Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А каква формација треба за Матри?? Сите кон него да даваат и само тој да шутира на прва?? дај не заебавајте даде еден гол и го направивте богМоментално Матри ни е најдобар финишер сакале или неќеле,а тоа што Конте фура формација што не е за играч со неговите карактеристики,Матри не е воопшто крив.
Никој не го прави Меси туку си кажува реално како стојат работите.Јас сум сигурен да игра Матри за Манчестер ќе има 20+ голови во сезона.А каква формација треба за Матри?? Сите кон него да даваат и само тој да шутира на прва?? дај не заебавајте даде еден гол и го направивте бог![]()
Кој пак го спореди Матри со некој од ѕвездите? Реално?! не заебавај ти се молам далеку сте од реалноста...А која е разликата од Јуве до Ман?? ај објасни што ти е форава со овој муабет?Никој не го прави Меси туку си кажува реално како стојат работите.Јас сум сигурен да игра Матри за Манчестер ќе има 20+ голови во сезона.
Стилот на играта.Да игра чичарито кај нас сигурен сум дека ништо поарен од Матри и Кваљарела нема да биде,ама кога и да добие шанса во Манчестер растура детето.Во Манчестер Матри би се истурил од голови затоа што му одговара формација со крила и со квалитетен СС како Руни така што он и ќе нема којзнае каква улога во акциите само ќе треба да се позиционира и да финишира нешто во коа Матри е најдобар во нашиот напад.Кој пак го спореди Матри со некој од ѕвездите? Реално?! не заебавај ти се молам далеку сте од реалноста...А која е разликата од Јуве до Ман?? ај објасни што ти е форава со овој муабет?
Кој пак го спореди Матри со некој од ѕвездите? Реално?! не заебавај ти се молам далеку сте од реалноста...А која е разликата од Јуве до Ман?? ај објасни што ти е форава со овој муабет?
Немора да одмора ама треба Конте да му забрани да шутираСе глеа од головите пто ги постигнуваме кој е најадобар финишер моментално тоа е Матри дефинитивно...Џовинко искрено треба малце да одмори да не себичи пошо неможам да го гледам како усерува акции и шутеви...алал да му е за асистенцијата ама се на се лош впелаток остава...
Немора да одмора ама треба Конте да му забрани да шутира
Имаше Погба еден шут бе во второто,ама не доволоно силно и надвор од гол помина. Не приметив убаво дали зафати некој само и зато лош удар.имаше и пар лоши пасој,ама помагаше и во одбрана и машки се бореше секој дуел,то е за респект.Кога сме веќе кај тоа ке да Конте му има збрането на Погба да шутира
Имаше Погба еден шут бе во второто,ама не доволоно силно и надвор од гол помина. Не приметив убаво дали зафати некој само и зато лош удар. Иначе имаше и пар лоши пасој,ама помагаше и во одбрана и машки се бореше секој дуел,то е за респект.
Иначе да не цитирам и други од погоре,не е Матри најдобар финишер сезонава,то е Кваљарела и заслужува поголема минутажа и старт од прва минута пред Џовинко.
А за Матри освен во таја една акција кај шо го напрај то шо се очекува да го прај и за шо зема пари,во другите акци беше скоро незабележителен