WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
https://twitter.com/IAmJericho

Видете му го 4/5 твит на Џерико ги става Биг Шоу, Зиглер, Свегер и Кофи како најпотценето во wwe...
Шоу одамна имам речено дека е премногу потценет, видете како вве се има изигравано со него кога беше фејс.
Зиглер ќе видиме понатаму како ќе биде му го дадоа куферчето останува да видиме што ќе се случи со нековиот кеш и тогаш ќе може да коментираме дали е потценет.
Свагер уште пред да замине на пауза си беше потценет, човекот е еден од подобрите ин ринг перформери, многу потсетува на Kurt Angle, само што мик скилот не му е баш на ниво.
Кофи и мене ми еден од омилените, човекот си заслужува мејн евент т.е. заслужува да се проба во мејн евентот, освен феудов со Ортон пред неколку години во кој тој се претстави одлично, после тоа дури да немал смислен и добар феуд со некој. Се надевам дека ќе му го дадат куферот оваа година барем за хеви титулата. Верувам дека би го оправдал.
Во потценети би го ставил и Кејн, еден од главните играчи во attitude ерата и еден од главните во Monday night war да има само 2 титули (ако се добро сеќавам), а дрво како Сина да има 10+ титули е срамота.

Само што изгледав attitude ера и може слободно да речам дека на wwe им фалат два добри stable. DX vs Nation of Domination феудот е 10/10

Bobi_kr_palanka attitude era DVDто или?

Баш го гледав ДВДто за DX што е и стварно тоа фали во ВВЕ. Треба нова не ПГ реална ера.

Ера во која што прљав веш ќе излезе на виделина.

Зборувам за ера во која што kayfabe ќе биде да нема kayfabe.

Да биде пореално.

Пр. феуд зигглер/сена во кој што зиглер ќе го пцуе сена како го закопал пред 2 години, панк искача со промо дека винс го хејта, брајан го хејта винс пошто никогаш не верувал во него, феуд меѓу други двајца пошто едниов му ја украл идеата за сторилајн итн.

Bobi_kr_palanka attitude era DVDто или?

Баш го гледав ДВДто за DX што е и стварно тоа фали во ВВЕ. Треба нова не ПГ реална ера.

Ера во која што прљав веш ќе излезе на виделина.

Зборувам за ера во која што kayfabe ќе биде да нема kayfabe.

Да биде пореално.

Пр. феуд зигглер/сена во кој што зиглер ќе го пцуе сена како го закопал пред 2 години, панк искача со промо дека винс го хејта, брајан го хејта винс пошто никогаш не верувал во него, феуд меѓу други двајца пошто едниов му ја украл идеата за сторилајн итн.
Двд-то се викаше attitude era го има по торентиве можеш да го најдеш, ги има почетоците на ерата како е започната, заради која цел е започната и се околу тоа, и нормално феудиве кој ја имаат одбележано :)
Ама баш и Џим Рос си кажува дека во денешно време нема шанси да се случи тоа, барем не додека wwe е без конкуренција на врвот.

Кофи и мене ми еден од омилените, човекот си заслужува мејн евент т.е. заслужува да се проба во мејн евентот, освен феудов со Ортон пред неколку години во кој тој се претстави одлично, после тоа дури да немал смислен и добар феуд со некој. Се надевам дека ќе му го дадат куферот оваа година барем за хеви титулата. Верувам дека би го оправдал.
Во потценети би го ставил и Кејн, еден од главните играчи во attitude ерата и еден од главните во Monday night war да има само 2 титули (ако се добро сеќавам), а дрво како Сина да има 10+ титули е срамота.

Мислам дека тогаш отиде надвор од сценариото па после тоа Ортон се жалеше кај Винс и толку беше од пушот. Така функционираат работите таму(n)

http://bleacherreport.com/articles/324530-who-messed-up-on-raw-and-pissed-orton-off
Еве за тоа.

И Мр.Кенеди е отпуштен ради Ортон ММЕ :@

После појавувањето на Тејкер на теренот на Фулам, Шилд се појави на СуперБоулот :ROFLMAO:

Ќе има само Рајбек Сина и уште некој против Шилд...

Сигурно мислел 4-1 а по грешка рекол 40-1...

Али не знам зошто на темава не се пишувама,Марк Хенри се врати и тоа како хил(y) И мислам дека тепа другата недела за да се бори за титулава на ВМ.

0 не се смета за број така да погоди :ROFLMAO:
Враќањето на Хенри (y)(y)(y)(y)

547694_481375365233330_1908689007_n.jpg

И пак си умре темава :D

^А каде беше Зиглер неделава??

Али вечер би требало да биде интересно. Андертејкер бил во градот каде што ќе биде вечерашното шоу па може да го видиме... А за Панк/Рок фуедов очекувам Панк да го нападне Рок ако се е во ред со него оти вчера во меч против Миз и Рајбек Миз го фрлил на глава и после тоа многу бавно делувал во рингот :facepalm: Се надевам дека се е во ред, овој Миз изгледа премногу исфрустриран од тоа што Брок му го направи минатата недела...

последен пат гледав WWE кога Sheamus ја загуби :( титулата Heavyweight champion од Big Show...значи неколку месеци веќе не следам...ама еве гледам се појавија тројца нови, пакт наречен The Shield...против Sheamus, John Cena и Ryback...:sneaky: ќе се борат изгледа на Elimination Chamber..Кејтлин против Тамина за Diva's Championship..многу се зарчкале нешто Big Show и Alberto Del Rio..CM Punk сигурно повторно ќе го победи The Rock..и уште кога последен пат гледав Dolph Ziggler уште ги има тие Money in the bank...само едно не ми е јасно. каква улога има Брок Леснар во целата ситуација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom