Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Мораше да направи нешто Талјавенто за Лацио оти дефинитивно Џенова играа многу грубо и заслужија да останат барем со играч помалку...

Изгубивме од Сиена за да го направиме поинтересно и понепредвидливо првенството. :D

Како што стојат работиве во моментов мислам дека Милан има најмногу шанси да заврши на тртото место

Аман бе Интер бе. Ќе ве пишам на спортска, ќе ве чекам уште вас и ќе изгубите, ејј..

Добро бе никако да ги погодим италијаниве...
Прошла недела ги имав Јуве и Рома на тикет ме заебаа, сеа ги имав Интер и Лацио они ме ебаа, што баксуз ќе беше ова све обратно да излагаат! Од друга страна па им одговара на Милан, вечер ако тепаат... уште поинтересно ќе стане :)

Добро бе никако да ги погодим италијаниве...
Прошла недела ги имав Јуве и Рома на тикет ме заебаа, сеа ги имав Интер и Лацио они ме ебаа, што баксуз ќе беше ова све обратно да излагаат! Од друга страна па им одговара на Милан, вечер ако тепаат... уште поинтересно ќе стане :)

Играј ги Наполи! :icon_lol:

Ставајте сите пари ова коло Наполи кикс прави ...
Можи кај тебе да спијам сега? :cautious:
:ROFLMAO: :D :)
Наредна клавај наполи да киксне (y)

Сега ќе ме браниш од лихвариве што ќе ми ги бараат парите што им ги позајмив за да уплатам? :( :( :(
:D

Сега ќе ме браниш од лихвариве што ќе ми ги бараат парите што им ги позајмив за да уплатам? :( :( :(
:D

Хахахахаа еве јас ќе ти позајмам стави сега за Лацио наредно коло, ем ќе ми ги вратиш мене со камата ем на лихварите со камата ем за тебе ќе имаш нешто

34278837.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom