Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега го прашувам еден фан на Сити зошто баш Џеко и ми вели дека воопшто не е константен и затоа ќе си оди и треба да се соберат пари за Кавани/Виља (ФФП).

Искрено освен Настасиќ, Сити најлош пазар имаше летово. Родвел беше талент 2009 само, Гибсон и Невил му фатија место во Евертон и се повредува, на Маикон ко да не му се игра више, Гарсија е закана од прекини а индиспонирано делува сред игра, Синклер ради квота земен. Лош пазар.

За мене се скоро сите рамноправни во лигава и затоа и ја пратам.Не мора да значи дека се просек ако немаат доминација на терен како Порто, Бенфика,Шахтјор или пак евентуално Барселона.
Барселона се покажала како екипиште,ама лигата малце ми е сомнителна ама сепак Барселона си е Барселона.
Каква беше Премиер пред неколку сезони, дека навикнати да гледаме полуфиналина и финалина меѓу англиски екипи?

:)

И Ливерпул јак во Европа. Не викам дека Примера е посилна, зошто и ја имам ист став за таа лига. Викам дека опаѓа оваа, а Бундесот зема замав.

<United>

Нема врска тоа што Челзи испадна од ЛШ. Испадна затоа што заслужи и затоа што играше мизерно.

Венгер би требало да земе некој од овие, треба Сити попост да дадат на Арсенал, сепак досега имаше добра соработка.
Ама сите овие научени кавијар да јадат,как ке се вратат на помија ?

Радлер Фердинанд повеќе на Твитер седел него шо играл? Втф? Фердинанд има одлична сезона сега, не заебавај. Една грешка нема направено. Не игра три со ред утакмици и не игра во куповите затоа што 34 години има више и го штедат. И мора веќе и Смолинг и Џонс да збираат искуство.

Тоа што единствената просечна екипа во лигата нема да избори место во ЛШ туку другите потпросечни екипи o_O

Затоа баш и Фергусон ја прави разликата. Како што ја прави и Перси. Едноставно е.
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 13:51 ---
Радлер Фердинанд повеќе на Твитер седел него шо играл? Втф? Фердинанд има одлична сезона сега, не заебавај. Една грешка нема направено. Не игра три со ред утакмици и не игра во куповите затоа што 34 години има више и го штедат. И мора веќе и Смолинг и Џонс да збираат искуство.

Последно што гледав, иако имаше добра партија со Спарси, беше кривец за голот. Барем толку ме држи меморија.
Фердинанд во изминативе 4 сезони, повеќе е повреден отколку што игра. Ај кажи дека не е така. И дека не е тој што беше порано.

Затоа баш и Фергусон ја прави разликата. Како што ја прави и Перси. Едноставно е.
Ајде ти кажи ми кои 4 екипи имаат подобар состав од Јунајтед ако го оставиме Фергусон настрана?

:)

И Ливерпул јак во Европа. Не викам дека Примера е посилна, зошто и ја имам ист став за таа лига. Викам дека опаѓа оваа, а Бундесот зема замав.

<United>

Нема врска тоа што Челзи испадна од ЛШ. Испадна затоа што заслужи и затоа што играше мизерно.

Проблемот во англиските екипи како што гледаме ми текна на шпанските екипи кога ја спомна Примера.
Многу пати англичаниве губат од шпанциве, а тоа се должи најмногу заради многуте мечеви во англиската лига и многуте купови.
Секој секого можи да победи во ПЛ, а за минатата сезона имаше и една сликичка таква :) , додека пак кај шпанциве тие долните последните 4-5 екипи се ко нашиве овде во 1ва лига што се во Македонија. Изгледај една утакмица и ќе воочиш и самиот + тоа немаат многу купови и имаат доволно одмор.
Додуша и до негде разочараа со потезите некои екипи оваа година во Англија, не треба да ја кривиме лигата доколку некои екипи потфрлија со своите потези се со цел да станат подобри..

--- надополнето: 3 февруари 2013 во 13:51 ---

Последно што гледав, иако имаше добра партија со Спарси, беше кривец за голот. Барем толку ме држи меморија.
Фердинанд во изминативе 4 сезони, повеќе е повреден отколку што игра. Ај кажи дека не е така. И дека не е тој што беше порано.
Имаше тие две сезони проблеми со грбот, освен тие две сезони играл по 50 натпревари годишно. Лани изигра 40 во сезона која отпаднавме од ЛШ што значи помалце утакмици а на реваншот со Ајакс памтам четворката назад ни беше Рафаел, Фабио, Смолинг и Џонс. Малце ли се 40 утакмици за 33 годишен стопер?

За против Спарс кривци за голот беа повеќе Видиќ и Рафаел. Тој што беше порано не е, многу јасно, ја има изгубено брзината. Но за чистење опасности во шеснаесетник уште е неприкосновен во нашата одбрана и тоа му е работа, зошто Видиќ е тој што иде напред.

Имаше тие две сезони проблеми со грбот, освен тие две сезони играл по 50 натпревари годишно. Лани изигра 40 во сезона која отпаднавме од ЛШ што значи помалце утакмици а на реваншот со Ајакс памтам четворката назад ни беше Рафаел, Фабио, Смолинг и Џонс. Малце ли се 40 утакмици за 33 годишен стопер?

За против Спарс кривци за голот беа повеќе Видиќ и Рафаел. Тој што беше порано не е, многу јасно, ја има изгубено брзината. Но за чистење опасности во шеснаесетник уште е неприкосновен во нашата одбрана и тоа му е работа, зошто Видиќ е тој што иде напред.

Taман се, со оглед на тоа на колку фронта се игра. Толку, ако не и повеќе игра и Тери.
Е сега, тој добива минутажа, ама колку е во добра форма и колку можеш да се потпреш на него кога играш против еден Реал е дискутабилно.

sop://broker.sopcast.com:3912/140487
блудзед :тотенхем-вест brom ,кој ке гледа нека се уклучи од сеа пошо после ке заебава

The channel is offline а утакмицата не е ни почната :facepalm:

Ццц
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 14:29 ---
П.С. После ги газиме Граѓаните. Ме заболе мене кој ќе освои, само ЛФЦ да си обезбеди пласман во ЛШ. Можеби е преоптимистичко ама мора да се надеваме :ROFLMAO:

Фор д рекорд, од секогаш сум бил против бекпасот на Стиви до Дидиер.

Почнаа да ги гасат од Сопкаст каналите ненормално :@ следете го bloodzeed на твитер и чекајте да постави линк.

The channel is offline а утакмицата не е ни почната :facepalm:

Ццц
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 14:29 ---
П.С. После ги газиме Граѓаните. Ме заболе мене кој ќе освои, само ЛФЦ да си обезбеди пласман во ЛШ. Можеби е преоптимистичко ама мора да се надеваме :ROFLMAO:

Фор д рекорд, од секогаш сум бил против бекпасот на Стиви до Дидиер.
Го смени каналот сега му е sop://broker.sopcast.com:3912/139669 побрзо
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 14:32 ---
Почнаа да ги гасат од Сопкаст каналите ненормално :mad: следете го bloodzeed на твитер и чекајте да постави линк.

Поарно Сити да тепа. Во тој случај, двете екипи добиваат.

Сити три бода, а Ливерпул уште еднаш ке покаже дека има напредок под водство на Велемајсторот од Северна Ирска.

Почнаа да ги гасат од Сопкаст каналите ненормално :mad: следете го bloodzeed на твитер и чекајте да постави линк.

Немам твитер, не сум хипстерче :P
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 14:34 ---
Го смени каналот сега му е sop://broker.sopcast.com:3912/139669 побрзо
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 14:32 ---

Пак е офлајн, сепак фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom