Јанко ти си...

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Обид за кревање на рејтингот на емисијата, ептен очигледно со оглед на тоа дека самиот тој си ги става овие видеа на неговиот официјален ЈуТуб канал.

"Очај ве фаќа, браво"
" Уште еден доказ дека ова добро го правам и треба уште подобро да го правам "

Јанко се си објасни ;)

Донателче, еден најдобронамерен совет од мене: немој толку да се врзуваш емотивно за ликови како мортаделава, аустралопитекусот и латасоидот. Немој да мислиш дека тоа што го прават го прават поради некакви лични убедувања или идеали. Не. Го прават единствено поради личен интерес. Политички сончогледи и безрбетници без свое јас и без достоинство, најобични партиски подлизурковци и опортунисти кои во истиот момент кога ќе забележат дека бродот тоне, ќе го напуштат, впрочем како и секој стаорец, и ќе преминат во другиот табор. А ти ќе останеш со скршено срценце.

"Очај ве фаќа, браво"
" Уште еден доказ дека ова добро го правам и треба уште подобро да го правам "

Јанко се си објасни ;)
Да, да, со подзината уста останав кога го кажа тоа ;)

Ти прв ме цитира . Ај признавам.тие што се јавија се интелектуси,бистри души,а јанко е свиња..сите задоволни сега..овците на број , офчарите сити. Ајт.
ДОСТА БЕ СВИЊО ДЕБЕЛА :pos:
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 13:44 ---
Ах па твоите што држат ОТПОР не се ништо поарни...:icon_lol:
Кој мој бе ?
Говедо едно најобично ?

:pos:
ги читав коментариве , пресна темичка ,
немав фчера интернет ми ја скинаја струјата од ЕВН не се салам измислиле некоја сметка од 2004 неплатена и фчера цел ден немаф струја тако ми ја најде таа сметката , ПЛАТЕНА ...да ти ибам државата :facepalm: му ја однесе и му рекоја не можиме да те уклучиме денеска дури утре и ке си платиш 3 илјади денари за приклучок..денеска полагаф испит требаше да учам во темница ...арно шо имам уште еден стан кај да појдам
и после то некако ми го поврза со ова :pos: се изнасмеаф на сета мака :facepalm:

бтв позз до сите шо сте оставале коментари оти сме се замарале со јанко , ај ако сакате вие не замарајте со вашите коментари , друг пат ко че видите наслоф тема со јанко , ако нејчите да се замарате а и нас да не замарате со коментари од такоф тип само игнор да и напрајте
nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

Човек со својата глупост поголема и од вселената се стекнува со популарност ..

Јас го сакам Јанко смешен е духови е а и релативно интелигентен а тотално искулиран за некои работи. Штета што моите не го сакаат...Го гледаат Миленко кој ми е досаден а на моменти и напорен посебно ако му дојаде Миркана што уста не затвара.
Инаку не се слагам воопшто со Јанко ама ми е интересен како карактер.

Обид за кревање на рејтингот на емисијата, ептен очигледно со оглед на тоа дека самиот тој си ги става овие видеа на неговиот официјален ЈуТуб канал.
Не можеш да воскреснеш емисија која ја гледаат 10 пијани партиски војници и 1 неутралец што немал тој ден нешто попаметно да прави.

Немора да се отвори тема за секое тролување што ќе се случи во емисијата,работата е што нон стоп има вакви испади треба 1342342 теми да отвориме. ПИС :love:

Се сеќавате дека Јанко чита Кајгана? :icon_lol:
Нема везе сите ние сме за него НГО суруши на платен список на Сорос.
Затоа не ни есапи. :)

7-ма година на власт, а гледам кумановац @цитро уште неуморно ги брани, ало човек прием???

Јанко што ти требаше темата со Бранко бееее цццц копук........ иначе се слозувам дека е џиновско црево мортадела.

На Иле Биљбиљ финтата му ја крадат сите не се важи. Синот на Славе Биљбиљ од Дебар Маало со куќа како од Шутка, од 24 часа три и пол спие а останатото време е пијан и се пушта на млади девојчиња што за Бранко ќе гори и во пеколот ако треба..... постави јаки стандарди за јавување во емисија во живо да бидеме реални. Утепајте го со факти дебелиов бе со сељачки навреди и јас знам. Да ти е*ам свињата дебела. И што....???

Back
На врв Bottom