Што мислите за Jaнко и емисијата "Јади Бурек"?

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Oткако стана политички ориентиран ( вмро ), и ова се должи највероватно откако се префрли во Сител, ептен ми е одбивен а иначе ми беше многу интересна емисијата и сеуште понекогаш ја следам но кога има тема за политика само "напред вмро" се кажува и менувам канал. Интересно е и тоа што ги дели гледачите на пример: "Шо напрај Бранко за Македонија да го питам абе ќе му е*ам све у п*чка лоповска, пијаница ...!" и Јанко после така е господине вашето е гласот на народот бла бла, а ќе се јави некој "Груевски драпа мади*а не го сакаме повеќе и сакам да кажам *го гасат од емисија*" и Јанко вика во стил да да кажете те си се невоспитани едни како не ви е срам бе..... бљак....

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
http://think.mk/2013/01/31/janko-e-svina-debela-ili-obichno-govedo/

A sto e fintava so javuvanje i vreganje na voditeli?

Sledno pretpostavuvam:Milena od Kanal 5
"Alo vo programa sum? Kurva skapana vmrovska!!!"

Koga Makedonecot ke dopre dno svaka deka moze da podiskopa uste podole i da dopre uste edno dno. Se prasuvam samo do koga ke ideme nadole.....
Не, водителите и телевизиите веќе неколку години сеуште го бараат дното, со нивните емисии во кои дебилно се однесуваат и нормално кога предизвикуваш народ, треба да очекуваш и вакви работи, оти нормално сите не сме добро материјално обезбедени, повеќето се крај со крај, не на секој му паднала секирата во мед.
И нормално кога луѓето нема што да прават по дома, бидејќи реално повеќето живеат во станови и градови и не работат, мора некаде да се издуваат и кога ќе видиш дека што е програмската шема на телевизиите, каква работи прикажуваат полни со стрес и незадоволство, овие емисии доаѓаат како издувен вентил. Во вакви емисии, никогаш не би се јавил некој селанец што има работа на нива или некој што добро заработува, бидејќи немаат време да гледаат вакви глупости.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.788
Поени од реакции
8.209
Не го гледам секој ден редовно , некогаш ќе фатам некоја емисија кога гости му се луѓе со кој не прави моабети за политика. знае некогаш да викне добри гости и емисијата до крај да ја изгледам.

Но кога му се такви гостите, некој музичари или некој водител, глумец, уметник и слично, претерано ме нервира што почнува да се фали ептен дека работел во радио 103-ка и тоа не знам колку пати веќе го кажа во емисијата, играл што ти ја знам таму какви компјутерски игри, дека ептен е фан на групата Анастасија и се разбира во музика, почнува малку да филозофира и многу друго.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Просто сум фасцирниран, јас ко човечко битије составено од керв и месо, досега немам гледано поедукативни и поинтересни емисии од тије на Јане Крмачето. Просто си се чудам ко ќе гледам како мојш да си онолку глупо неартикулисано радиоактивно створење, али то е шо ќе прајш.
Ја не го гледам кизнајт колку или зш ми е омилен, али го имам во позадина на тенеќево со течни кристали пуштено, па чекам да му се јавит некој гледач кој ќе го грабнит малу низ нозе, за да си се посмеам. Али прасичот мал не признават, "Aаа те знам јас те осетив која ти е намерата.", и само си се правдат.
Аре беајте, да му се посерам во то муцката со 7 заба натре чернобилски.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Кога не зборува за политика, т.е. кога нема таква тема знае да прави одлични емисии. Имаше пред пола година цела една недела имаше интересни емисии во врска со астрономија, филмови, па гостин му беше џамбазов итн.. Па потоа почна пак да сере со некои политички теми и престанав да го гледам.

Член од
18 септември 2014
Мислења
828
Поени од реакции
747
Bi go pratil vo ludnica debelava svinja.. Mame mu ebam, kopile fasisticko !!! Bi go nadenal na kol na sred plostad, se me ebam. Ako go nacekam nekogas vo zivo, bi go zdrobil.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Кога не зборува за политика, т.е. кога нема таква тема знае да прави одлични емисии. Имаше пред пола година цела една недела имаше интересни емисии во врска со астрономија, филмови, па гостин му беше џамбазов итн.. Па потоа почна пак да сере со некои политички теми и престанав да го гледам.
Да мора да ти потврдам, навистина имаше добри емисии, па и политички, кога беше самостоен т.е кога не го плаќаа од буџетот, дури и добри дебати со гости (политичари) па по некоја музичка емисија музика, смешни клипови, но сега го расипа парата и сам себе е пародија.
Не може човек да оди против, разумното размислување освен ако не е платен.
Го начекав малку кога зборуваше за Софијанова, како ја брани и слично и ми се стемни, затоа што го памтам за слични случаи како Тамара ( и тоа не еден случај) од петни жиле се има борено против системот.
Што друго да се каже дека парата го расипа

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.788
Поени од реакции
8.209
Добра пародија направиле од Јанко и Каракмишева :icon_lol:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.166
Пред Сител се степаа Јанко – Јади бурек и Саше Политико
прочитано 1,421 пати
30-06-2015 21:34:10

Вечерва окoлу 21 часот пред влезот на ТВ Сител се случил инцидент, дознава Либертас.

Новинарот Саше Политико го чекал Јанко Илковски на влезот и со вклучен мобилен го прашал „како не ти е срам, се правиш професионалец, а Грујо ти ја вработил жена ти?“.

На ова Јанко наместо одговор извадил спреј за заслепување и го испрскал Политико.

Настанала гужва, вработените во Сител излегле, и како што вели нашиот извор, навивале за својот колега Јанко.

Инцидентот не завршил тука, туку двајцата почнале да се бркаат околу стадионот и низ паркот дваесетина минути.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.533
Поени од реакции
87.645
Да се бркаат бе...:pos: на оваа ситуација фали во позадина да оди музиката од Бени Хил

Kajgana Shop

На врв Bottom