Фан клуб - РК Вардар

У кои кафичи си ги гледал бе ? :D
Кај не, или во тие што се во Трговски или по улциа Македонија :icon_mrgr:
Џабе ти е, за да бидеш со нив ќе треба една скала да си земеш :icon_lol:
Само они штрчат во цел кафич неможеш да ги утнеш :icon_mrgr:

Ajdee i punidile i na Milena Knezevic dogovor ama taa gi odbila :D
Ovie zabegale epten....Zrk Vardar -PSG vo pogled na spekulacii :D

Од следната сезона шпанската репрезентативка Марта Манге ќе го носи дресот на скопски Вардар според црногорските медиуми .Насловот за преселбата на Лекиќ и Радичевиќ во Вардар како и понудата за Кнежевиќ која ја одбила е насловена како Чудо во СКОПЈЕ

Tuuu samo nekoj spekulacii se javuvaat vo vrska so zasiluvanja vo ZRK Vardar..... Sea najnovo se pojavi deka Turej go raskinala dogovorot so svojot klub, i deka najverojatno ke potpisuva so Vardar... Ama ne mi deluva verno poso na taa pozicija iame previse igraci... Ostanuva da vidime... Inace koj ne bi sakal da ja vidi Turej u svoj klub:)

Tuuu samo nekoj spekulacii se javuvaat vo vrska so zasiluvanja vo ZRK Vardar..... Sea najnovo se pojavi deka Turej go raskinala dogovorot so svojot klub, i deka najverojatno ke potpisuva so Vardar... Ama ne mi deluva verno poso na taa pozicija iame previse igraci... Ostanuva da vidime... Inace koj ne bi sakal da ja vidi Turej u svoj klub:)
За Туреј се шпекулираше уте од летото, уште од тогаш викаа дека ќе играла за нас, ама ништо не испадна.

Иначе машкиот тим беа на подготовки во Златибор, а подготовките продолжуваат во Стара Пазова, т.е. уште од вчера се таму и беше предвидено да изиграат пријателска со Војводина. Сите играчи се приклучиле на подготовките освен Драгаш кој заработил повреда на грбот при репрезентативните настапи за Србија.

За Туреј се шпекулираше уте од летото, уште од тогаш викаа дека ќе играла за нас, ама ништо не испадна.

За туреј не е вистина,значи некоја русинка го напушта клубот и одма се крева фама дека можи да дојди во вардар .

Вардар-Војводина 30-29 (17:16)
Сала: Комплекс на удбалскиот сојуз на Србија, Стара Пазова
Вардар: Марковиќ 6, Недановски 1, Ојлески 2, Лазаров 2, Кукоски, Абутовиќ 1, Карачиќ 2, Прибак, Петриќ 5, Рајковиќ 5, Раковиќ 5, Јовчески, Маркоски, Лазовиќ 1, Милиќ (5 одбрани), Даскалоски (10 одбрани), Чаневски.

Даскаловски со 10 одбрани (y)
Го немало Столе... Ти ебам репрезентативните првенства, Столе неможе со месеци да се опорави после нив :mad:

Вардар-Војводина 30-29 (17:16)
Сала: Комплекс на удбалскиот сојуз на Србија, Стара Пазова
Вардар: Марковиќ 6, Недановски 1, Ојлески 2, Лазаров 2, Кукоски, Абутовиќ 1, Карачиќ 2, Прибак, Петриќ 5, Рајковиќ 5, Раковиќ 5, Јовчески, Маркоски, Лазовиќ 1, Милиќ (5 одбрани), Даскалоски (10 одбрани), Чаневски.

Даскаловски со 10 одбрани (y)
Го немало Столе... Ти ебам репрезентативните првенства, Столе неможе со месеци да се опорави после нив :mad:

Da be i ja toa primetiv go nema Stole... Dali pak obnovil nekoja povreda? Inace pred natprevarot so Germanij vo Barcelona pijuckavme so Stoilov senior... Go prasav kako stoi Stole so ponudi, vika imal puno ponudi i proslata i ovaa godina i najverojatno ni bega naredenata. Od edna strana mi e mnogu kriivo zaso Stole mi e najomilen makedonski rakometar, ama pa od druga strana sakam da napreduva u kariera i da igra vo jak klub!

Da be i ja toa primetiv go nema Stole... Dali pak obnovil nekoja povreda? Inace pred natprevarot so Germanij vo Barcelona pijuckavme so Stoilov senior... Go prasav kako stoi Stole so ponudi, vika imal puno ponudi i proslata i ovaa godina i najverojatno ni bega naredenata. Od edna strana mi e mnogu kriivo zaso Stole mi e najomilen makedonski rakometar, ama pa od druga strana sakam da napreduva u kariera i da igra vo jak klub!
Ако иде нека иде во некој подобар клуб во Франција или Германија или некој од другиве гиганти како Киелце, Веспрем, Чеховски Медведи.......

Сите пикери на Данска играат во Бундес и Асобал… а Столе е две класи подобар од нив, така да, нека лета побрзо за странција.

Нема потреба,оваа година Металург паѓа и следна година ќе може Столе со Вардар во Лига на шампиони.

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom