Има ли "гејмери" помеѓу вашите повозрасни роднини?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.754
Поени од реакции
14.881
Кај мене татко ми се УБИВА од играње CS, ако му го пишам никот и сте играле на Телекабел може и ќе го препознаете :icon_lol:

А има превртено некои FPS игри (Far Cry 1, Medal of Honor, Call of Duty првите, Delta Force играше на времето...)

Татко ми го игра покерот на фб. Заедно само табла играме на играјмо.се. :)

Татко ми игра покер на фб, табла на фб, а мајка ми ги игра тие вештерките шо пукат балони :D

Ауу со татко ми од увек сме играле фифа и рели :D
Порано на сони 1 па сега на комп. Штета ми се сјеба пцто и неаме играно од поодамна...

Дедо ми игра шах на компијутер,од него неможев на ред да дојдам на десктопот затоа си земав лаптоп.

a шо очекуваш ти на 50 години клан да си напраат и дота да играт?

Епа гејмери во насловот не е ставено во наводници за обратно значење, туку баш за гејмери во вистинска смисла на зборот. Ако покерот на фб е игра за гејмери, извини шо ти сметав

Баба ми еднаш ја зачекав како стега на спејс за да го јача херојот на Конквер (задача која и ја задал братучед ми)
Иначе 80 години има

Епа гејмери во насловот не е ставено во наводници за обратно значење, туку баш за гејмери во вистинска смисла на зборот. Ако покерот на фб е игра за гејмери, извини шо ти сметав

па не знам што се подразбира под „гејмери“ ај кажи ми дефиниција може ке ми се разјасни

Татко ми , 47 години.......играше порано ред алерт,џенералс и едни стратегии панзер џенерал.....стварно стратегии во права смисла на зборот беа тие игри.Уште ги игра,али сега повеќе игра total war игрите и шах......

Ќе пушти од јутјуб прејлиста и цепај цел ден на пц.Кога бев помал памтам и по 15 саати знаеше да се остави играјќи игри.....

Има играно и сталкер и бателфилд 2 и многу други игри кои не ги памтам,а верувам и дека не би ги знаеле.........најмногу стратегии игра.Порано кога се купуваа цд-ња,а не симнуваа како сега нон-стоп купуваше игрици.Дома имам стотици игри на цдиња...

Баба ми стегаше на спејс на Конвкер и го јачаш херојот да мава в дрво (задача која и ја задал братучед ми)
Мојата ми држеше ctrl за полесно да рипа човечето. :icon_lol::icon_lol:

Чичко ми (40 години) пуца Dota, Battlefield 2 и по некоја стратегија. По BF2 е многу попален дури и си ја купи оригинал со сите експанзии за да игра онлајн, а мајка ми покер редовно по 7-8 саата на ден XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom