Јанко ти си...

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Не е убаво да лажеш.

На секоја тема се расправаш со сите кога се критикува Вмро или Вмровец.
И не ме цитирај,немам намера во ЧДА со глупостиве твои да се расправам.

Ти прв ме цитира . Ај признавам.тие што се јавија се интелектуси,бистри души,а јанко е свиња..сите задоволни сега..овците на број , офчарите сити. Ајт.

^Кај и да е ќе се откаже од водење на емисијава. Уствари сигурно уште сега сака ама „босот“ не му дозволува:pos:

Мислиш на тој бос што ти е на профајл пикчр ? Ебига , златен ти...

Абе туч,ме боли курац и за Јанко и за Станко и за ВМРО и за СДСМ. И нелжи дека си неопределен,немаше да рипаш како мајмун да беше. Ме иритира тоа што се палите на простаци,кои ќе прегорат телефон само да му кажат на јанко дека е свиња,а после у штаб ќе го лупаат по груди...браво шампион си,на свињата му кажа ддека е свиња....woww..јака муда направил типот. И сега уште му е влажен гзот пошто си мисли дека Бранко ќе чуе за тоа и ќе му го спопика,а овој ќе биде најсреќен ради тоа.

Тоа се дешаваше претходно, позната е ситуацијата, ама сега се сменети улогите. Да не се лажеме.

Е сеа овие од опозиција ги прават можда тие работи. Со нивен камен удираат. Часни сестри, на друг да се прават.
Ја сум стварно неопределен, така што немој да ме удираш на тоа место, ќе биде џабе :)

Па ништо не се дешава со телевизииве освен телма која е шо да ти кажам другиве се се розеви.И сеа нормално дека ќе го ругаат,што друго да праат,сака народ да се изнапљука.Мислам дека само СДСМ-овци го гледаат моментално да се испопцујат пред телевизор...

е како му го спопика алал да му е... овој па уште ТЕ ОСЕТИВ... шо осети бе? :)

Е ајде де, што осетил? Можеби за нешто друго мислел :sneaky:
1188.png

Свињо дебела браво браво
ЈЈанко овој шо ти се јави сега шо те навреди дека си свиња ти си говедо не си свиња :pos:
Очајни сте ова е доказ дека добро го правам ова.
Ах што ти се вика вмбло школа :pos:

Ах па твоите што држат ОТПОР не се ништо поарни...:icon_lol:

И докажа нешто,ме разоткри,а ?
Е како де не ја разбираш логиката, ако не ти се свиѓа Јанко, ти си од СДСМ и точка. :icon_lol:

А не знам шо се пуваат овие поштувачиве на Јане, демек сељаци се тие што се јавиле. Па нормално де, во таква емисија кој да се јави? Доктор на науки некој, или професор доктор? Смешки..

"Очај ве фаќа, браво"
" Уште еден доказ дека ова добро го правам и треба уште подобро да го правам "

Јанко се си објасни ;)

Back
На врв Bottom