Има ли "гејмери" помеѓу вашите повозрасни роднини?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Мајками игра зума делук и со јнес емулаторот бомберман 2 :D можда не е гејмерка пошто не игра вакви игри како кантер и друго, ама тоа е. А таткоми пак, игра само спидерс солитаире, и е гејмер во смисла на времето. многу време игра :D

Нц, кај мене нема. Татко ми од време на време му пуштам Forza и F1 да проба, но ептен слабо.

Имав порано еден роднина, беше во 40тите, страшен гејмер, тоа некаде пред 10тина година.

Татко ми Spider Solitaire ја истури од играње(секако со 4 бои)
порано играше дури не ја сврти
денес игра дури не ја сврти три пати
можи не е по гејмерските критереиуми ама сите пишуваат

Татко ми Spider Solitaire ја истури од играње(секако со 4 бои)
порано играше дури не ја сврти
денес игра дури не ја сврти три пати
можи не е по гејмерските критереиуми ама сите пишуваат
и таткоми со четири бои. Инаку, тој вака ги реди: прво црвено или црно. Ако е црвено мора да стави после црно, ако е црно, мора после да стави црвено, и тѕака натаму. Доколку ја згреши играта и стави црвено црвено, или црно црно,, ја почнува играта од ново.

Татко ми порано играше фифа и ме растураше.

И јас сакав да пишам дека татко ми додека не му цркна плејстејшнот, секојдневно играше, ама кога ги прочитав досегашните постови, видов дека јас сум постар од повеќете ваши татковци....

татко ми обично игра кец кога уплаќа спортска.

Кога зедовме сони 1 ( од тие шо беа големите ) редовно фифа цепевме ( повеќе од 10 утакмици у денот ) после тоа и winning eleven исто и ме пушташе оти бев помалав и се нервирав, немав рефлекс добар и еднаш го тепав фер и поштено и се откажа. После недела дена ми се расипа сонито ( сигурен сум дека тој имаше врска со тоа ). У меѓувреме заедно игравме GTA, GTA 2, CS и уште многу такви...
Ме навлече на игрици и он ги батали се додека не донесов џојпед ( популарниот џојстик ) и го натерав да се врати у форма на PES 6, една недела му требаше да ги гази на top player со 3-4 разлика, ама кога дојде со мене не можеше ни гол да ми даде. Од тогаш ништо, само кења шо играм игрици :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom