Bobi_kr_palanka
Dwayne The Flash Wade
- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 350
- Поени од реакции
- 150
Шоу одамна имам речено дека е премногу потценет, видете како вве се има изигравано со него кога беше фејс.https://twitter.com/IAmJericho
Видете му го 4/5 твит на Џерико ги става Биг Шоу, Зиглер, Свегер и Кофи како најпотценето во wwe...
Зиглер ќе видиме понатаму како ќе биде му го дадоа куферчето останува да видиме што ќе се случи со нековиот кеш и тогаш ќе може да коментираме дали е потценет.
Свагер уште пред да замине на пауза си беше потценет, човекот е еден од подобрите ин ринг перформери, многу потсетува на Kurt Angle, само што мик скилот не му е баш на ниво.
Кофи и мене ми еден од омилените, човекот си заслужува мејн евент т.е. заслужува да се проба во мејн евентот, освен феудов со Ортон пред неколку години во кој тој се претстави одлично, после тоа дури да немал смислен и добар феуд со некој. Се надевам дека ќе му го дадат куферот оваа година барем за хеви титулата. Верувам дека би го оправдал.
Во потценети би го ставил и Кејн, еден од главните играчи во attitude ерата и еден од главните во Monday night war да има само 2 титули (ако се добро сеќавам), а дрво како Сина да има 10+ титули е срамота.
Само што изгледав attitude ера и може слободно да речам дека на wwe им фалат два добри stable. DX vs Nation of Domination феудот е 10/10