ficdogg
221b
DMC: Devil May cry, e испадната и ја има на замунда 8гига. Ми се свиѓа како ја направиле, и супер е приказната. Јас одма ја свртев ^ ^.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш и пред почеток на секоја мисија да смениш difficulty, ако немаш веќе приметено.se mislam da pocnam odnovo na hard.
Можеш и пред почеток на секоја мисија да смениш difficulty, ако немаш веќе приметено.
And am I the only person on the internet who is not that really bothered by the way Dante looks in this game?! Па и децава што гласаат со 0 на сајтовиве како што се Metacritic. Пази, the acting and the writing are bad, пошто на претходните DmC токму тие аспекти од играта беа на највисоко ниво, нели.
Мене засега ми е солидна (до 8 мисија сум), и имам неколку забелешки, воглавно што е лесна (дури и на nephilim mode не е некој предизвик), ама барем да ја завршам прво, па со право да критикувам некои работи. Всушност, испадна можеби и подобро од што очекував. Највеќе поради новиот developers team бев песимист, but hey, they are leaving their own mark on the franchise.
Едноставно здосадува фактот дека има 1000 комбинации со копчињата :SКоментар два од мене.
Ко за борбена игра, не е толку лоша играва. Тепањето е добро изведено.
Ама и затоа што е тепачка игра брзо (ми) се здосадува.
Илјада и еднаЕдноставно здосадува фактот дека има 1000 комбинации со копчињата :S