Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Плука во ходник, плука на терен...сега за казна цела плата за спанаќ ќе ја дава, да нема плунка :D Попов морнарот де.

За што беше аплаузов у 10та минута на навивачите на Сити?

Сега го гледав видеово. И шо му напрај толку за го исклучи? ПА ВИЕ ШО ПЛУКАТЕ ОДМА ПО ПОПОВ (ИДИОТ,СЕЉАК,ВАКОВ-ТАКОВ) БЕТАР ОД ШИПТАРИВЕ СТЕ! ПРОСТА МАСА! ШО АКО ПЛУКНАЛ?! НАМЕСТО ДА ЗАСТАНИМЕ НА НЕГОВА СТРАНА ВИЕ ОДМА НАПАЃАТЕ.ЕБАВЕ БЕЗКИЧМЕЊАЦИ СИТЕ. ДЕМЕК ОВАЈ ВОКЕР КОМПЛИМЕНТИ МУ НАРЕЧЕ. КОЈЗНАЕ ШО МУ ОКАРА ШО ГО НАЛУТИ ТОЛКУ!

АЛИ ВИЕ СТЕ ЗА ЖАЛЕЊЕ СИТЕ ШО ПЛУКАТЕ ПО ПОПОВ ОДМА! РЕЗИЛ НАРОД СМЕ! БЕТАР ОД ШИПТАРОН СТЕ СИТЕ!

Срамота бе да застанеш на негова страна, ГО ПЛУКНА , какво застанување на негова страна, што ако е Македонец...

Сега го гледав видеово. И шо му напрај толку за го исклучи? ПА ВИЕ ШО ПЛУКАТЕ ОДМА ПО ПОПОВ (ИДИОТ,СЕЉАК,ВАКОВ-ТАКОВ) БЕТАР ОД ШИПТАРИВЕ СТЕ! ПРОСТА МАСА! ШО АКО ПЛУКНАЛ?! НАМЕСТО ДА ЗАСТАНИМЕ НА НЕГОВА СТРАНА ВИЕ ОДМА НАПАЃАТЕ.ЕБАВЕ БЕЗКИЧМЕЊАЦИ СИТЕ. ДЕМЕК ОВАЈ ВОКЕР КОМПЛИМЕНТИ МУ НАРЕЧЕ. КОЈЗНАЕ ШО МУ ОКАРА ШО ГО НАЛУТИ ТОЛКУ!

АЛИ ВИЕ СТЕ ЗА ЖАЛЕЊЕ СИТЕ ШО ПЛУКАТЕ ПО ПОПОВ ОДМА! РЕЗИЛ НАРОД СМЕ! БЕТАР ОД ШИПТАРОН СТЕ СИТЕ!
Мисли цар е што игра за ВБА на позајмица, што придонесе да се понаша ко куре по терен за Македонија. Нека се спушти малце на земја, не заслужува прв состав ни во ВБА пред Риџвел, ни во Македонија пред Лазевски.

Абе ко шо кажав погоре ЗА ЖАЛЕЊЕ СТЕ! Ко прв да беше овај нашиов шо плукнал па вие сега лекции по култура ќе држите! Ејјј беее, ние сами ако не се уништиме нема кој....:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
А Меси/Роналдо така да плукнеја некој се во ред ќе беше. Од кај знајте шо била причината шо го плукнал? Можи Вокер му окарал мајка. Се можи да е. Го плукна си доби црвен картон и то е то. Како демек македонец е и нема култура, зато го плукна. Пак ќе речам, да беше некој од Меси/Роналдо се ќе беше во ред, ама овај Попов е.
Не дека го оправдувам, ама вие ја напрајвте ко кизне шо да напрајл. Какви се „инциденти“ (ако можи да се наречи ова инцидент) имало, па Попов бил сељак, гомно и се најниско дека плукнал. Голем кур шо напрајл.

Ајде со ред да ви се објасни..

1. Во спортот има секакви дофрлања, немојте да мислите дека не си пцујат мајки у фаца на другите натпревари ама тоа се профи спортисти кои знаат да се контролираат. Сељачкото одма. Седи си мирен ко сите други фудбалери.

2. Брат мој да направеше такво нешто ќе ми беше срам и ќе го критикував, не па Попов, Меси или Роналдо.

Забалета ако си го шибнеше колку ќе се смеев ...али ето среќа имаат овие :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom