Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ете, кај Далглиш немаше напредок, доби отказ.

Кај оваа тиквава не само што нема, туку удолницата е фатена. И добива поддршка.
ТУка е разликата.

Точно, изгледа двајцата немаме попаметна работа on working spot. :icon_mrgr:

Доколку би се наклоцала “тиквава“ бил 3тиот Шорт трм Менаџер.

Би изгледало лошо.... многу лошо.
Бака шо сега нема Менаџер на пазарот.... бар онаков кој би работел во ваков Ливерпул.

ПС.Имаме попаметна работа....млатење слама на форумот!:)

Доколку би се наклоцала “тиквава“ бил 3тиот Шорт трм Менаџер.

Би изгледало лошо.... многу лошо.
Бака шо сега нема Менаџер на пазарот.... бар онаков кој би работел во ваков Ливерпул.

ПС.Имаме попаметна работа....млатење слама на форумот!:)

Шутирање на тикви ко Роџерс ке биде доказ за сериозните намери на Пул.
Единствен начин да ме убедат сопственициве дека сериозно се зафатени за иднината на Пул е да го набркаат Велемајсторов.
А тоа би бил знак за следниот дека нема многу заебанции.
Иначе, има на пазарот. Таман работа ако дојдовме до дереџе РОџерс да ни е најдобриот што може да го најдеме.

Шутирање на тикви ко Роџерс ке биде доказ за сериозните намери на Пул.
Единствен начин да ме убедат сопственициве дека сериозно се зафатени за иднината на Пул е да го набркаат Велемајсторов.
А тоа би бил знак за следниот дека нема многу заебанции.
Иначе, има на пазарот. Таман работа ако дојдовме до дереџе РОџерс да ни е најдобриот што може да го најдеме.

На пазарот има.... но кој би сакал да дојде во клуб во кој се бара инстант успех (барањето ЛШ место преку манјун,мансит,чел,тотен,арсе е и те како инстант)
во кој нема средства за звезди од рангот на Ериксен,Геце,Фалкао,Кавани
во кој има политика за доведување на играчи постари од 24 години
и во кој 3,4 сезони е просечната зона на клубови.

Тоа е најголемиот фактор за доведување на Менаџер кој реално треба ги преголта овие проблеми и да направи во една сезона успех ....ЛШ место.
Неможе никој да ме убеди дека ние не бараме инстант успех.

Можеби сопствениците се зафатени со некаква си иднина на клубот.....но изгледа не во таква каква што ти, јас и многу други имаат на Ум.
Затоа велам.... Роџерс е најмалку крив за оваа состојба.
Тој само го работи тоа што најдобро знае....колку знае толку.... треба да се погледнат намерите на сопствениците во овој случај.....
Успех ..... или...... Заработка
Во овој случај мислам дека сопствениците се во ТЕШКА заработка!

Сакаш да кажиш дека газдите заработија од кога се во Ливерпул?

Не сум јас книговодител па да знам дали заработиле!

Кажувам дека нивната мисија е ЗАРАБОТКА во Ливерпул без разлика на трансферите на Керол, Даунинг и Хендерсон!

Кажувам дека нивната мисија е ЗАРАБОТКА во Ливерпул без разлика на трансферите на Керол, Даунинг и Хендерсон!

Тие трансфери се исплатени од Бабел и Торес.

Aхам, добро е, добро е! Полека се будиме, уште тие во градот шо треба да се разбудат и таман :)
Уште кога дојдоја газдите трубев дека се само за профит дојдени, ама скоро сите викаја дека се дојдени за успех.
Мислам дека и ти беше еден шо ми постираше табели, колку потрошиле, па каква му била политиката, па дека сигурно се дојдени за успех, оти без успех не се заработва итн...

Тие трансфери се исплатени од Бабел и Торес.

Без разлика.... тргам се на страна!

Единствен напредок забелжавме во Маркетингот.
И покрај сите перпиетии овие сезони ни сеуште држиме голема Маркетиншка територија во светот на фудбалот.

Затоа е мојата констатација дека заработката е во прв план.
Затоа е мојата констатација дека Роџерс ака.Тиквата ( Eric J. Biafranić ) е најмалку заслужен за оваа ситуација.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 11:42 ---
Aхам, добро е, добро е! Полека се будиме, уште тие во градот шо треба да се разбудат и таман :)
Уште кога дојдоја газдите трубев дека се само за профит дојдени, ама скоро сите викаја дека се дојдени за успех.
Мислам дека и ти беше еден шо ми постираше табели, колку потрошиле, па каква му била политиката, па дека сигурно се дојдени за успех, оти без успех не се заработва итн...

Да.... сум постирал!

Сум ја прегледал цела историја која ја имале во спортот. Впрочем тоа го правам за секој човек кој влегува во Ливерпул, уствари коа ќе ми текне тоа го правам веќе едно 15 тина години.
Оптимиста..... а како и не би бил.
И ти би бил таков кога би погледнал малку што направила таа компанија во спортот.

Во овој случај, сега.... изглеа Америве увиделе дека Фудбалот е приказна за себе.
Дека Фудбалот не може да се споредува со ништо друго освен Фудбал.
Дека такви споредби може да се прават помеѓу Кошарка и Рагби, Хокеј и Безбол и безброј комбинации......
Овде сето тоа паѓа во вода.... впрочем и затоа е најважната споредна работа во Светот!

Овде треба да поминат многу години за да се почуствува успехот а многу малку за да се изгуби осетот!

Ама не можеш да тврдиш бе брат дека се дојдени САМО за профит. Можеш да претпоставиш. Без разлика дали е он или било кој друг ти поставил табела, нешто што било на нет тој само го споделил на форумов, не направил ништо погрешно.

Па и Глејзери во Утд се дојдени за профит.

Ти ако бидеш газда на ЛФЦ да не ќе бидеш 100% од љубов, нема да те занима профит?
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 11:44 ---
Без разлика.... тргам се на страна!

Единствен напредок забелжавме во Маркетингот.
И покрај сите перпиетии овие сезони ни сеуште држиме голема Маркетиншка територија во светот на фудбалот.

Затоа е мојата констатација дека заработката е во прв план.
Затоа е мојата констатација дека Роџерс ака.Тиквата ( Eric J. Biafranić ) е најмалку заслужен за оваа ситуација.

На секој заработката му е во прв план, живееме во капитализам. Ливерпул го водат капиталистички гоВна, што можеме ние да направиме во врска со тоа?

Да бараме нови газди? Па така да се откажуваа газдите, Глејзери до сега 500 пати ќе го напуштеа утд.

Ама не можеш да тврдиш бе брат дека се дојдени САМО за профит. Можеш да претпоставиш. Без разлика дали е он или било кој друг ти поставил табела, нешто што било на нет тој само го споделил на форумов, не направил ништо погрешно.

Ти ако бидеш газда на ЛФЦ да не ќе бидеш 100% од љубов, нема да те занима профит?
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 11:44 ---

На секој заработката му е во прв план, живееме во капитализам. Ливерпул го водат капиталистички гоВна, што можеме ние да направиме во врска со тоа?

Да бараме нови газди? Па така да се откажуваа газдите, Глејзери до сега 500 пати ќе го напуштеа утд.

Нормално дека секој е за заработка таму.

Но има два случаи....
Заработка + Успех
и
Заработка

Во овој случај сме само со вториот дел..... или барем ја така мислам!
Во овој случај ние го жртвуваме успехот за да би заработиле....извини да би Америте заработиле!

Практично, секој играч во Ливерпул е „поголем“ и побитен од Роџерс, така да...

Замена за Шкртел потешко би се нашла. Замена за Роџерс, и во Yellow pages се наоѓа.

Ситуацијата ни е таква па ајде би рекол дека гласовите на Стиви и Кара се подеднакво битни како и на Роџерс. Другиве играчи, јок. Никој.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 12:00 ---
Нормално дека секој е за заработка таму.

Но има два случаи....
Заработка + Успех
и
Заработка

Во овој случај сме само со вториот дел..... или барем ја така мислам!
Во овој случај ние го жртвуваме успехот за да би заработиле....извини да би Америте заработиле!

Се додека не го освојат првиот трофеј ќе бидат само за заработка.

Немојте бе луѓе да го браните Роџерс бар преќутете кога се работи за него.
Човекот освен екипи како Норвич други тимови и неможе да победи.
Рој Ходсон таков никаков ги победи Челзи и Наполи и тоа онака ги ишљака како мали деца.. а овој со Олдам се мачи .
Баталете ја таа тема со Роџерс истрошена е + неможе нема ниедна позитивна работа за која можеш цврсто да се држиш.

Денеска бдв ги лупнав 2-ка ( како и на сите дербиња до сега) во исчекување на конечно кршење на мразот.
Па ајде после 7-8 дербиња ваљда еднашка ќе погоди формација и тактика човеков..

Да.... сум постирал!

Сум ја прегледал цела историја која ја имале во спортот. Впрочем тоа го правам за секој човек кој влегува во Ливерпул, уствари коа ќе ми текне тоа го правам веќе едно 15 тина години.
Оптимиста..... а како и не би бил.
И ти би бил таков кога би погледнал малку што направила таа компанија во спортот.

Во овој случај, сега.... изглеа Америве увиделе дека Фудбалот е приказна за себе.
Дека Фудбалот не може да се споредува со ништо друго освен Фудбал.
Дека такви споредби може да се прават помеѓу Кошарка и Рагби, Хокеј и Безбол и безброј комбинации......
Овде сето тоа паѓа во вода.... впрочем и затоа е најважната споредна работа во Светот!

Овде треба да поминат многу години за да се почуствува успехот а многу малку за да се изгуби осетот!
Епа немав потреба да погледнам што направила таа компанија во спортот, јас изгледа одамна увидев дека фудбалот е приказна за себе.
Со главата во ѕид отидовме. Место да се оддалечиме од американски бизнисмени, ние со трчање ги фативме. Се надевам нема да го уништат Ливерпул.

Неможам да тврдам дека се дојдени само за профит, претпоставив и бев во право. Видовме шо ни напраја едни такви, шо мајка баравме во исти такви. То неможам да си го разјаснам.
Глејзери исто се за профит, ама тие барем вложват, купват играчи, освојват се. Не дозволват клубот да поадни во криза како нашата.
Јас да сум газда на Ливерпул вервај дека само од љубов ке бидам. За да бидам газда на Ливерпул значи дека ќе имам многу пари, така да дополнителни пари нема да ми требат. Ливерпул ќе го водам со љубов.
Е сега пример да сум газда на друг клуб, сигурно ќе бидам за порофит, впрочем како шо се нашите газди. Значи муабетот ми е, како не успеавме да најдиме некој од љубов шо ќе го води клубот. После нас толку шеици изнакупија клубој, само за нас американци имаше.

Неможам да тврдам дека се дојдени само за профит, претпоставив и бев во право. Видовме шо ни напраја едни такви, шо мајка баравме во исти такви. То неможам да си го разјаснам.
Глејзери исто се за профит, ама тие барем вложват, купват играчи, освојват се. Не дозволват клубот да поадни во криза како нашата.
Јас да сум газда на Ливерпул вервај дека само од љубов ке бидам. За да бидам газда на Ливерпул значи дека ќе имам многу пари, така да дополнителни пари нема да ми требат. Ливерпул ќе го водам со љубов.
Е сега пример да сум газда на друг клуб, сигурно ќе бидам за порофит, впрочем како шо се нашите газди. Значи муабетот ми е, како не успеавме да најдиме некој од љубов шо ќе го води клубот. После нас толку шеици изнакупија клубој, само за нас американци имаше.

Не можеш да знаеш дека си во право, едноставно не можеш. Секогаш ќе претпоставуваш се додека немаш доказ/факт.

И Глејзери и те како го оставале Утд сезони без трофеј.

Бараш сопственици да го водат клубот од љубов а и сам кажуваш да бидеш ти газда на друг клуб би работел за пари а притоа и бараш Шеици (а предходно бараш вљубени газди) :)

Значи муабетот ми е, како не успеавме да најдиме некој од љубов шо ќе го води клубот. После нас толку шеици изнакупија клубој, само за нас американци имаше.

Љубоф....o_O

Изгледа ги побркавме работите....
Газдите имаат заработка од нашата ЉубоФ.
Тие немаат Љубоф.... туку имаат заработка. Па дури и оние толку посакуваните Шеици (само што тие перат пари)!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom