Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не можеш да знаеш дека си во право, едноставно не можеш. Секогаш ќе претпоставуваш се додека немаш доказ/факт.

И Глејзери и те како го оставале Утд сезони без трофеј.

Бараш сопственици да го водат клубот од љубов а и сам кажуваш да бидеш ти газда на друг клуб би работел за пари а притоа и бараш Шеици (а предходно бараш вљубени газди) :)
Ќе имам доказ, недај боже ако ни се случи нешто како Ренџерс, само ќе биди касно тогаш.

Сезона без трфеј од Глејзери. Ние 20! Инаку 7-8 од кога имаме газди, освен лани огромната титула, која носи и слава и пари :)

Ти ми рече дека и јас ќе сум го водел Ливерпул за профит, јас ти кажав дека не е точно. А барам Шеици зато шо барем трошат не прашват. Колку толку има љубов :D
Љубоф....o_O

Изгледа ги побркавме работите....
Газдите имаат заработка од нашата ЉубоФ.
Тие немаат Љубоф.... туку имаат заработка. Па дури и оние толку посакуваните Шеици (само што тие перат пари)!
Па така де, газдите заработват на наша мака. Му е гајле нив дека јас се нервирам. А шеиците колку толку една милијарда ќе потрошат, не е многу ама ајде. Нека перат нека носат после :D

Немојте бе луѓе да го браните Роџерс бар преќутете кога се работи за него.
Човекот освен екипи како Норвич други тимови и неможе да победи.
Рој Ходсон таков никаков ги победи Челзи и Наполи и тоа онака ги ишљака како мали деца.. а овој со Олдам се мачи .
Баталете ја таа тема со Роџерс истрошена е + неможе нема ниедна позитивна работа за која можеш цврсто да се држиш.

Денеска бдв ги лупнав 2-ка ( како и на сите дербиња до сега) во исчекување на конечно кршење на мразот.
Па ајде после 7-8 дербиња ваљда еднашка ќе погоди формација и тактика човеков..

Баталена е.... само шо ја и Eric J. Biafranić се фативме сабајлечки да тепаме слама, зашо немавме работа.
Гледам он си нашол па го снема.... ја очигледно и ова треба да го вметнам во дневницата!;)

Него муабетов ми беше.....
Роџерс ќе го кудам кога ќе промаши играчи како на предходниот натпревар со Арсенал, кога ќе промаши играчи како на промашената тактика со Стоук ....
Но неможам да кудам човек кој што поставил тим едно 10 пати поскап од Олдам и овие да си играат ко на пољана.
Би го подржал во употребата на Сила како што беше случајот со Даунинг, Хендерсон..... па и сега со Шкртел (според шпекулацииве).

Останатото....Роџерс аут ..... ви е исто како да сте рекле...
Ливерпул екипа АУТ...
Нова Ливерпул екипа ИН...

Кажете Роџерс аут кога би ја имал слободата и парите на Мурињо и Манчини.

Да се вратиме пак..... Роџерс е најмалку крив за тоа што се случува. Проблемот е горе во влада ( ;) )
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 12:33 ---
Денес тепаме ! ...
не за друго , сликава од Торко среќа ни носи :pipi:

Арно ме потцети..... ебем ти слика коа не посра Олдам..... не ич не ја ебам, ќе ја сечам!

Баталена е.... само шо ја и Eric J. Biafranić се фативме сабајлечки да тепаме слама, зашо немавме работа.
Гледам он си нашол па го снема.... ја очигледно и ова треба да го вметнам во дневницата!;)

Него муабетов ми беше.....
Роџерс ќе го кудам кога ќе промаши играчи како на предходниот натпревар со Арсенал, кога ќе промаши играчи како на промашената тактика со Стоук ....
Но неможам да кудам човек кој што поставил тим едно 10 пати поскап од Олдам и овие да си играат ко на пољана.
Би го подржал во употребата на Сила како што беше случајот со Даунинг, Хендерсон..... па и сега со Шкртел (според шпекулацииве).

Останатото....Роџерс аут ..... ви е исто како да сте рекле...
Ливерпул екипа АУТ...
Нова Ливерпул екипа ИН...

Кажете Роџерс аут кога би ја имал слободата и парите на Мурињо и Манчини.

Да се вратиме пак..... Роџерс е најмалку крив за тоа што се случува. Проблемот е горе во влада ( ;) )

Брат па Роџерс ја има целата слобода..не земаа ДОФ баш ради него.Има потрошено до сега 50м а нема никаков ефект..
До Фебруар отпаднат е од двата купа во кои лани игравме во финале..и тоа од екипи како Свонси и Олдам.. лани Далглиш стигна до финалињата преку Стоук,Челзи,Евертон,Сити,Јунајтед..што има голема голема голема разлика.

Околу играњето како на пољана. Да те прашам дали Ливерпул на тој натпревар играше 4-3-3 или играше друга формација?? Дали беше несериозно да се чека до 60-та минута и да се прави замена на 3-1 кога веќе од предходно се гледаше дека таа формација и таа игра нефункционира?Дали е несериозно да се стави таква одбрамбена линија со Робинсон,Коатес,Шкртел и Виздом кои прв пат играат заедно на еден натпреавар??
Играчите си имаат кривица нормално но неможе да се каже дека Роџерс нема.
Ако е така ,тогаш ниеден менаџер нема кривица, ќе одбере формација, ќе каже како да се игра и крај..после е све до играчите ако идеме по твое.
Тогаш Мурињо не е крив што Реал е 20 бода позади Барса нели, до играчите е..нека го избркаат тогаш Роналдо и Озил а нека го чуваат Мурињо..ако идеме по таа логика.

Брат па Роџерс ја има целата слобода..не земаа ДОФ баш ради него.Има потрошено до сега 50м а нема никаков ефект..
До Фебруар отпаднат е од двата купа во кои лани игравме во финале..и тоа од екипи како Свонси и Олдам.. лани Далглиш стигна до финалињата преку Стоук,Челзи,Евертон,Сити,Јунајтед..што има голема голема голема разлика.
Али затоа Кени едвај и на 8мо место се задржа во лига, а рачунај лани и не игравме Лига Европа па можевме поголем акцент да ставиме на домашните купови. Ќе го видиме конечниот исход од Роџерс на крај на сезона.

Околу играњето како на пољана. Да те прашам дали Ливерпул на тој натпревар играше 4-3-3 или играше друга формација?? Дали беше несериозно да се чека до 60-та минута и да се прави замена на 3-1 кога веќе од предходно се гледаше дека таа формација и таа игра нефункционира?Дали е несериозно да се стави таква одбрамбена линија со Робинсон,Коатес,Шкртел и Виздом кои прв пат играат заедно на еден натпреавар??
Играчите си имаат кривица нормално но неможе да се каже дека Роџерс нема.
Ако е така ,тогаш ниеден менаџер нема кривица, ќе одбере формација, ќе каже како да се игра и крај..после е све до играчите ако идеме по твое.
Тогаш Мурињо не е крив што Реал е 20 бода позади Барса нели, до играчите е..нека го избркаат тогаш Роналдо и Озил а нека го чуваат Мурињо..ако идеме по таа логика.

Ај вака.........
Роџерс е најмалку крив за позицијата на која се наоѓаме, затоа што таа позиција ја имаме веќе 3-4 сезони.
Роџерс не држи на иста позиција како и Кралот и Хоџсон.....

Ја не видов да пишувате тогаш Даглиш Аут.
Немој сеа да ми кажеш тогаш ги победивме Челзи, Стоук и Евертон...

Значи ситуацијата е иста што се однесува до позицијата.

Што се однесува до играчкиот кадар...... е таму сме светлосни години разлика!

Од каде извади дека Роџерс ја има целата слобода...... кога излегува јавно и кажува дека му требаат ПОСТАРИ играчи но тоа не е политиката на клубот која је креираа Газдите.
Која слобода ја има????

Или може алудираш на составот..... да составот за први 11 го составува он..... го составува од тоа што има.

Што се однесува до потрошените пари....
Го оправдуваш тоа што Даглиш потроши суми кои не знаеме да ги изговориме за играчи кои не покажаа ништо за тие пари, а не го оправдуваш Роџерс за неговите трансфери?
Која е логиката.

Премногу се напињам да ви докажам дека во моментот единствен кривец за вас за сите овие 20 години без Премиерлигашка титула и за сите овие 3-4 сезони просечна позиција .... ви е крив Роџерс.
Тоа се обидувам да ви докажам дека не е така.....
Се обидувам да ви докажам дека Роџерс е најмалку крив за ова што се случува.....

Оставете го човекот да си ја врши работата барем едно година време .....
Позицијата е таа веќе 3-4 сезони.... не не однел на 21 место па да викаме дека пропаднавме од него..... ние пропаднавме пред 3-4 години.

Али затоа Кени едвај и на 8мо место се задржа во лига, а рачунај лани и не игравме Лига Европа па можевме поголем акцент да ставиме на домашните купови. Ќе го видиме конечниот исход од Роџерс на крај на сезона.

Значи, едноставно е ко парче сирење. Кени, како и секој со трошка памет беше свесен дека Ливерпул НЕ МОЖЕ да биде четврти, и затоа се откажа од лигата уште ова време. Дали 8ми или 15ти, сеедно беше.

Правиот Ливерпул под водство на Далглиш беше во натпреварите од купот, каде што стигна до финалиња, преку се и сешто. Со одлични партии.

Кои ги заборавивте. Очигледно.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 13:50 ---
Далглиш аут

Види, еве сеа пак немам работа :) и ќе ти пишам.

Да беше Ливерпул нормален тим, немаше да ги става Кени и тиквата во иста реченица, а камо ли во ист тим.
Т:е. Далглиш и да грешел, тој е Далглиш.
Рoџерс ако греши (а греши)... who DA fak iz Rodgers?

Инаку, јас се согласувам дека Роџерс не е крив до толку.
Тој е тиква, која по некоја неверојатна логика на управата се најде на тоа место. Не е будала да не прифати.

Ај вака.........
Роџерс е најмалку крив за позицијата на која се наоѓаме, затоа што таа позиција ја имаме веќе 3-4 сезони.
Роџерс не држи на иста позиција како и Кралот и Хоџсон.....

Ја не видов да пишувате тогаш Даглиш Аут.
Немој сеа да ми кажеш тогаш ги победивме Челзи, Стоук и Евертон...

Значи ситуацијата е иста што се однесува до позицијата.

Што се однесува до играчкиот кадар...... е таму сме светлосни години разлика!

Од каде извади дека Роџерс ја има целата слобода...... кога излегува јавно и кажува дека му требаат ПОСТАРИ играчи но тоа не е политиката на клубот која је креираа Газдите.
Која слобода ја има????

Или може алудираш на составот..... да составот за први 11 го составува он..... го составува од тоа што има.

Што се однесува до потрошените пари....
Го оправдуваш тоа што Даглиш потроши суми кои не знаеме да ги изговориме за играчи кои не покажаа ништо за тие пари, а не го оправдуваш Роџерс за неговите трансфери?
Која е логиката.

Премногу се напињам да ви докажам дека во моментот единствен кривец за вас за сите овие 20 години без Премиерлигашка титула и за сите овие 3-4 сезони просечна позиција .... ви е крив Роџерс.
Тоа се обидувам да ви докажам дека не е така.....
Се обидувам да ви докажам дека Роџерс е најмалку крив за ова што се случува.....

Оставете го човекот да си ја врши работата барем едно година време .....
Позицијата е таа веќе 3-4 сезони.... не не однел на 21 место па да викаме дека пропаднавме од него..... ние пропаднавме пред 3-4 години.

Јас не го кривам Роџерс дека ради него ние немаме 20 години титула туку јас се нервирам кога гледам дека навивачите,управата итн сите што имаат некаква врска со клубот се однесуваат како Роџерс да има освоено 20 титули пред да дојде во ЛФЦ па сега чекаме да не извади од кал а уствари реалната слика е што човекот има ист скор како Ходсон..ама тоа никој не го гледа..

Споредбите меѓу Роџерс и Далглиш се комплексни и треба многу фактори да се земат во обзир.
Прво треба да се земе фактот што Кени наследи тим од Ходсон со играчи како Нгог,Кончески во него.
Кени имаше реално еден трансфер период..еден летен каде го формираше тимот.Зимото кога дојде на 2-3 дена на крај ги донесоа Суарез и Керол немаа време за поише а следниот зимски не му дадоа пари за ниеден играч.Додека Роџерс е активен на 2 трансфер периоди .
Во годината на Кени имавме скандал со Суарез и Евра каде најдобриот наш играч паузираше 10 натправари. Во тие 10-тина натправери ги избацивме Сити и Јунајтед од куповите..што денеска нема да се случи.
Бевме тактички подковани и им париравме на сите противници, денеска гледаме дека со Норвич парираме ама со појак тим комплетно се губиме..тоа лани не беше случај.
Формата на играчите лани беше очајна за разлика од формата на играчите оваа година.
Фактот дека лани Џерард изигра само 18 натправари во ПЛ.. а сега има 23 до Фебруар..

Све се ова фактори кој идат во прилог на Роџерс а сепак он е на иста позиција со Кени лани..

Не можеш да знаеш дека си во право, едноставно не можеш. Секогаш ќе претпоставуваш се додека немаш доказ/факт.

И Глејзери и те како го оставале Утд сезони без трофеј.

Бараш сопственици да го водат клубот од љубов а и сам кажуваш да бидеш ти газда на друг клуб би работел за пари а притоа и бараш Шеици (а предходно бараш вљубени газди) :)
а некој станал модератор, или само шпекулација е? ајде со среќа модераторството, имаш целосна моја поддршка. исто и ја од тебе очекувам поддршка кога ќе провоцирам, ти да не ме банираш :D

а инаку незнам ја зошто се расправате, кој бил повеќе крив, дали бенитез, кени или роџерс, хоџсон, или пак памела андерсон за моменталната ситуација во ливерпул. одговорот е јасен и едноставен-криви се сите и сите имаат удел во оваа моментална ситуација, прво од рафа, кој во последната година беше ко изгубен македонски ракометар на СП, па после преку хоџсон, кој прописно се избламира и донесе разно ѓубре во тимот, па преку кени, кој потроши куп пари за ништо, а да не прајме муабет дека ни еден од тие играчи не чини, освен суарез и на крај да стигниме до роџо, кој тактички се губи одвреме навреме и на тој начин клубот трпи порази на утакмици на кои никако не смее ни да помисли на такво нешто. ако некој се покажел досега, немаше доовде да бидиме, то е барем јасно.

а некој станал модератор, или само шпекулација е? ајде со среќа модераторството, имаш целосна моја поддршка. исто и ја од тебе очекувам поддршка кога ќе провоцирам, ти да не ме банираш :D

До вчера беше нешто како ситуацијава со Кутињо, се движам низ град знам јас, знаат газдите само уште да се стави „потпис“ и јавно да се соопшти :pos:

Никој нема да биде баниран, се додека се согласувате со мене, во спротивно:sneaky:

:ROFLMAO:

До вчера беше нешто како ситуацијава со Кутињо, се движам низ град знам јас, знаат газдите само уште да се стави „потпис“ и јавно да се соопшти :pos:

Никој нема да биде баниран, се додека се согласувате со мене, во спротивно:sneaky:

:ROFLMAO:
аха, а кога ќе ми прекине банот? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom