Фан клуб - РК Вардар

Други мислат, јас не мислам :D
Чим стави слика од куглана одма на него помислив.........али WTF бе брат ???
Или има некој чуден фетиш на дебели или овој има многу повеќе пари од што мислиме.....трето нема,ако е тоа вистина.

Не ме јеби,кај иде таква пичка со Доне бе ???
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 00:53 ---
Ако мислиш на Милиќ он е женет бе и има дете колку што знам.
Аман бе кога стигнал да се ожени и дете да направи ....:)
Многу млад.....

Стварно Доне бе, тој курето неможе да си го најде од салото,па ќе ја вртел наша Ива :pos:
Ако е вистина значи има надеж за секој од нас.......:D
Мада од друга страна да ти дојде мака кој стигна на ред таква бомба да плеска.....

Ако е вистина значи има надеж за секој од нас.......:D
Мада од друга страна да ти дојде мака кој стигна на ред таква бомба да плеска.....
Ништо тогаш,давајте фб од неа да ја боцнам, може ќе се фати на јадицата :pos:

Брат Милиќ 21 година има, не ме јеби:pos:
Да бе он вечно ќе има 21 година 23 има бе :D , види на профил ќе видиш дека му соти оженет а и слики има со мало дете две години дали има, а може и јас да сум грешка.

:pos:
Одма помислив на Доне :pos:
Фраер е типот... :D
Инаку Ива и е името.

Од нигде испадна дека сме играле турнир во Нови Пазар и сме го освоиле :pos:

Ракометарите на Вардар про го освоија првото место на меѓународниот турнир во Нови Пазар, откако во вечерашното финале го победија домашниот состав и организатор на турнирот со 34-22. „Црвено-црните“ ја покажаа својата класа, иако не беа комплетни со оглед дека неколкумина ракометари настапуваат на мундијалот во Шпанија.

На полувремето на финалниот меч од турнирот, вардарци имаа водство од 14-12 против Нови Пазар. Сепак, во вториот дел комплетна доминација имал тимот на Вардар про. Најефикасен во редовите на актуелниот шампион на СЕХА-лигата беше Немања Прибак со девет голови, Вук Лазовиќ постигна осум, а Иван Карачиќ беше стрелец на шест погодоци.

Третото место на турнирот „Нови Пазар 2013“ го освои Металопластика од Шабац, која во малото финале го совлада тимот на Горажде со 33-22.

Средниот бек на Вардар про, Немања Прибак, е прогласен за најдобар ракометар на турнирот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom