5770 ама GTS450 има подобар однос цена/перформанси (во Анхоч имаш GTS450 за 6500ден. отприлика, 5770 е 8500 ден.)Ок а од GTS 450 и 5770 кОаја е боље..
abe sea za sekoj komponent ke ne prasuvas sto, kako, dali i neznam uste sto drugo.ок, а дали вреди glaxy 9800 gt мислам дека ја има во анхоч, но зборот ми беше дали вреди да се купува за игри дали вреди за тие пари дали ќе може да ѓи кара игрите ОК со солиден FPS како например Crysis дали ќе може да ја тера Ок?
Џабе ќе ти кажам која е подобра, нема да ја купиш. Прекини да тролаш по форумов!Ок а од GTS 450 и 5770 кОаја е боље..
Hahaaha BustedЏабе ќе ти кажам која е подобра, нема да ја купиш. Прекини да тролаш по форумов!
ДОБРО БРЕ ЦАРЕ, А ЗОШО Е ОТВОРЕН ФОРУМОТ ПА ПРАШУЕМ БРЕ ЧОВЕК ШТО ИМА ЛОШО ВО ТОА АКО СУМ ТИ ДОСАДЕН НЕ МОРАШ НИ ДА ПИШУЕШ....уствари КОЈ ТЕ ТЕРАabe sea za sekoj komponent ke ne prasuvas sto, kako, dali i neznam uste sto drugo.
Најпаметно е да пишеш што сакаш да играш нормално, без сецкања па така ќе добиеш конфигурација, а не за секој дел посебно да пишуеш.Јас не „тролам“ по форумов туку само прашувам бидејќи во план ми е да купувам нов ПЦ или да го надографувам па затоа ве прашувам бидејќи не сакам да ѓи ЛУПНАМ парите на нешто што е чкарт затоа Вас ве прашувам.... а ако не знаете да дадете соодветен одговор тоа е ОК... ФАЛА ВИ ОДНАПРЕД ЗА РАЗБИРАЊЕТО Поззз!
--- надополнето ---
ДОБРО БРЕ ЦАРЕ, А ЗОШО Е ОТВОРЕН ФОРУМОТ ПА ПРАШУЕМ БРЕ ЧОВЕК ШТО ИМА ЛОШО ВО ТОА АКО СУМ ТИ ДОСАДЕН НЕ МОРАШ НИ ДА ПИШУЕШ....уствари КОЈ ТЕ ТЕРА
Athlon X2 3800+Ок бидејќи е таква работава Ок ќе ви кажам: Ако може да ми предложите некоја конфигурација или компоненти со која може да се игра Crysis Без сецкање :salut:
lelel jas imav mx440 128mb dzver graficka^7600GT e оверкил за крајсис..друри и на најголеми резолуции на повеке монитори. лично би ти ја препорачал nvidia mx440.
Зошто го споредвиш и ме мешаш мене.Ако сум тролал на форумов сум тролал порано,сега не.И ако мислиш за тоа дека пишам овде дека сакам тие и тие делови да ги земам и на крај или ке земам нешто трето или пак не земам грешка си.Последниов пат тоа што го пишав за нова плоча Biostar , амд процесор и 2гб ддр3рам не го направив бидеќи ми се расипа графичката од гром и требаше да дадам повеке пари за тие делови.Најпаметно е да пишеш што сакаш да играш нормално, без сецкања па така ќе добиеш конфигурација, а не за секој дел посебно да пишуеш.
Jovce 2 On sight
Епа ако нејќеш да се зезаме со тебе, прво вети (али озбилно) дека нема после да тролаш пак откако ќе ти пишеме конфигурација.Вие се зезате со мене???!!! Crysis на 7600 GT??!!! NOOooo WAY.... ЈАс имам 7300 GT Ја тера на LOW ама е како ТРАКТОР...... , но некоја по јака како што е 9800 гт, во тој РАНГ што ќе ја тера на високи ефекти без сецкање тоа го барам и затоа прашувам за компоненти и конфигурации затоа за да не направам грешка при купувањето на нов ПЦ или компоненти.... Затоа Ви се обраќам Вам..... ЗА ПОМОШ