ficdogg
221b
DMC: Devil May cry, e испадната и ја има на замунда 8гига. Ми се свиѓа како ја направиле, и супер е приказната. Јас одма ја свртев ^ ^.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш и пред почеток на секоја мисија да смениш difficulty, ако немаш веќе приметено.se mislam da pocnam odnovo na hard.

Можеш и пред почеток на секоја мисија да смениш difficulty, ако немаш веќе приметено.
And am I the only person on the internet who is not that really bothered by the way Dante looks in this game?! Па и децава што гласаат со 0 на сајтовиве како што се Metacritic. Пази, the acting and the writing are bad, пошто на претходните DmC токму тие аспекти од играта беа на највисоко ниво, нели.
Мене засега ми е солидна (до 8 мисија сум), и имам неколку забелешки, воглавно што е лесна (дури и на nephilim mode не е некој предизвик), ама барем да ја завршам прво, па со право да критикувам некои работи. Всушност, испадна можеби и подобро од што очекував. Највеќе поради новиот developers team бев песимист, but hey, they are leaving their own mark on the franchise.
), ама е подобра отколку што и се признава.
mC e i te kako pristapot premnogu razlichen, mnogu e zapadnjachki. I normalno pogolemiot del od fanovite na DmC 1,2,3,4 ja sakaa franshizata bash poradi toj manga pristap na dizajnot na likovite i sega odednash op nov western dizajn pritoa zaboravajki deka e fucking reboot, i toa hard core reboot.Едноставно здосадува фактот дека има 1000 комбинации со копчињата :SКоментар два од мене.
Ко за борбена игра, не е толку лоша играва. Тепањето е добро изведено.
Ама и затоа што е тепачка игра брзо (ми) се здосадува.
Илјада и еднаЕдноставно здосадува фактот дека има 1000 комбинации со копчињата :S
.