку педофилот се обидува да се контролира , дали миничот ќе му помогне во тоа ? Не , ќе се попали уште толку.

А во однос на второто , каква корист би имал тој да злоупотребува со раце кога ќе нема желба за секс и неможе да добие сексуални нагони . А без сексуални нагони не би ни злоспоставувал воопшто.
pa dobro sega toa e sepak poremetena licnost i ne znaeme sto ke se dobie ,neli?
a inaku samo maskite li moze da bidat pedofili i da zloupotrebuvaat deca?jas sum slusnal i za mnogu postari zeni koi go pravele toa.

a od kade da znaeme togas deka ona ako na 13 godini se oblekuva kako sto saka i deka ne se e..e so nekoj postar zatoa sto taka saka,pa mozebi taa toa i go saka,i posle koga ke bide otkacena ,normalno ke obvinuva za pedofilija.
vo pravo e deckoto sto zbori za oblekuvanjeto,pa ne se vleguva vo bazen so ajkuli bez zastotno odelo,a uste poveke pa ne namackani so krv.
i ne mi odgovorivte na prasanjeto ,SAMO MASKO LI MOZE DA BIDE PEDOFIL?

S

stefi

Гостин
Абе педофилијата е болест и шо сеа со бесење на плоштад ке спречите болест? Исто како имаш некој вирус и не ти даваат шанса да се излечиш туку те бесат. Тоа време одамна помина, уште кога немало лекови. Сега за педофилите треба да се отвори посебна институција.

Kajgana Shop

На врв Bottom