Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
хахахахахахах ако е така ме занима како изгледа тој сексНе биди вулгарен![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахахахахах ако е така ме занима како изгледа тој сексНе биди вулгарен![]()
Чим стави слика од куглана одма на него помислив.........али WTF бе брат ???Други мислат, јас не мислам![]()
Аман бе кога стигнал да се ожени и дете да направи ....Ако мислиш на Милиќ он е женет бе и има дете колку што знам.
Брат Милиќ 21 година има, не ме јебиАко мислиш на Милиќ он е женет бе и има дете колку што знам.
Ако е вистина значи има надеж за секој од нас.......Стварно Доне бе, тој курето неможе да си го најде од салото,па ќе ја вртел наша Ива![]()
Ништо тогаш,давајте фб од неа да ја боцнам, може ќе се фати на јадицатаАко е вистина значи има надеж за секој од нас.......
Мада од друга страна да ти дојде мака кој стигна на ред таква бомба да плеска.....
Да бе он вечно ќе има 21 година 23 има беБрат Милиќ 21 година има, не ме јеби![]()
Fala bogu pocnaa da go padat visokot nekvalitetni rakometarki,ima uste nekolku sto treba da si idat .....
Ива го преживеа првиот бран
Она у кревет го преживува ураганот Доне, вакви ситнурајќи пичкин дим се за неа.Ива го преживеа првиот бран![]()