Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто бе олку возбуден сум :cautious:

Тоа е тоа Ел Класико се игра, а којзнае како ќе ни мине времето до 21:00, а не сакам да спомнам што ќе ни се случи 1-2 часа пред натпреварот...треска упм!

Иначе оптимист сум за вечерва ама никако не смеат да го потценат противникот, мислам дека Мадрид ќе бидат уште помотивирани, им фалат играчи така да тие што ќе играат ќе сакаат да се докажат на овој голем натпревар.
Ќе кажев голем плус за нас е неиграњето на Касиљас, ама џабе кога и ние на голот ќе го имаме Пинто, така да повеќе се надевам на средниот ред и нападот, во добра форма се.
А се кладам дека први ќе примиме гол, јбг секогаш е така на Ел Класико!

ПС: Alexis (to agent when told in 2011 Chelsea City offered 3 times more): "Reject them. I'm a Barça fan, I only want to play for them."

Фала друже, иначе не уште многу години, туку цел живот!
Офкорс:)
Вечер треба се повеќе да шутираме од далеку,на Адан му е првото Класико,неискусен е,така да имаме големи шанси да постигнеме гол со не толку мака.Да ја играме нашата препознатлива игра но при ситуација за шут од далеку нека се искористи и тој факт на овој меч......
Со отсуството на Ди Марија,скоро секој напад ќе оди преку КР,друга варијанта немааат...
Иначе исто како Тони и јас типувам дека први ќе примиме гол,јебига веќе се научивме на тоа....

Заебете тоа дека не се опасни Мадрид.

Средината со Кедира, Озил и Чаби им е во одлична форма од нова година навака.

Нема сите напади да одат преку Роналдо затоа што тука се Озил и Модрич.

Играта на Мадрид ќе биде таа што ја знаеме. Ќе притиснат силно во првите 30 минути и ќе се надеваат да дојдат во предност тогаш. После тоа ќе пробаат да префрлаат топки преку Пиќе и Пујол.

Одбраната им е изрешетана ама имаат солидни играчи. Есиен, Арбелоа, Карваљо и Марсело се добра одбрана во секој случај.

Тијаго и/или Адријано ако играат обавезно со инструкции да шутираат од далеку без разлика дали брани Адан или Лопез.

Битна е битката во првите 30 минути. Иниеста, Меси, Цеск, Бускетс и Чави/Тијаго ќе мора да држат посед без премногу обиди за напад на почетокот, а после да распалат.

Ако победиме без примен гол вечер сме завршиле добра работа.

И со втор состав да играат Реал сепак нема да биде лесно. Друго е кога е Ел Класико, голема е желбата и кај нив. Јас сум задоволен со финале, не мора вечер да тепаме 0-3 или сл.

Осеќам дека ако игра ќе е клучниот на теренот.
313849_10151537185034305_1038405772_n.jpg

POR FAVOR RUORA!

Јас би го ставил А.Санчез прв состав,со тоа би добил поголема самодоверба па може и да не изненади со некој гол.(и така ќе ги бушиме јако вечер)

Абе која црна самодоверба Виља го сакам вечер прва постава.

Имам така добро чувство дека ке ги газиме вечерва, исто ко што имав кога тепавме 5-0 :D

Sancez prv sostav ? Verojatno se zaebavas o_O Pogolema samodoverba moze da dobie na sekoj mec ako psihicki e spremen za toj mec,a ne samo na vakvi derba....
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 18:12 ---
Имам така добро чувство дека ке ги газиме вечерва, исто ко што имав кога тепавме 5-0 :D
Jas ne znam kakvo custvo imam,ko da se spremam za ispitot na mojot zivot,ili taka nesto :D Nervozi cel den u pm....:cautious:

Јас пошто имам други маки, немам ни време да мислам на натпреварот. Со оглед на тоа како играме во одбрана, за мене и реми би било ок. Ако победиме лично ќе бидам изненаден. Но добро тоа е само мое мислење

Ако игра виља тогаш Фабрегас не треба да игра, ќе играат стандарт Чави-Буски-Фабре и у напад Педро-Меси-Виља, освен ако не го седне Педро на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom