Јанко ти си...

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми е јасно како можи некој да се замара со работа која не го интересира или му оди на нерви. Или ајде оти баткава не го варам, да се јавам и да си лечам фрустрации таму, да му кажам нему јас убо кој е тој, а кој сум јас и оти не се согласувам ни малку со него.
Абе смени си каналче таму и гледај си нешто друго, пример Менталист на МТВ.

Јас се згазив од смеење кога Јанко здупи гледач со телевизорот, се смеев на клипот со "можеш к*рот да му го јадеш на Бранко", се згазив од смеење и сега (вторион легенда).

:pos:

Пукајте сеир бре луѓе, немојте со сериозни коментари на вакви теми, не вреди. :D

Јанко јанко јас мислам дека ова е само една наместена работа бидејќи некако премногу зачестија ваквите испади ...

Како што пишав и прееска на една друга тема, за мене Јанко е едно џиновско црево мортадела.
Си требало да се јавиш после вториот и да кажеш "Овие двајцава врска немаат ти си џиновско црево мортадела"

Да не се комуњариве нема да знае народов дека овој сеуште емисија води.

Ахаххаха ја мислев овој вториов ќе му каже на првиот да не ги вреѓа свињите аххахах :D

кај јанко глуп се прај, ама овие шо ѕвонат уште поглупи се...
не трошам за да го навредам некој и да ми се смеј цела македонија... џабе се селанчат, кажа некој погоре каков водител таква публика

Дајте име и презиме на вториот гледач ќе гласам за него жими се ова беше врв !!!

Што воопшто се замарате со вакви типци од типот на Јанко, Миленко и сл.
И на двајцата одамна не им ги следам емисиите бидејќи веќе не се интересни, Јанко почна да прави емисии ако се сеќавате во 2002 год. на тогашната ТВ4 и на почетокот емисиите му беа супер беа аполитички и тогаш го гледав скоро секоја вечер, Миленко почна некаде 2005-06 да прави емисии за Уфологија, вонземјани и сл. но последниве години ептен му забегаа емисиите во политика и повеќе не е интересен !
П.С. А дека и двајцата се ко суџук се ............. (n)

Свињо дебела браво браво
ЈЈанко овој шо ти се јави сега шо те навреди дека си свиња ти си говедо не си свиња :pos:
Очајни сте ова е доказ дека добро го правам ова.
Ах што ти се вика вмбло школа :pos:

Back
На врв Bottom